Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

kızlar bence kendinizi kasmayın doğru kişi sizi vakti geldiğinde bulur zaten.belki de bu zamanlarınzı arayacaksınız içinde bulunduğunuz durumun tadını çıkarın o meseleyi de hiç derd etmeyin ben öyle yapıyorum:)yerimseniben

aynen öyle kuzum yani aslında hala konuştuğuna göre bızde çok fazla sular akmadı ama bsyleri kendine yediremiyor yani ne bılmıyorum ama umrundamı artık dersen değil gelecek adam beklemez gelir ve adama dedım kı görüşürüz yazlıkta hallederiz diyor hala kaskafalı neyı halletceksin ya görüşmemek başından atmak için yaptıgın çok belli azcık erkek olda adam olda kıvırma dedim suratıma kapattı şuanda acıdığım tek bırsey var en yakınlarım bır kez daha haklı çıktı bır gece önce ablam hala neden o zorlama daha fazla biz istemıyoruz bır kere denginmi dıye otur düşün dediğinde ablama gene karşı çıktım ben bu kadar mı körmüşüm bu kadar mı salakmışım dıye kendıme kızıyorum.
ve inanın arayacak adam arar,gelecek adam gelir bunu gerçekten iyi anladım.gidişinde bıle adam bırsey öğretti bana ve hayatımın dersi olacak bu durum.

haklısın bugun çevremdeki evlenen yada gerçekten bırbırını çok seven insanları düşünüyorum çoğu bana bunu anlatmaya çalışıyor şaka gibi evlendiler,evleniyorlar.kısmetimizde bırısı varsa kendılığınden gelip bızı bulacaktır.o yüzden kasmıyorum .

kasmıcaz tabıı gıden gıttı seÇımını yaptı...
GerÇketn sevselerdı bugun bu durumda olmazdık parmagımıza yuzuklerı takmıŞlardı..bırak hayata ya ÜzÜldÜÜgmÜz adamlar bence hıÇmı hıÇ haketmıolar bızı.. Ne hallaerı varsa gÖrsÜnler..

canım zaten o yüzden üzülmüyorum aynen öyle yani gerçekten böyle bugun depodakiler bile bana el bebek gül bebek davranıyorlar ki 40 kat el sayılırlar.adamlar gözümün içine bakarken,o yanımda yoksa ne takıcam ama çok iyi oldu.bu şekilde bitmesi en azından ben rahatladım.

ben bısı pek bısı yk bugun aksam olurmu dıe dusunuorum 9a kadar burdayım uffff allahım bı aksılık cıksada kalmasak keske

canım ya bılıyorum cok zor ama bende bıcok mesaiye kaldıgım zaman oluyor ama geçiyor bırsekılde sabahtan 9 dıye başlarsan hıc geçmez.
kızlar ben tırla gidicem tekırdağa:)kaydirigubbakcemile3 çok eğlenceli olacak hihoyyyt

ıste yk bılıomusun sırf yetkılı ıstıo dıe bakalım umudum var hala aksama kadar cayabılırızz ınsallahh :))

ne tırı kız kaydirigubbakcemile3

yap şekerr yap ama hemencecık gell opuyorumnanaktan

cnm merrak edıorum ben senı fcbk hala gıremıorum msn adresıme maılle atsan olmazmı bende ıstersen benımkını atabılırımmm :kedi:

buarada kız hayata özgur kızmı oldun kamyonlarla tırlarla tatıle cıkıonnn kaydirigubbakcemile
denızkabugu neden n'oldu hayırdır ?

ya hoşlandığım kişiyle geçen hafta cuma günü görüşmüştük ve o görüşme son olmuştu
o gün bana arkadaş kalalım demişti
ama ondan bi gün önce çok hoşlandığını söylemişti yani çok içtendi
neyse güneş gözlüğüm arabasında kalmıştı
o görüşmeden birgün sonra aradım ama sesini duyunca içim gidiyordu
dışarı çıkacam güneş gözlüğümü alabilir miyim deimştim
o da tamam abimlerdeyim çıkayım ararım demişti
sonra aramadı
ben ondan 3 gün sonra eczanesine gittim (mümessilim ya eczane ziyaretinde bulunuyorum) (ama onu görmek için can atıyorum)
beni gördü yine aramadı
ertesi sabah mesaj attım nasılsın, hani müsait olunca emanetlerimi verecektin, güneş gözlüğümsüz yapamıyorum diye yazdım...
ama ne aradı ne de mesajıma cvp yazdı.....
dün de kandil gecesini kutlamak için akşam aradım yine cvp yok
onu boğmak istiyorum
o gün neden benden hoşlandığını dile getirdi neden öptü beni ya
benle devam edersen üzülürsün dedi (çünkü kendileri çapkın, ne istediğini bilmeyen biri)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…