Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

ya bızde ıs bı patronla bıtmıo kı mudurun muduru fln dıe bır suru üst var sorun üstlerımde dgl yapılan mantıksız ıslem bı bana dgl herkese aynı ıslem yapıldı cok musterısı olanlar rahatladı bıtırmıs olanlarda sıl bastan ıs ypmak zorunda kaldı

ne ıŞ yapıosun kalablık yerde problem ya.
Ben tekım allahtan kımseyle ıŞı olmuo patronlarımı bıle yerı gelıo ben yÖnetıorum valla..
bozma morelını

benim işlerim çok yogun kızlar bır anda cıkmak zorunda kalıyorum kusura bakmayın lütfen.bende patronlarımı hiç bilmiyorum zaten bizde ülke müdürü falan var bir sürü müdür var ama çok şükür iyiyim kendi departman müdürümü çok seviyorum zaten bır tek onla ılgım var geri kalanlarla yok gittiğimde düzeltmeye iyileştirmeye operasyonları tanıyorum ama dedğim gibi ilgimiz yok o yüzden ben rahatım çok şükür:)

canım yapcak bırsey yok yapmaya çalışcaksın .
şuanki depo düzenlemesini yapacağım depodaki işleri hiç bilmiyorum ama müdürümle telefonda konuşup yapmaya çalışıyorum.sonuçta yapaacak bırseyımız yok.

hyr cozulmedı malesef ısımı yapmaya devam edıorum gormezden gelıorum yapıcak bısı yk..

ne diycem ecrin benide mükellef sinir etti ben senin patronları dövim sende bizim mükllefi nasıl olur

olar cok super olarmı ama sıze bısı anlatıcam kızlar soktayım suan elım ayagım tıtrıyo kımseye bısı soyleyemedım sadece 1 ark.dısında cok kotu bsı oldu :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…