sevgilisi varmış :(

İspatlayabilirsen anlat, ama ispatlayamazsan hiç anlatma. Kız sana inanmayıp o ahlaksız adama inanacaktır. Yıpranan, üzülen sen olursun.

bence de hiç anlatma boşver,yol yakınken verilmiş sadakan varmış ta kurtulmuşsun,dün seni ayartan çocuk merka etme yarın yıne bırını bulacaktır sevgilisini o yokken aldatacak..
dertsiz başına dert alma
ha baktın bu karaktersiz yıne senı arayp rahatsız edıyo,o zaman kıza söylersın,yada söylıcem deyıp püskürtürsün çocuğu..

merhaba arkadaşlar. benim bi konuda acil fikrinize ihtiyacım var birilerine anlatmazsam çatlıycam gerçekten. :( ben 3 hafta önce biriyle tanıştım bi konu hakkında konuşurken birden duygusal anlamda bi yakınlaşmamız oldu. bi hafta kadar telefonda,facebookta vs. konuştuk. bildiğiniz sevgili gibi olduk resmen sonra bu beni bi gece aradı ben konuşamadım telefonda uyuduğum için ertesi gün birden telefonları falan kapattı facebooktan mesaj atmadı.. attığım mesajlara dönmedi tabi ben kendimi suçladım benim yüzümden oldu flan diye en son attığım mesajlara biz birbirimize göre değiliz allaha emanet ol diye cevap yazdı ve beni facebooktan sildi . ben çok üzüldüm tabi hep kendimi suçladım. bütün gece ağladım :( derken ertesi gün oldu facebook sayfasını bi açtım başka bi kızla çekinmiş resmini ve 24 kasımda ilişkisinin başladığını gördüm.. şok oldum çünkü benimle o tarihten çok sonra konuştu yani benimle konuşurken sevgilisi vardı.. :( ben bunu öğrenince aradım ama telefonu kapalıydı facebooktan mesaj attım sevgiline herşeyi anlatacağım diye tabi hemen kendi facebookundanda kızın facebookundanda beni engelledi.. sonradan öğrendimki sevgilisi şehir dışındaymış ondan benimle rahat konuşabiliyomuş o aradığı gecenin sabahındada sevgilisnin yanına gitmiş o yüzden telefonu kapatmış yada başka bi numarası vardı bilmiyorum:( şimdi ben bi şekilde sevgilisini ekledim facebootan ama anlatsammı bu olayı anlatmasammı bilemiyorum.. bi akıl verin ne yapsam canım çok yandı kıza durum bundan ibaret diye anlatsammı yada bu konuyu tamamen kapatıp yoluma devammı etsem :( yardım edin fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler...

Kıza durumu anlatıp:
a.) Kıza yardım etmeye çalışıyorsun; karşındakini tanısın diye.
b.) İntikam almaya çalışıyorsun.
c.) Egolarını tatmin ediyorsun.
Hangisi doğru şıklardan. Bence b ve c aynı anda doğru. Amacın kıza yardım etmek değil intikam almak. Sen kendin nasıl tanıdıysan çocuğu bırak kız da kendisi bir şekilde tanır. Sen gereğini yapıp hayatından çıkarsın. Zaten tam oluşmuş bir şeyler yok aranızda..önüne bak derim.

ben anlatma derim. sanane ne hali varsa görsün bu saatten sonra. kızda öğrenmek istiyorsa gözünü açsın. kimseye körü körüne güvenmesin.

ispat edebileceksen. sende mesajlaşmanızın bi kaydı varsa anlat.

nasıl kanıtın yok, face mesajları var, telefon numarası var (ki başka telefon numarası kullanıyorsa kız bunu da öğrenmiş olur -bence kullanıyor-) dökümünü almasını söylersin vs...
ben öğrenmesinden yanayım, ha benzer bişe başıma geldi ama sen söyledin mi dersen; ben söylemedim..
evlenmişti çünkü, bozmayayım dedim...
ama şimdi bu kızın ne günahı var?
bir tek sen değilsen, başka kızlarla da konuştuysa bu çocuk...

Kız sana inanmaz muhtemelen.
Çocuk bir dünya yalan atacaktır, asıldı yüz vermedim bla bla.
Boşver hiç uğraşma bile.

Bu çocuk bir ders almali yanina kalacak beyfendinin. Pufff Ne diyeyim Allahindan bulsun
Soylemeyin. :(

nasıl kanıtın yok, face mesajları var, telefon numarası var (ki başka telefon numarası kullanıyorsa kız bunu da öğrenmiş olur -bence kullanıyor-) dökümünü almasını söylersin vs...
ben öğrenmesinden yanayım, ha benzer bişe başıma geldi ama sen söyledin mi dersen; ben söylemedim..
evlenmişti çünkü, bozmayayım dedim...
ama şimdi bu kızın ne günahı var?
bir tek sen değilsen, başka kızlarla da konuştuysa bu çocuk...

söylemiycemi düşünerek facebooktaki bütün konuşmaları sildim. şimdi kızın öğrenmesi gerektiğini düşünüyorum ama bana inanmıycaktır muhtemelen. belkide inanır bilmiyorum sonuçta hesabında ben engelliyim neden bu kız engellidiye sorabilir.. gerçi onada birsürü yalan uydurcaktır ama en azından içine bi şüpe düşer.

kıza anlatsan pek inanacağını sanmıyorum. adam bir şekilde yalanlar söyler kılıfına uydurur. kız benim peşimdeydi facebooktan engelledim der. anlatmakla kızın aklında sadece bir soru işareti oluşturursun. anlattığında adamın sana döneceği düşüncesi oluşmasın aklında. seninle olsa bile sırf intikam amaçlı sana yaklaşır.
bence kıza anlatmalısın. ister inansın ister inanmasın. inanıp inanmamak sana kalmış dersin. yoluna devam et ve bir daha arkana bakma. adamla bütün irtibatını kopar.

anlatmalısın bence , sevgilisinin nasıl biri olduğunu öğrensin

söylemiycemi düşünerek facebooktaki bütün konuşmaları sildim. şimdi kızın öğrenmesi gerektiğini düşünüyorum ama bana inanmıycaktır muhtemelen. belkide inanır bilmiyorum sonuçta hesabında ben engelliyim neden bu kız engellidiye sorabilir.. gerçi onada birsürü yalan uydurcaktır ama en azından içine bi şüpe düşer.

ne olursa olsun bence mutlaka söylemelisin, ister inansın ister inanmasın.

şu anda kıza mesaj atmış bulunmaktayım. içim rahatladı korkuyorum ama olsun..

ne korkuyorsun sevgilisi korksaydı ,ondan sonra tüm iletişimi kes. onun seni hem kendi facesinden hemde onun facesinden engellediğinide söyle mutlaka,inanır inanmaz kendi bilir

kızlar kusura bakmayın deneme yapıyorum. herkesten özür dilerim.yazdıklarım çıkıyor mu diye

Back
X