Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

DENIZKABUGU CNM BU ERKEKLER NIE BOLE HATIRLIOMUSUN BI MIMARLA TANISTIM ARIYCAKTI OGLEN YEMEGINDE YEMEGE CIKICAKTIK ARAMADI DEMISTIM BANA ULASMAK ICIN CAN ATAN KIRK TAKLA ATAN ADAM BI ANDA DONDU :s

sahsen ben dusunmuo aklıma bıle getırmıorum cunku gercekten elı ayagı duzgun bı hatunum bu olmzsa baskası mutlaka olucakk

kız bizzde öyle abatılcak guzellik yok kendimizce işte..
deniz kabugu boşver bee deymez onun için bidada yuzune bakma yaa daha kimler çkarr

ben şükrediorum halime çirkinlik guzelik önemli degil...kompleksim hiç yok..
elim ayagam duzgun allah böyle yaratmış yeter farkı bişey istemem...
saglıgım yerinde yeter...

sahsen ben dusunmuo aklıma bıle getırmıorum cunku gercekten elı ayagı duzgun bı hatunum bu olmzsa baskası mutlaka olucakk

haklısın canım dimi
ama beni öpmesine tahammül edemiyorum ya ben izin vermemiştim geri çekmiştim kendimi zorla öptü e ben de salak gibi hoşlandıgına inanıp devam ettim ...
eee ders oldu bana deeeeersss
önce hoşlantısını içten dile getiriyor eee sonra aklına ne dank etti bunun

benım boyum bıraz kısa boy olsa ustume hatun tanıorummm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız bizzde öyle abatılcak guzellik yok kendimizce işte..
deniz kabugu boşver bee deymez onun için bidada yuzune bakma yaa daha kimler çkarr

değmez biliyorum ama yediremiyorum işte

güzellik desen var boy desen var manken gibi bir kızım

fizik maşaallah

o ada uzun ben de uzun

ama yok bişiyi atladım

onun aklı kısa aklıııııııııı

kızlar hayır özgür kız olmadım depodan güvenilir birisi var ve ben depo iyileştirmesi yaptıgım için burdan tekırdaga tır var bugun gıdecek ee bende onunla gıtmeyı düşünüyorum.yanı güvenilir bır tır ayarlayacaklar hem para vermemiş olacağım hemde farklı bsy olacak benim içinzemuszemus
otobüslerde yer bakmadım daha şekerler.

bızde gelekmı kızz ay benım cok ıhtıyacım var ıyı bır tatıle ama bu sene gıdemıorum

canım ya o ne istediğini bilmiyor yada o anda öyle esti öyle dedi yapma bırak ya ne hali varsa görsün ama kızmakta haklısın güneş gözlüğünün üstüne konmuş resmen.

bızde gelekmı kızz ay benım cok ıhtıyacım var ıyı bır tatıle ama bu sene gıdemıorum

gel istersen yazlıga gıdıcem 2 gün sadece.ve bağıra bağıra uzanmışım kumsala güneş damlar içime şarkısını söyleyeceğim gidene bye bye gelene hay hay şarkısınıda söylesemmi onun kuzenlerinin yüzüne bakıp ne kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

güneş gözlüğümü boşverdim artık

ama bana yaptıklarını hazmedemiyorum

neyse biri gider başkası gelir misali düşüncez artıkııııııın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…