sevgilisi uzakta olup ilişkisine devam edenler yardım:(

evet güven sorunu farklı..erkek arkadaşım hakkari de bir dağda olduğu için aklıma gelmiyor öyle şeyler yoksa bende paranoyak olabilirdim..dene, en azından keşke deneseydim demezsin

işte istediğimiz zaman görüşemiyoruz gündüz uyuyor gece ayakta o yüzden tepetaklak olduk..senin de görüşmene çok varmş yaa benim ki aralıkta ve martta

Uzaklık bir ilişki için sınavdır.. Hayatta kalma sınavıdır tabiri caizse..
Eğer "sevgilim" sözünü hakediyorsa, uzaklık sadece özleminizi, buluşma heyecanınızı arttırır.
Evet eski düzeniniz olmayacak, hafta sonları yada müsait olduğun bi zaman ayak üstüde olsa göremeyeceksin, aylarca gözlerine hasret kalacaksın.. En zor anında bi sarılsa geçerdi dediğin anda yanında olamayacak.. Öpüp koklayamayacaksın, aylarca sarılamayacaksın, elin buz tutucak bazı zamanlar..
İşte bunlar zor tarafları "uzaktaki sevgilinin"
Ama zamanla bunları aşıcaksın. Her işte bi hayır var derler ya.. Daha güçlü bi insan yapıcak bu durum seni. Onsuz yaşamayı öğreniceksin..
Ona daha sıkı bağlanacaksın. Sana diyecek "o kadar uzaktan ne kadar mutlu ediyorsun beni"
Herşeyden önce biraz sabretmeyi öğreneceksin. Nefsine yenik düşmeyeceksin. "Sevgilim" dediğin insana o uzaklığı hissettirmeyeceksin..
Bol bol ararsınız, webcamdan konuşursunuz, sms yaparsınız.. Hatta ara sıra ona mektup yaz ne kadar özlediğini anlatan.. Geldiğinde verirsin.. Bence "uzaktan" o kadarda zor değil bi ilişkiyi yürütmek..
Onu Allah için sev, Allah'tan iste.. Ve her zaman şeffaf ol. O zaman uzaklık ilişkinize engel değil emel olur..
Allah yardımıcınız olsun canım, hakkınızda hayırlısı olsun ..

O kadar güzel cümlelerki...Teşekkürler..Duygularıma tercüman olmuşsun resmen..Allah için sev Allah tan iste...En güzeli bu işte....

cnm evet daha yeni yazmştım
Cnm benmkide aynı telefonda farklı duygusuz oluyor kırıcı oluyor,ama yanndayken çok romantk oluyor ama yılllardr uzaktayz 2009 dan beri o yüzden alıştı artık ama işte kırdığı zmnlarda çok oluyor.. cnm sabah uyannca arıyor,öğle yemek molasında arıyor akşam arıyor yani problemmz yok o konuda ama senn ki asker ya tabi düzensz çalşma saatleri cnm o yüzdendr... artık katlanacaksn mesleği gereği çalşma şekli öyle.. Cnm önümüzdeki temmzda en geç tayini çıkıyor. ama malesef şu an aramz çok kötü ayrılmayı bile düşünür oldum... güneydoğudayken böyle değildi çok sık arardı,şimdi memelektnde hep ben arıyorum bi de buraya gelcekti hala gelmedi sıkılmaya başlaım.. konuşmuyorum telfnlarına cvp vermyorum 3 gündür.... özleyen insan koşa koşa hemen gelmez mi.. temmuuzn 20 sinden beri memlekette izinde geleli 20 gün oldu hala gelmedi sanki oyalıyo... bişeyşleri benm söylemmle yapıo aynı bende senn gibiyim söyletmeyle yapılan işten mutlu olmuyorum ne olcak bilmyorum kaç gündür sıkıntıdan derste çalşmadım doğru düzgün

ne güzel anlatmışsınız..kendime gelmeme sebep oldunuz teşekkür ederim.."tenim tenine değmese(elele)huysuz oluyorsun, bana kötü davranıyorsun" derdi meğer ne kadar doğruymuş..dokunmadan, sarılmadan hislerimi bir kenara atıp kalbini çok kırıyorum..
zaman oldukça arıyor, konuşuyoruz..bugün deli doluysa duygularım ertesi gün bir lafı bütün herşeyi söndürüyor, öfkelenmeye başlıyorum..ona karşı kendmi dolduyorum..müsaittir belkide bilerek aramıyor diye kendimi gaza getirip buna inanıp onu suçluyorum..biliyorum yanlış yapıyorum ama tutamıyorum kendimi..
söyledikleriniz unutmayacağım :26:

canım haklısın ama sakın öyle birşey yapayım deme..açık açık konuş sıkıntını anlat..3 gündür sormuyor mu niye konuşmuyorsun benimle diye..

canım haklısın ama sakın öyle birşey yapayım deme..açık açık konuş sıkıntını anlat..3 gündür sormuyor mu niye konuşmuyorsun benimle diye..

