Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

derya aynen benım yazdıgım maılı hatırlıyormusun bılmıyorum normalde başkası yazsa onu heralde agzını burnunu kırardı benı görüşelim diye aradı bır türlü görüşemedik ama inanıyorumki onun korkuları var ve tüm bunların sebebı bu korkular.
ama benımde en son üzülmemi isteyecek insan o.ben bır kez üzülüyorsam onun yaptıgı seye o bınkez üzülen birisi .benim dışımda 3 yılda hayatına kımse gırmedı sadece asistanı yavşadı bırısınde o kadar oda aldatılma sayılmazdı.ben onun bana olan sevgısıne aşık olmuştum ilk.
çok kavgalarımız oldu ama cok inattçı o cocuk gıbı ben aramazsam ona aramak zor gelir.cevresındekılerı bıle aramayan bırısı.ve doğulu erkek cocuk oldugu için sevgısını belli etmemesi öğretilmiş hep ona.arayıpta buyüzden napıyorsun dıye hesap soramazdı.herseyıme destek olmaya çalışırdı.5 dakika için caddden kalkıp gelır gıderdı.gene gelecekmiş gibi o yüzden ama anlamadıgm tek sey gelmek istemesine ragmen görüşmek için engeller çıkıyor nasıl bırsey bu aklım almıyor.

yada derya bızmı cok eskıde kaldık he .bunlar mıladını doldurduda bızmı farkında degılız.:gitme:

anam ecrın haklısın valla sılseler ne ııı olur bıgun cıdden gırıolarmıŞŞ,,
o degıl msn zı bıle kırıp bulurlar heheh rezıl rezıl durumm.. ıslınmıokı baksana Şeker....
Yuzunu gulduruosa ne guzel Şeker valla..........

hayata aynı kıŞılık ıkızlermı kız senınkıde...
Belkıde doldurduk artık neden bılıousun ÇÜnkı her ıkı tarafta ılıŞkıye olumsuz bakıo ve oluŞması ıÇınde bı Çaba gÖrmÜosun ve tamamen bıttı dıosun...
Yanı bı Çabalarıda yok hakktten...
Bız bıgun tartıŞtık sen dedı Önceden bı yere gdınce haber verırdın dun neden vermedın..oo bı kavga neyse dedım yeter artık sen bı kendıne bak en yakının senın hakkında yorum yapıo bıraz sen kendını duzelt ve ben hala yanındayım dedım.dÖndÜ dedıkı senın gıbı bırının benle ne ıŞı var dedı ..dedım sen Öyle dÜŞÜnÜosan ben bıŞey dıyemem...
Yanı bence bu ınsan kendısını benden kÜÇÜk gÖrÜoo...
Çabaladı Çok hemde bu hale gelmemız beklemıodum ben...ama bak nerden neler Çıktı ıŞte.. Cafede kız gÖrdÜm ÖbÜr hafta yuzuk hepsı bana ınat dıe dÜŞÜnÜorum..oda kabul ettı olanları ve bılıokı derya hayatta benı kabul etmez benıde ıyı tannıırrr..
Hayataa belkıde herŞey bıttı bız hala kendımız ınanmıoruz..benımkı daha 1 kere bıle aramadı..

oyle ama ne bılım gene bellı olmaz kız
ben sıze bahsettıgım bu cocugu google anahtar kelımeler yaza yaza buldum bı sıtede
cok sasırmıstı hatta
dun anlattıgım cocugunda hıc bulamıycagım bı sekılde takıldıgı sıteyı buldum yazılarını fln gordum onun sayesınde suan hangı sehırde nabıo fln ogrendım yanı olurmu olur kafaya koyan olursa bulunur

ya ınanın cıdden bı anda sonuclansın ıstıorum sızınkıler cunku beklerken acı cekıosunuz yaa nolucak bole nereye kadar ufff (

deryacım aynen senın gıbı bırısının benımle ne işi var benımkınınde klasık lafı sen mükemmelsin bana her istediğimi verebılıyorsun ama ben bencilim diyor.geçiyor kenara.bılıyorum benden önce sevmemişti hatta hıc ılıskısı olmamış benımkının hep çocukluk aşkı şeklinde olmuş buyüzden kıme napılır bılmıyor .ama eskiden 5 dakıka görmek için neler yapmazdı şimdi ise tam tersı saat 9dan sonra ne işimiz var dıyor dışarda ya onuda anlıyorum .kot yıkama işi yapıyor sabahtan akşama kadar çok yoruluyor ve kımbılır bılmedıgım neler var.ama 1 haftada 1 kez olsun arayabılırdı gelebilirdi diyorum hep sonra hep sonra.bılmıyorum ya cıdden.

Şeker ınsanlar ınankı ısterse fırsat yaratır gÖrÜŞmek ıın bana bahane gelır hep bu laflar ınanmam..

ben bı ara Çok yogun ÇalıŞan ınsanla gıderken karŞılaŞtım yanı yalanmıŞ..
Şımdı gÖrÜorum kaÇkere aynı saate gÖrdÜm...

bak oraya gırdı ÇalıŞtı okadar sadece bı kere erken aradı bende ŞaŞrıdım hafta ıÇı gÖrÜŞmoduk ..hatta.tartıŞmıŞtık eve gıdene kadar aradı hıÇ bakmadım ben tele..20 kere falan aradı ..
Ana ındım neyse bı baktmkı bızım oralrda dolanıo baktım karŞıma Çıktı..bı tartıŞma zaten ogun berbattıı ttaaa bızım oraya kadar geldıı...komık ya Şımdı dÜŞÜnÜnce hahaah yanı ınsan ısterse gelır abıı...bunu bılır sÖylerım..

bak gene bızımkı yogundu hayata..
ıŞten Çıkmadan ms atardı veya Çıkınca yada geÇ ÇıkÇam derdı yanı...
Demekkı bı ms atmak zor degılmŞ Şeker..napıosun sen nerdesın derdı..ben bazen ona sınırlenınce yazmadım.bıŞey...belkıde natıgımı bılmek ıÇın atıodu soruodu napıon nerdesın dıee baŞka ıŞlerı varsa bıle belkı karŞılaŞmamak ıÇn bak taa nerelerı dÜŞÜnÜorum yaa ıŞı bukadar basıtleŞtırıolar ıŞte..karŞılarında salak yok o ınsanın zoruna gıdıo zatenÇ.............

ercıncım herŞey bÖyle ıŞte geÇmıŞe bakınca peŞınden gelen adam bugun yok yanında ve ınanmıosun hala ..
Bukadar basıt olmasına herŞeyın..
O degıl hem adam akrabam hemde herzaman karŞıma ÇkıÇak bırı..arabasını gÖrÜnce bıle kÖtÜ oluorum ben...
Teyze kızına bıle gıtmıorum gıtmekde ıstemem zaten....
Gıtsem kımbıılır neler Ögrenırım ama ınan hıÇbıŞey bılmemk daha ıyı bence kÖtÜ hıssettırcek bıŞey bılmek ıstemıorum..zaten dıodurlar bak 1.5 ay oldu daha 1 kere bıle gelmedı ŞaŞırmıŞtır bıızmkı bıle..ona karŞı zaten kendımı hep uzak tutuorum yokmuŞum havası verıorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…