sevgilisi uzakta olup ilişkisine devam edenler yardım:(

Ayy çok sordum ama karakol mu merkez mi ?
Yanındayken nasıldı işini çok yansıtır mıydı sana ?
Bence oraya gidince o aşk sözlerini falan bol bol duyacaksın.
O ortamdan sıkılınca seninle rahatlayacak bol bol sevgisini ifade edecek senden de çok ilgi bekleyecek.
Ama kıskançlığı artacaktır her şeye takabilir.
Bir gideceği yere bağlı ama aslında çalışma şartları batıya göre daha rahat bile olabiliyor doğuda.

sor tabi iyi hissediyorum :)
şemdinlide bir karakol dediğin gibi doğu ama rahat bir yermiş çoğu arkadaşı öyle diyor..
umarım ilgisi dediğin gibi olur:)

sor tabi iyi hissediyorum :)
şemdinlide bir karakol dediğin gibi doğu ama rahat bir yermiş çoğu arkadaşı öyle diyor..
umarım ilgisi dediğin gibi olur:)

Karakolsa çok daha rahat olur.
Sürekli arar sorar.
Batıdaki yoğunluğu hiç olmaz.
Onun bunun yanında telefonla konuşamam durumu yok.
Ama en ufak bir şeyde de merak edersin işte bir şey mi oldu diye 1 saat ulaşamasan haberlere bakarsın karakol mu basıldı ne oldu diye.
O zamanlarda da olumlu düşüneceksin.
Allah korusun bir şey olacak olduktan sonra şurada karşıdan karşıya geçerken oluyor.
İlişkiniz konusunda aynı durumları yaşamış biri olarak diyorum ki içini ferah tut.
Özlemler çok olacak bunun sorunu olacak ama birbirinize sımsıkı kenetleneceksiniz.

çok teşekkür ederim..bunları yaşamış birinden duymak içimi çok daha rahatlattı..
işin o boyutuda var tabi o korkuyu yaşamak her an ne olacağını bilememek..allah göstermesin

çok teşekkür ederim..bunları yaşamış birinden duymak içimi çok daha rahatlattı..
işin o boyutuda var tabi o korkuyu yaşamak her an ne olacağını bilememek..allah göstermesin

İlk zamanlarda o korku daha çok oluyordu ben korktukça baktım erkek arkadaşımın aklı hep bende kalıyor, hoş hala da öyle buradaki hiç bir şeye sıkılmıyorum ama seni düşünüyorum sürekli senin sıkılmanı, sıkıntılarını vs. Yoksa her yere katlanırım falan diyor.
İnşallah iyi olacak her şey sıkma hiç canını.

haklısın aynen dediğin gibi söylüyor..
erkek arkadaşın mı hala doğu ya da doğu da mı?

Cnm profiline baktım....
Demek sende bendensin....
Benim 5 buçuk yıllık bi ilişkim vard. Aynı senn yaşadıklarını yaşadım... Kütahyada ünv. okurken tanışmştık kütahya onun memleketi... 2 yıl boyunca rahat rahat görüşüyorduk tabi o sıralar yeni meslek sahibi olmuştu ve ankaraya eğitime gidiyordu sıksık arada görüşemedğimz zamanlar oluyordu ama en fazla 15-20 gün.. Sonra tayini çıktı ıspartaya çıktı benimde tam okulum bitti.. Diyordum beni unutur artık başka yerlere dağıldık, o meslek sahibi oldu vs.. vs.. Bi de hiç evli,likten bahsetmiyordu 2 yıldr beraberdik hiç evlilik lafı açılmıyordu ama birbirimzi çok seviyorduk. beklki günde 4-5 kez evlilikten bahseden bi sevgilisi olan bi kız bile bi ilişkiden benim aldıığım tadi almıyordu ve ben mutluydum evlilik bana uzaktı, o ne zaman açarsa açardı vs. vs. ama benm tek taktığım başka şehrlerde yaşayacak olmamz ve beni unutması.... sonra gittiği yer ısparta benim yaşadğm yere yaklaşık 250 km uzaktı ama ay da 1 kez yanıma geliyordu cnm ve sürekli telefonda msn de telafi ettik... sonra aileler tanıştı bişeyler zamanla oluştu... şu an da doğu görevinde şırnakta.. geçen yıl bu vakitleri çıktı tayini ve giderken ben çok ağladım... aynı senin gibi senede 1 ya da 2 kez gelecekti... Gitmeden nişan yaptık aile arasında... şimdi yaklaşık 10 aydr nişanlıyız... Ve en son 12 kasımda görüştük ve çok özledim.. şu na kütahyada memleketnde yıllık izne geldi burayada haftaya gelecek tahmnmce... cnm emin ol doğuda canı çok sıkılacak sürekli telefonda görüşeceksnz... Eğer sağlam güçlü bi ilişkinz varsa isterse japonyaya gitsn bozulmaz... Ben senin yaşadıklarının aynısını yaşadım.... Şu an hala evlilik konusu geçmiyor nişanlıyız düğün tarihi belli değil... Bi sürü kredi borcu var. bende açmak istemiyorum tabi.... bakalım bişeyler yoluna girer inş. bakarsın süprz bi puan alırsn temmuzda ki kpss den hakkari yi yazarsın çok güzel olur