cnm o arıyor ben açmyorum. buraya gelmedi hala özleyen insan gelmez mi.. buna kırıldım konuşmak istemyorum o da hiç düşünmüyo demiyo evet seni çok özledm ama şu şu planm var ona göre şu gün gelcem demio.. cnmı sıkılo cnm

herkesin benzer durumları varmış meğer :) biz 3,5 yıldır beraberiz ve en başından beri farklı şehirlerdeyiz aramızda 13 saat var hep o geldi tabi cok uzun sürelerde.ben hiç gidemedim hep benim oraya gitceğim zamanın hayaliyle sabrettim.çok zor zamanlar geçirdim yanında yokum diye çok kıskandım ama şimdi 1,5 ay sonra onun yaşadıgı sehre ben gideceğim orda yasamaya başlayacagım..5 ay yanyana olabileceğiz yada 1 yıl 5 ay oda belli değil belkide sadece 1 ay o mecburen başka bir yere gidecek bu tayin olaylarından.1aylıgına bile olsa 5 ayda olsa yinede gideceğim yanına artık dayanılmaz oldu çünkü..evlenmemize şu durumda çok var eğer ben 1 ay sonra gidecek olmasaydım bu ilişki dahada gitmezdi gibi geliyor :) insallah sizde başarırsınız ve sonunda kavuşursunuz :)

kızmakta haklısın ne yapar ne eder gelir insan ama belki başka birşey vardır..bence telefonlarını açmalısın canım..bana söylediğin gibi aklındakileri söyle

kızmakta haklısın ne yapar ne eder gelir insan ama belki başka birşey vardır..bence telefonlarını açmalısın canım..bana söylediğin gibi aklındakileri söyle

ne güzel, en az 1 ay da sürse yanyana gelip özlem gidereceksiniz..uzaktan uzağa 3,5 yıl..bravo evlenmeyi sonuna kadar haketmişsiniz artık ben kendimde o gücü göremiyorum umarım yanılırım senin kadar sabredebilirim

şuan ki durumunuz nedir aylar geçmiş konuyu açmanın üstünden merak ettim napıyosunuz nasılsınız vs ? :)

şuan ki durumunuz nedir aylar geçmiş konuyu açmanın üstünden merak ettim napıyosunuz nasılsınız vs ? :)

1 ay oldu gideli..giderken çok üzüldüm, ağladım kaldıramıcam sandım ama alışmaya başladım geleceği günü bekliyorum heyecanla..ilk günler çok rahat konuşuyorduk şimdi gündüzleri uyuduğu için pek iletişim halinde değiliz akşam 5'de bir kere gece 12'de bir kere ama yetmiyor uzaklık oluyor, ona göre problem yok ama ben robot gibi hissediyorum kendimi

Son düzenleme:
aslında burda kimsenin ne dediğinin bi önemi yok .sen kendini sorgula.onunla gerçekten bi hayatı paylaşmak,evlenmek istiyormusun.yada ondan ayrılırsan nasıl hissedeceksin ve başkası olursa ona alışabilecekmisin yoksa eskisini mi arayacaksın içten içe? eğer onu gerçekten seviyosan sakın ola bırakma eninde sonunda kavuşursunuz ins :)
ben benimkinin yanına gidemeyecek olsam bizim hesaplara göre 7 sene çıkıp 7 sene hep ayrı yerde olup evlenmek gibi bi durum olacaktı.( ki ben buna dayanamazdım ) sizde böyle bişeyde yok 2,5 yıl aynı yerdeymişsiniz.onu gerçekten istiyorsan sabır sabır :) herşeyin düzeleceğine inan :)

7 yıl mııı arada bir gidip gelemene rağmen şaşırdım..uzaktan uzağa 7 yıl? off çok zor

tabi ki istiyorum...evliliğe sıcak bakmayan biri olarak, evlenme isteği duyduğum tek insan..ayrılık aklımda yok tabi ama anlasın istiyorum, ters davrandığımda emosmosun canını ne sıktı ben mi acaba deyip hatasını anlasın istiyorum..aslında nankörlük etmek istemem tanıdığım en duygulu, romantik adam ama bazen çok bastırıyor duygularını işte buna dayanamıyorum..onun güzel, tatlı sözleri olmadan nasıl dayanayım 2 yıl..bazen ona güzel bir mesaj yazıyorum sonra amaann şimdi beni sinir edecek odunlukta bir mesaj yazacak boşver deyip siliyorum artık ben de duygularımı bastırmaya başladım özgür hissetmiyorum ama dediğin gibi sevgimize inanıyorum elbette sonuna kadar dayanacağım ama beden birşeylerin yitip gitmesinden çok korkuyorum çünkü ben onunla yaşlanmak istiyorum vazgeçmek değil

şuan 3,5 yıllığız.evlenmemize 4yıl var gibi görünüyor eger ben gidemeseydim 7 sene başka yerde yasayıp çok çok az görüşüp evlenmiş olacaktık ( ki ben böyle bişeyi kaldıramazdım evlenemezdik yani ) şükür ki ben yanına gidecemde uzun zaman geçirecez aslında bu zamanda görücez gerçekten uygunmuyuz davulun sesi uzaktan farklımıydı evlenirsek dogrumu yanlış mı olacak falan sırf bunun için bunu görmek için 3,5 sene dayandım ilerde pişman olmak istemedim ayrılarak :)

sende kimseye aldırmadan içinden geleni yap.o müsayitken dinlenmişken bazı sıkıntılarıını anlat onla ilgili.sevdiğini ama bazı dertlerinin oldugunu söyle şunu şunu yapamıyorum de. dediğin gibi biriyse zaten anlayışla karşılayıp ona göre davranması lazım zaten :) herşey gönlünce olsun )

aa pardon ben 7 yıl zannettim..3,5 yıl da iyi bir süre tabi..kesinlikle evlenmeden önce 4-5 ay sık sık görüşün aynı evde vakit geçirin o zaman anlıyorsun:) umarım sonu güzel olur..

dediğin gibi yapacağım canım çok teşekkür ederim.

umarım 3,5 sene beklediğime değer de sonu güzel olur :)

insallah seninde istediğin gibi olur herşeu :) önemli değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…