Yaşıyorum zaten merak etmeyin.Bende eski bir hostesim,5 yıl uçtum.Hostesler için söylediğiniz sözler çok çirkin o yüzdende cevap yazma gereği duydum.HAsbel kader liseyi bitir v.s çok çirkin.Demokratik bir forumda tabii ki fikrinizi söyleyebilirsiniz ancak belli terbiye sınırları içinde.Dışarıdan bakılınca sizin gibi cahiller bu mesleği garsonluk olarak görebilir ama işin aslı öyle değil maalesef.Çok merak ediyorum küçümsediğiniz bu mesleğin zorluğuna,yorgunluğuna kaç gün dayanabilirsiniz? Ama öncelikle bu mesleği yapabilmek için İngilizceniz olması gerekli yani bu demek oluyor ki hasbel kader liseyi bitirerek hostes olamazsınız.
Bir kere bile hostes, lise ve diğer kelimeleri kullanmamışım. Genelde yazım kurallarına dikkat ederim. Kimseye de hakaret etmedim. Bence siz, bu cümlelerin kime ait olduğunu iyi araştırın.
Bir insana iftira atmak bu kadar kolay mı ?
Bir sene önceki bir konu için acaba, yukarıda bana ithaf ettiğiniz beyanları yazmış olabilir miyim diye sordum kendime. Ve herkesin yapması gerektiği gibi önce sorguladım, peşin hüküm vermedim araştırdım, okudum. Hiç bir mesleği küçümsemem asla lağım çukuru kazana da saygım var, astronota da. Zira Allah'tan korkarım.
Ben yorgunluğa dayanamazmışım, İngilizce bilmiyor muşum:)))
Yav he he(ekşiden)
Hocam lütfen yazıları iyi okuyun. Peşin hükümlü olmayın.
Ben pilotlardan uzak durun dedim geri alıyorum lafımı isteyen istediğini yapsın. Kendinden emin olmayan insanlar karşısındaki insanları sorgularlar.
Pilot sevgilisi olan arkadaşım. Buraya boşuna yazma kalbiniz ne diyorsa onu yapın.
İnsanların dediğine göre hareket ederseniz Nasrettin Hoca gibi eşeği sırtınıza alırsınız.
Rastgele