Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

cnm msn fcbk forum sıtelerı tıpınde olanlara gırılmıo ekleme talebın geldı ama kabul edemıorum cnm
maılle at ıstedım ben resmını sakıncsı yks bende benımkını atarım ıstersen

canım nasıl oluo ben nalmadım bişey zaten dunden beri facebok bişey yapamıorum mail atamıorum videolar açılmıo

Sana bişey olur diye aklım,
Hep sende rüyaların bile.
Benim göz hapsinde senle,

Yanan yürek üşümezmiş hiç,
Ömrünce benim öbür yarım.
Bedelsin tüm sevgilere benim,

Öbür yarım bedelsin sen herşeye,
Bensiz günlerini sen unut artık,
Seven yüreğinde şimdi ben varım.

Seni böyle sevmek günahsa eğer,
Ben anadan doğma bir,
Günahkarım seven yüreğim,

Kor olana kadar gözlerimin,
Feri solana kadar mahşer,
sirenleri çalana kadar seni yüreğimde.

Yaşatacağım nesi varsa,
Senin inanki bu ömrümün satır,
Satır sana ait her hikayesi bu aşk,

İkimiz meleklerin bize hediyesi benim,
Öbür yarım bedelsin tüm sevgilere,
Benim öbür yarım bedelsin sen Herşeye...

slm kızlar
ecrin mesajları falan hepsini sildim ben onun mesajlarına üye olduğumuz böyle bir site vardı ordan bakııyorum ve gayet mutlu acı macı yok onda:::::))

anladım cnm ınan hıssedıorum ıyı bı kalbın var ıyı bı sekılde egıtılmıs bı kızsın aklı basındasın emınım bunda vardı bı hyr olmadı daha ıyısı olur unutturur umarım bunu sana...

o nişanlı canım benim
hem benim dönsün diye umudum yok ama insan sevebiliyor senin yeni senide görcez ben 5 senedir seveni biliyorum ayrıldığı halde

kızlar napıyonuz anlatın valla ben az önce patronumu kapıda ağaç ettim allahtan kızmadı ben olsam basardım fırçayı ay çok utandım ayıp oldu adamcağıza demişti bana arkadaşım arayınca çıktım ama o cumadan dönmeden önce gelemdim

silsemmı acaba dıe mı dusunuyosun halaa?????

kızlar ben ılktanıstıgım kısının numarasını bıle kaydetmem ıs tam cıddıye bındıktn snra kaydederım ve hemen ezberlemem aradan baya bı gectıkten taslar yerıne oturduktan snra hafızama alıorum numarasını cunku bıgun bıterse yada o aramazsa arayan bn olmamak ıcın saklı msj da tutmam yanı benım ona ulasıcagım yolları kapatırım yksa ınsan bı anlık uzuntu yada bırıkımle aryıp sorabılıo...

senın gıbı basıma bısı geldı ıkı defa konustuk 3sunde fln yrn bulusucaz ben ararım senı dedı ve hemen numarasını maıl adresını sıldım eger ole yapmasaydım ertesı gun aramadıgnda ben arıyacakttm.. ama noldu ben aramadm aradan saatler gectı benı ektıkten snra aradı bu kez ben acmadım daha ararsa acmıycagımı bıldıgı ıcınmıdır bılmem daha snra oda aramdı zaten..

hrkesın bı taktıgı vardır ya benım taktıgımde hep bu olmustur...

iyi barı ucuz atlatmıssın kız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…