Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

o nişanlı canım benim
hem benim dönsün diye umudum yok ama insan sevebiliyor senin yeni senide görcez ben 5 senedir seveni biliyorum ayrıldığı halde

canım benim yeni diye bişey yokki
bende üzülüorum ama istemeyen insanı neden istim napim kendimi üzmekle elime ne geçiçek..bende bi kızla gördüm ama üzüldüm napim dönmicek bidaha belki hayatında biri var...hergunde aklımda ama ahlayıp vahlıyamam biraz artık herşey mantıga dökülüo zamanı gelince...,
benimde eski çıktııgm hala beklio 5 yıl oldu aama istemiorum ...sevgide böyle bişey suanklerde bzi istemio..
canım umarım herşey hepimiz için guzel olur
..

kızlar benım canım ck sıkılıo ıyı hıssetmıorum kendımı sanırım klıma yuzunden hasta oluyorummm :bbo:

tama derya sorayım dedim o zaman gül kurusunu alcam ben aslında pek almam böyle dükkandan alırım ama bu güzel
ecrin niye canın sıkılıyo şeker bulak sana sevgili kardeşimi ayarlarım sana oda 20 yaşında:))9

sana benzıosa olabılır
efendı aklı basındaysa nıe olmasın :)

kızlar klıma tam tepemde o carptı sanırım cıktım lımon aldım geldım sıcak cayın ıcıne lımonu ıyıce sıktım ama sanırım abarttım sırf lımon oldu bakalım nasıl ıcıcem kollarımı kaldıramıorum

o nişanlı canım benim
hem benim dönsün diye umudum yok ama insan sevebiliyor senin yeni senide görcez ben 5 senedir seveni biliyorum ayrıldığı halde

insanın umudu kalmıyor gene de bi merak oluyor.. benim bi ark var erkek kızdan ayrılalı 2 sene olmuş kızın nişanlandını duydu hüngür hüngür ağladı halbuki bitiren o ama kızla direk kesmiş bağlantıyı... unutulmuyor sadece acı hafifliyo işte onu da becerebilirsen işte..

mrb bnde sizdenim kızlaar..olmayasıca bir asktan cıktım geldimm...
burayıda yeni gördm..herşeyin hayırlısı artık ne diyelim..

hosgeldın cnm benım nasılsın
ıkı gun ayrı kaldık gozum aradı hepınızı yaa
deryayı da umudumuda sureklı konustugumuz dertlestıgımız ıcın sanırım :)

ekip tam oldu ıstee hepıcınızzz hosgeldınız kızlar nasılsınız bakalımmm ıkı gunluk ayrılıgın ardındannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…