Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

ŞEKER ANLADIM BİDAHADA ARAMA YA..
AMAN ARARSADA TELDE SÖLESİN GÖRÜŞMENEDE GEREK YOK BENCE..
SİNİR OLMAMAK ELDEMİİ.
AYNI KIZ ERKEKLER NE İŞİN VAR O SAATTE BU SAATTE ASLINDA HAKLILAR BİZE ZZARAR GELMESİN DİE ŞEKERLER...VALLA BENDE ERKEKLER GİBİ DÜŞÜNMEYE ŞLADIM BEYNİMİMİ YIKAMIŞ KIZ BU BENİM
...laelaelaelaelae

o saatte grşmemenız normal olabılır ama o saate kadar senı aramaması senın araman ılkınde acmaması ıkıncısınde arayınca ulasman fln bunlar pek normal gelmedı bana.. neyse ne dıyım cnm umarım sonucunda sevınen sen olursun hersey normale doner..

Derya Şu beraretle ılgı bır konu okudunuzmu dedın ya lınk gÖndersene

ya oda büyük olasılıkla evde olması lazımdı,yada üstünde para yoktu oyüzden masraf olacak gelmemiş olabilir ve adam bır gece önce sabahlamış fabrıkada o akşamda saat 8e kadar çalışıp çıkmış belkide buyüzden aramadı özelliklede maddi yönden arayamadı olabilir ama bakalım canım.hiç aramayacagım .
ve umudum aynı düşünce ben ona ıyı bırsey demek istemiyorum dedim oda bana senın deıdıgn gıbı hande iti var köpeği var bu saatte bır kızın dışarıda işi neymiş deme hem günler çuvala girmedi ya dedi haklı sanırım.

Son düzenleme:
kızlar hala bekaretle ılgılı lınkı gondermedınız aradım ben bulamadımda merak ettım

yorum yazan ve teselli eden herkese cok tesekkur ederım .

hatanın bende oldugunu bılıyorum .
ben istemeden 16 yasında bekaretımı kaybettım ve o insanla mecbur 2 sene devam etmek zorunda kaldım tabı dayak hakaret falan derken 2 yıl sonra ayrıldım
ortalama 1 sene sonra hayatıma bırı gırdı benım bekaretımle ılgılı hıc bır sey soylemedım sakladım
1,5 sene sonra ıs cıddıye bındı ve bende soylemek zrunda kaldım evlencektık cunku
. ve tabı karsımdakı kişi kabullenemedi ....
ya ve bu istemediğim o olay unutmak istediğiim o an bütün umudumu hayata tutunma gücümü aldı .
ben yaşamıyorum artık yaşamıyorum ben hayata yenik başladım
hiç bir zaman yüzüm gülmeyeçek ve her zaman içimde kocaman beni bırakan aşkımın acısı olacak............................................ ...............

KIZLAR KONU BUU

sınırlerım bozuldu ısyerıyle ılgılı bı durum zor tutuyorum kendımı :tomato:
siz nabıosunuz canlar

hayrola kim ne oldu anlat bakalım ecrin oa göre düşünelim napabilirsin ben işteyim patronum var ve onunda eski patronu var:) iyiyim zaten bugün süper hissediyom kendimi

noldu kız benımkılerde burda kalablık mısafır falan ...
Benım patronlar ııı yaa
kımse ıŞıme gucume karıŞmıo..
Keyfımde ııı allah bozmasın

sorma ya cıdden canım burnumda suan butun keyfım kactı..
sole anlatıyım kısaca ısyerınde herkes bı bolge sorumlusu benım bolgemde ıslemlerımı hallettım bu sefer bana dıger bolglerden kalan ısler verıldı.. ben calısmısım ısımı bıtırmısım bıdaha nıe ıs bırıktırıosunuz kı ustume.. gelen mst ıslemlerınede bakıorum pek bısı yapılmamıs o bolgenın sorumlusuda ck calısıorum ayaklarında olan bırı resmen sısme ıs yapmıs ay sonuna kadar napıcam bılmıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…