- Konu Sahibi ciftekumru
-
Tabii ki kadınlar peşinde diye insan sevdiğinden vazgeçmez.
Hanımefendi beni yanlış anladı onunla aynı payda da buluşamadık. Sonuçta herşey ahlaka bakar.
Kendisine sormuştum. Bir erkeği hangi özelliklerine göre seçeriz. Misal siz fiziksel özellikleri aynı statu ve maddiyatı farklı iki erkekten hizmetli olanı mı doktor olanı mı seçerdiniz.
(Bu arada asla meslek küçümsemiyorum her mesleğe saygım vardır özellikle de yerin 1 km aşağısında çalışan madencilere Allah yardımcıları olsun.)
Ben erkeklerin bakış açısını bilemem olaya bir kadın gözüyle baktım.
Sizin yorumunuz altında yanlış algılandığım için özür dilerim. Saygılar..
çok kadın oluyor ben dedim ..canım esi hostesim bu bir gerçek .... çok gördüm ben ... çünkü pilotlar hep dikkat çeker ... ayrıca sadece hostesler değil ..mesleğin içinden biri olarak yazıyorum sallamıyorum yani ....
öyle olurmuş herkes konusuyormul falan olaylar olaylar tatlım ya bir konu açtık laf nerelere geldi bende ne diyeceğimiz şaşırdım artık:44:
uçağa bir kaç kez bindim , dikkatimi çekmedi,aklıma da gelmedii, belki üniformalarından dolayı dikkat cekıyordur, uçakta pilotu da gördum mu görmedım mı hatırlamıyorum. ilk defa duyunca da şaşırdım.
pilotlar ortalamadan yüksek maaş alır ... türkiye şartlarına göre çok iyi kazanırlar ...o yüzden ve üniformanın çekicilği belki belkide hep güzel kadınların çalıştığı bir ortamda çalıştıkları için dikkat çekiyorlar bunu biliyorum .... ama bu demek değil bütün kadınlar peşinde .
kadınların acizliği başka birşey değil bu durum bana göre
pilotlar ortalamadan yüksek maaş alır ... türkiye şartlarına göre çok iyi kazanırlar ...o yüzden ve üniformanın çekicilği belki belkide hep güzel kadınların çalıştığı bir ortamda çalıştıkları için dikkat çekiyorlar bunu biliyorum .... ama bu demek değil bütün kadınlar peşinde .
valla pilot olmak için önce 4 yıllık üniversite mezunu olmak sonra eğitimini almak gerek 2 yıl kadar ortalama yani en iyi ihtimalle 30 a yakın bir yaşta pilot olunabiliyor e o yaştada genelde evli oluyor erkekler.1. kaptan olması içinde 5 sene geçmesi gerekli.kısacası evli barklı adamlara parası kariyeri üniforması var diye bakan kadınların zihniyetini hiç anlamıyorum anlamak ve görmekte istemiyorum
valla pilot olmak için önce 4 yıllık üniversite mezunu olmak sonra eğitimini almak gerek 2 yıl kadar ortalama yani en iyi ihtimalle 30 a yakın bir yaşta pilot olunabiliyor e o yaştada genelde evli oluyor erkekler.1. kaptan olması içinde 5 sene geçmesi gerekli.kısacası evli barklı adamlara parası kariyeri üniforması var diye bakan kadınların zihniyetini hiç anlamıyorum anlamak ve görmekte istemiyorum
Para da bir tercih edilme sebebidir.normal bri hayat yaşamak istemiyorlar .. yani beni daha iyi yaşatır düşüncesi var ... gerçekten iyi maaş alıyorlar bunu çok net biliyorum ... bir erkeğe parası için yapışmak zaten gurur kırıcı ... o tip kadında gurur yok ki ....
kızlar sizinde sevgiliniz ya da eşininiz pilotsa veya pilot olacaksa hadi duygularımızı düşüncelerimizi paylaşalım ne dersiniz?:26:
Actigin konu icin tesekkurler ciftekumrusuan tam da ihtiyacim olan sey diger paylasimlar yukaridaki yazismalara yorum yapmayacagim sonucta herkesin aile yapisi, esinin yapisi kendi bakis acisi farklidir, genellemeler ve istisnalar her meslek grubunda olabilir. Benim merak ettigim hayatimi yalniz mi gecirecegim;(??? Esim henuz pilot oldu ve ben heran dogurmak uzereyim, yani esimin doguma yetisip yetisemeyecgini bile bilmiyorum;( cogu zaman yanimda degil tecrubeli pilot esleri bu duruma zamanla alisiyor mu insan? belki de suan calisamadigim icin ve elde henuz bir cocuk olmadigi icin normalden daha fazla yalniz birakilmis hissediyorumdur? bu sekilde aile duzeninizi nasil oturttunuz? Gece bebek aglayinca uyksunu almasi gereken esim bana hic mi yardim edemeyecek;(? umarim soyle 20 yillik bir kaptan esi vardir aranizda da tum tecrubelerini paylasir
Pilotlardan uzak durmak en iyisi.
Hosteslerin %70 inin hayali bu :) daha ne olsun iyi bir gelir onları garsonluktan kurtaracak bir kısmet.bedava seyahatler ,guzel hediyeler.pilotun aşkı gerçektir,erkekler düz mantık hareket ederler,bayanın eğitimine kültürune bakmazlar guzel olsun alımlı olsun pekçoğu icin yeter.ama hosteslerin aşkı onların imkanlaridir sadece ,adam işten atılsa 10 katlanmaz tekmeyi vururlar.bu mu yani aşk sevgi.kötü günde dr beraber olmak değil mi?eee bi tanesinde yazmis zaten 20 ucusu yoktu gitsin artik diye soylendim demis :) Valla kizdim olsa kesin hostes yaparım.ne fizik ne kimya ne matematik ne üniversite sınavı ...hasbelkader bitir liseyi hostes ol bir pilotu kestir gözüne hayatini yaşa derim.beynini gereksiz bilgilerle doldurma boş beyin ol cok daha kıymetli olursun derim:)
Actigin konu icin tesekkurler ciftekumrusuan tam da ihtiyacim olan sey diger paylasimlar yukaridaki yazismalara yorum yapmayacagim sonucta herkesin aile yapisi, esinin yapisi kendi bakis acisi farklidir, genellemeler ve istisnalar her meslek grubunda olabilir. Benim merak ettigim hayatimi yalniz mi gecirecegim;(??? Esim henuz pilot oldu ve ben heran dogurmak uzereyim, yani esimin doguma yetisip yetisemeyecgini bile bilmiyorum;( cogu zaman yanimda degil tecrubeli pilot esleri bu duruma zamanla alisiyor mu insan? belki de suan calisamadigim icin ve elde henuz bir cocuk olmadigi icin normalden daha fazla yalniz birakilmis hissediyorumdur? bu sekilde aile duzeninizi nasil oturttunuz? Gece bebek aglayinca uyksunu almasi gereken esim bana hic mi yardim edemeyecek;(? umarim soyle 20 yillik bir kaptan esi vardir aranizda da tum tecrubelerini paylasir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?