Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar. benim bi konuda acil fikrinize ihtiyacım var birilerine anlatmazsam çatlıycam gerçekten.ben 3 hafta önce biriyle tanıştım bi konu hakkında konuşurken birden duygusal anlamda bi yakınlaşmamız oldu. bi hafta kadar telefonda,facebookta vs. konuştuk. bildiğiniz sevgili gibi olduk resmen sonra bu beni bi gece aradı ben konuşamadım telefonda uyuduğum için ertesi gün birden telefonları falan kapattı facebooktan mesaj atmadı.. attığım mesajlara dönmedi tabi ben kendimi suçladım benim yüzümden oldu flan diye en son attığım mesajlara biz birbirimize göre değiliz allaha emanet ol diye cevap yazdı ve beni facebooktan sildi . ben çok üzüldüm tabi hep kendimi suçladım. bütün gece ağladım
derken ertesi gün oldu facebook sayfasını bi açtım başka bi kızla çekinmiş resmini ve 24 kasımda ilişkisinin başladığını gördüm.. şok oldum çünkü benimle o tarihten çok sonra konuştu yani benimle konuşurken sevgilisi vardı..
ben bunu öğrenince aradım ama telefonu kapalıydı facebooktan mesaj attım sevgiline herşeyi anlatacağım diye tabi hemen kendi facebookundanda kızın facebookundanda beni engelledi.. sonradan öğrendimki sevgilisi şehir dışındaymış ondan benimle rahat konuşabiliyomuş o aradığı gecenin sabahındada sevgilisnin yanına gitmiş o yüzden telefonu kapatmış yada başka bi numarası vardı bilmiyorum
şimdi ben bi şekilde sevgilisini ekledim facebootan ama anlatsammı bu olayı anlatmasammı bilemiyorum.. bi akıl verin ne yapsam canım çok yandı kıza durum bundan ibaret diye anlatsammı yada bu konuyu tamamen kapatıp yoluma devammı etsem
yardım edin fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler...
nasıl kanıtın yok, face mesajları var, telefon numarası var (ki başka telefon numarası kullanıyorsa kız bunu da öğrenmiş olur -bence kullanıyor-) dökümünü almasını söylersin vs...
ben öğrenmesinden yanayım, ha benzer bişe başıma geldi ama sen söyledin mi dersen; ben söylemedim..
evlenmişti çünkü, bozmayayım dedim...
ama şimdi bu kızın ne günahı var?
bir tek sen değilsen, başka kızlarla da konuştuysa bu çocuk...
söylemiycemi düşünerek facebooktaki bütün konuşmaları sildim. şimdi kızın öğrenmesi gerektiğini düşünüyorum ama bana inanmıycaktır muhtemelen. belkide inanır bilmiyorum sonuçta hesabında ben engelliyim neden bu kız engellidiye sorabilir.. gerçi onada birsürü yalan uydurcaktır ama en azından içine bi şüpe düşer.
şu anda kıza mesaj atmış bulunmaktayım. içim rahatladı korkuyorum ama olsun..
şu anda kıza mesaj atmış bulunmaktayım. içim rahatladı korkuyorum ama olsun..
Ne yazdın peki ?