Sevgilisi var neden bana bakıyor

merveicx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
1.551
111
123
27
İlgimi çeken bir çocuk vardı okulda. Sık sık bakışıyorduk konuşuyordu yanıma gelip. Bugün baktım instagramda ismini yazmış kızın aylardır sevgilisi var kızla fotoğrafları vs. Sevgilisi varken neden bakıyor bana

İlgimi çeken bir çocuk vardı okulda. Sık sık bakışıyorduk konuşuyordu yanıma gelip. Bugün baktım instagramda ismini yazmış kızın aylardır sevgilisi var kızla fotoğrafları vs. Sevgilisi varken neden bakıyor bana
Sen baktığın için bakıyodur? Bir arkadaşım vardı böyle bir çocukla melül melül bakıştığını iddia ederdi. Sonra çocuk haber göndermişti ne bakıp duruyo, ne var anlamında geri bakıyorum anlamıyo da diye :KK70:

Son düzenleme:

Erkeklerin gönlü bol. her kıza mavi boncuk dağıtabilir. Hele ki okul ortamında bu daha sık karşılaşılan bir durum.
Kaldı ki sevgilisi varken size bakan biriyle sevgili olmayı düşünüyor musunuz gerçekten?

Erkeklerin gönlü bol. her kıza mavi boncuk dağıtabilir. Hele ki okul ortamında bu daha sık karşılaşılan bir durum.
Kaldı ki sevgilisi varken size bakan biriyle sevgili olmayı düşünüyor musunuz gerçekten?
Hayır zaten ben de rahatsızım bu durumdan

Var öyle dür..ler . Canını sıkma sen 😅

Sana sevgili gözüyle mi bakıyor ?
Belki bir tandigina benzetmistir.
Yahut adam önüne gelene bakıyordur.
Zaten sevgilisi de var.
Baksa ne olur bakmasa ne olur.
Sen bu satten sonra bakmayı kesersin,sana baktığını da görmezsin.
Bunu sormandaki neden ; destur verirseniz sevgilisi olan adama yureyecegim mi ?
Bazen konularınizi anlamıyorum.

Bazı kadınlar da her bakışı, her hareketi üzerine alınıp yanlış yorumluyor, öyle bi durum olabilir mi? Arkadaşlarım da farketti demişsin ama bilemedim.

Geçen gün bi arkadaşımın arkadaşıyla tanıştık, bana hoşlandığı çocuğu ve hareketlerini anlatıyor; şöyle baktı, şöyle yürüdü vs vs, direkt anladım çocuğun kızla ilgisi alakası olmadığını:KK53:Zaten sonradan çocuğun sevgilisi olduğu çıktı ortaya. Bizi tanıştıran arkadaşım da benim gibi düşünmüş ama kız kaptırınca bi şey diyememiş, zaten bence söylese de kabul ettiremezdi.

Back
X