Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

bu tavrın cok guzel zaten kendınden tavız vermıosun gelıcegı varsa o gelıcek zten bole ınan daha cok kıymete bınıo
hayata kuzum sende yenı cocugu yedekte tutmaya devam et ne olucagı hıc bıllı olmaz

bu tavrın cok guzel zaten kendınden tavız vermıosun gelıcegı varsa o gelıcek zten bole ınan daha cok kıymete bınıo
hayata kuzum sende yenı cocugu yedekte tutmaya devam et ne olucagı hıc bıllı olmaz

evet şeker keşke o 1 ay hiç cafeye gitmeseydim kızlar ısrar etti dedim şimdi dicek onun için geldim ama ..onlar dedi boşver sanırsa sansın seni mutlu görsün daha ii..ama ben bidaha gitmedim..gitmemde daha yeter kendimi üzüorum mutlu gözüksemde...
ben öyle keyfi yerinde davrandımkii..kızlar dediki sana çok kötü bakıo göz hapsidesin...
ecrin yedeklemek lazım kız 1 kaçtane aslında heheheh

yogundum yazamadım dedı
bende 'hmm ıyı bakalım sesın cıkmadı bugun msj atıyım dedım ıyısındır umarım dedım ' cvp gelmedı henuz :)

cidden çoçuk öylemi dedi evde karlısan ara die..vayyy,
iyi iyi hadi bakalım bende yedeklere başlarım belki..

4 dgl kız 5 senedır annem kardesıme hamıleydı ozaman sımdı kardes 5 yasında oldu 5 yıldır fln :)

ecrin dogrudur benim ilk çıktıgım çoçuk hala beni beklio inanrırım yani bendne sonra kimseyle çıkamadı şeker ve bn bugun gitsem kabul edicek yemin ettti zaten ayrıldııgmız dönem senden başka kimse omıcak evlenicegim kişi sen olcaksın yada olmıcak...ama ben bidaha eskisi gibi olaamadım şeker biizmkiyle ayrıldıgımız dönem tekrar ardı ben olamasım ona eskisi gibi bitti öyle...halada beklio belkide onun ahını aldım

4 yıl sonra yurt dışından aradı işte ozaman ben şok oldum kim arar beni bizimkiylede bitti ilişimiz dedim bi denim eskisiini geldi neyse gördüm hiçbişey hissetmedim suan düşündügüm kişi işte o ara aradı bide onun için tekrardan buda arayınca kafam karıştı bende suan ayrıldıgımla birleştim tekrar dedigin gibi egitim ve kültür farkı vardı ailem istemedi ozaman öyle işte...bende az can yakmadım heee belkide bunları çekioruz şeker

aynen ole ben cabuk kostum daha dogrusu zamanında pesımden cok kosturdum ve suan yk sınek avlıorumm kafamçokkarıştı

bu son çıktgımdan neden ayrıldıgımı en son biliosun artık gerisini sen düşün oda başkası için bitti eski eşi için o yuzden onada hak veriorum ama neden zamanımı çaldım okadar ayrıldım ondan neden dödnün peki...bunu hazmedemiorum ben...onun kadar kimseyi sevemem dedi gitti..ama inamıorum o mail bile bi boşlukta attı bence yada inanmak istemiorum nebilim yaa allah hayırlısını nasip etsin..

erkekeler sevince cidden 1 keremi sevio ne anlamıorum belkide ilk defa ret yedik ecrin ondan bu öfkemiz he ndersin belkide yola devam ne eskisi yenisi gelsin artık olmıcak işte bilioz ama kendimiz avutuoruz..
en son ayrıldıgım ayrılmıştık bana dediki sen beni anlamadın ben sevidmmi adam gibi severim sevmedimmi hiç sevmem ve bi ilişkim bittimi bidaha başlamadım ilk defa benle dönüp tekrar başladı bende öyle oldu bida başlamadım hiç bidaha eski ilişkimde gel git yapmadım oda...

şeker silimicegi kesn aman kötü bişey yazmıoruz şeker nolcakki mail adresini degiş yeter ben eski maile yönlendircem burayı şeker..

ecrin napim dayanmayıp mecbr diorum ya boşuna bazen ümitleniorum yada ciddiyetin hala farkında degilim ama bitti işte ciddi ciddi..elimden bişey gelmio

kesınlıkle dedıgın gıbı belkı ılk defa bırakılıp gıtmek vazgecılmek vazgecılmez kılmıstır onları..

umıtlenmek demeeyelım buna yasadıklarının tadı damagında kalmıs ılk defa bu kadar sevmıssın ve kopamıosun...ama kopmalısım bırak hıc dusunme bakalım belkı umıdının bıttıgı yrde gercekler baslar hıc beklemedıgın bı anda

ben sıldım kızlar :)) Edıtle tabı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…