çok zor oluyo bence daha yeni bi ilişkimiz var ve ayda bir kere falan görüşebiliyoruz..
böyle bi durumda güven çok önemli oluyo ne kadar özlesen de güvendikten sonra için rahat oluyo ve dayanabiliyosun..
ama aksi çok zor..

canım mesajını tesadüfen gördüm..bir kaç ay önce yazdın zannerdek, kendi kendime ""aa burada da karşılaşmışız" dedim ama bir hafta önce yazmışsın:)
tesadüfe bak aynı durumları yaşıyoruz..gideli 1 ay oldu bir sorun yok, herşey iyi ama aklıma esince arayamamak, aynı saatlerde beni araması acaip sinirlerimi bozuyor, programlanmış gibi..geceleri görevde gündüzleri uyuyor..msn de anca 2 kere görüştük..zaten sabırsız biriyim bir de böyle bir durumda öfkeleniyorm, ona karşı kendimi dolduruyorum kalbini kırıyorum sonra pişman oluyorum..sevgisi, ilgisi aynı ama zaten normalde de özünde duygularını telefonda anlatmaya çekinen, beceremeyen biri(kendide öyle der)yanımda rahat hissettiğin için çekinmez ama böyle oluncada eksik hissedemiyorum ve bunu ona yansıtıyorum..direkt söylemeye çekindiğim için laf sokarak yapıyorum bu seferde kavga ediyoruz..bu konuşarak da söylemek istemiyorum çünkü ben dedim diye yapsın istemiyorum..bir de tabi kıskançlıkları arttı ama öyle bunaltacak derecede birşey yok..ki zaten ramazandan dolayı hep evdeyim sadece spora gidiyorum..spora gittiğim saatlerde müsait olmasada asılan eden var mı diye arar..dün mesela ablamla tartıştım diye spora tek gittim bana sormadan ablamı aramış ikna etmiş, bir baktım ablam geldi..hey allahım bir kızıyorum bir gülüyorum
Sen nasıl sabrediyorsun? Hem de nişanşısınız..ne zaman dönecek:26:

ne güzel, en azından ayda bir görüşüyorsunuz, biz de öyle bir durum da yok..bırak görüşmeyi zar zor telefonlaşıyoruz 2 kere..gece görevde olup gündüz uyuyor..bunladım iyice offf

Son düzenleme:
benm hiç katlanabileceğim bi durum deil benm sevdiğim benim yanımda olmalı gitmek zorundaysa bişekilde ne yapar ne eder bende giderim onunla birlikte

benm hiç katlanabileceğim bi durum deil benm sevdiğim benim yanımda olmalı gitmek zorundaysa bişekilde ne yapar ne eder bende giderim onunla birlikte

elbette ben de sizin istediğiniz şeyi isterdim ama şartlar el vermiyor..eşim değil ki gideyim hem olsa da gidemezdim allahın dağına..sevgiliniz göreve gitse beklemez miyidiniz?

ilk yazdıklarınızı okuyunca tüylerim diken diken oldu hala tüm sayfaları okudum hala aglamamak için kendimi zor tutuyorum. benimde 2,5 yıllık bi ilişkim var ve sevgilim en az 1 yıl sonra üniversiteye gidicek..belli değil daha belli memurda olabilir ama yine gidicek..ve ben daha simdiden bunlar yüzünden uyuyamaz oldum. nasıl olur nasıl basarırız bilmiyorum. umarım sonunuz mutlu bir evlilik olur..

teşekkür ederim canım inşallah seven sevilen herkesin sonu mutlu sonla biter.. seni çok iyi anlıyorum sürekli gideceğin günü hayal ediyorsun, giderken son bakışını hayal ediyorsun biliyorum çok acıtıyor insanın içini ben de senin gibiydim gitti ilk 2 gün evet çok ağladım ama şimdi iyiyim özlemek dışında alışıyor insan..yanına ya da onun senin yanında gelme fırsatın olacak sanırım bir de bu açıdan bak böyle bir şansınız var:26:

evet hatta bende cok calısırsam aynı üniversiteye gitme ihtimalimiz bile var..aslında bunu yaparsam hiç bir sorunum kalmayacak ama kendime güvenmiyorum üniversite konusunda..daha 2 yılım var üniversiteye gitmeye ama simdiden güvenmiyorum kendime..ve içime öyle doğuyorki biz uzakta olursak yürütemeyiz..ben yapamam yani paranoyak olurum

uzaklık küçük sevgileri öldürür büyük sevgilerde özlem duygusu sevgiyi arttırır üstelik artık teknoloji çok gelişti istediğin zaman netten konuşabilirsin telefonla görüşebilirsin :) senin için zor olacak ama bence karşındakine güven bizde uzaktayız ve muhtemelen hazirana kadar da görüşemeyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…