sevgilisi yada eşi çok sinirli olan bayanlar

benim nişanlımda inanılmaz sinirlidir ve neye ne zaman sinirleneceğini bilemem... bi de işin acısı ben yapı olarak sinirli insanların yanında duramam direk kaçma olayına girerim düşünün benim abim ve en savdiğim akrabalarımdan biri olan dayım da inanılmaz sinirlidir iki dk sakin konuşamazsınız bi anda bişeye takılır bağırmaya başlarlar... ve ben ikisinden de kaçarım abimle aynı evde yaşamama rağmen diyaloğumuz yok denecek kadar azdır dayımın evine de bayramdan bayrama giderim ama işte allah bu dünyada babamdan sonra en sevdiğim adamı dünyanın en sinirli adamı olarak çıkardı karşıma kısmet mi bu dünyadaki imtihanım mı bilemem... vee bunu nişanlıma defalarca söyledim, sinirli insanlarla yaşayamam bi süre sonra kaçarım, kırılıyorum çok üzülüyorum kendimi kötü hissediyorum sen sinirlenip bağırıp çağırınca diyorum bana ne cevap veriyo biliyo musunuz??? BEN SENİN YÜZÜNDEN BU HALE GELİYORUM YAPTIĞIN ŞEYLER BENİ ÇOK SİNİRLENDİRİYO....
daha iki gün önce kavga ettik işyerinde yaptığım bi hatadan dolayı hemen sinirlendi bağırmaya başladı benim de ister istemez modum düştü sesim düştü ne o yine sesin düştü ne var dedi ne olsun ya dedim ne hemen sinirleniyosun sinir oluyorum dedim off bıktım şu saçma tavırlarından kapat şu telefonu dedi kapattı...
bi de benim nişenlım sinirliyken konuşmama iyice deli oluyo onun istediği o bağırıp çağırırken benim susmam ve ne derse dersin alttan almam ama ben de yapım gereği kavga ediyosam sesim yükselir alttan alamam keşke ya o ya ben sakin insanlar olabilseydik...

Canım zor gerçekten.
Hem yapıyorlar hem de biz surat asınca yada konuşunca kızıyorlar.
Biz de insanız. Haksızlık yapıldığı zaman tabiki konuşucaz.
Biz de dün böyle bir olay yaşadık. beni tersledi ve ukalalık etti.
Ben hatalı olmadığımı çok iyi bliyorum, ama o bilmiyor sanırım aramıyor zaten.
Bugün yanına gidicektim gitmiyorum. tek başıma oturucam evde.
Bir yerden sonra bu durumlar sıkmaya başlıyor.

ilşkinin başında ben daha sinirliydim hep alttan alırdır anlayış gösterirdi
şaşırırdım bu kadar anlayışlı sakin bi adam daha olamaz diye !
1 yılı devirdikten sonra tersine döndü işler artık o sinirli bi adam
alttan alan ben tamam aşkım olur aşkım
(ama uzakta die alıyorum yoksa avcunu yalasın )

Aynen bizim de öyle oldu.
Ben sinirliyim sakin biri olsun dedim.
En başta öyleydi.
Ne zaman nişanlandık işler tersine dönmeye başladı.
O benim 100 katım sinirli çıktı.
Ama insan bazen alttan alamıyor.

seni okadar iyi anlıyorumki arkadaşım bnde öleyim offfffff ki ne offf ne onla nede onsuz nası olcak böle

inşallah kızlar benimkide evlenince uslanan erkeklerden olur ya gerçekten sonradan sakinlşen tiplerde var eşinin ağzına bakan değişebilyo bişeyler bazılarında iyi bazılarnda ters etki yapıyo ne diyelim hayırlısı hakkımızda

sen nişanlımısın canım?

daha değilim ama seneye kısmet olursa söz ve nişan olacak

hayırlısı olsun canım iyi karar ver.
Ben nişanlıyım.
Ama sıkıldım bu durumlardan.
Nişanlım hem yapıyor hem de düzeltme çabasına girmiyor.
Yorucu, yıpratıcı şeyler bunlar.
Allah herkese sabır versin.

haklıın canım evet gerçekten bende yoruluyorum sürekli idare etmekten çok fazla gidip geliyorum kalbimle beynim arasında çok kez ayrılmayı düşündüm olmadı bakalım sonumuz ne olacak bilemiyorum umarım seninkide evlenince değişşir canım hani derler ya kötü dersin iyi iyi drsin kötü çıkarmış bellimi olur şans bnce

yaa sorma canım yaa bi üste çıkıyolar ki offf yani...
geçen günkü kavgamızda haklı haksız yoktu aslında ikimizi ilgilendirmeyen bi konudan tartıştık ama bağırdığı için bozuldum o yüzden aramasını bekledim ve ben aramadım ama ertesi gün yine ben aradım ona da söyledim aramanı çok bekledim dedim o ne demek yaa saçma sapan davran bi de ben mi arayacağım seni oldu dedi sonra ben hayır bana bağırdığın için araman gerekiyodu dedim haa oldu yasemin böyle salakça bi iş yapıyosun sonra sana hahahahaa aşkımmm aferin iyi yapmışsın valla süpersin falan mı diyecektin di mi diye bi de dalga geçti inan artık sırf sussun konu kapansın diye özür diledim ama o kadar yoruldum ve yaralandım ki laf olsun kapatalım diye özür diledim o da zannediyo kii gerçekten haklı

seni okadar iyi anlıyorumki arkadaşım bnde öleyim offfffff ki ne offf ne onla nede onsuz nası olcak böle

aynen tatlım geçenki kavgamızda dilimin ucuna kadar geldi yeter artık bitsin demek ama diyemedim işte... hep değişecek diye bekliyorum sabrediyorum ama hep aynı hep aynı... bi de utanmadan bana ben sinirli bi adam değilim beni sen bu hale getiriyosun diyo

bu kadar mı aynı dili konuşur bu erkekler al benden de okadar aynı cümleyi sarfediyo sen yapıyosun senin eserin gb senle kaderdaşmışız arkadaşım öptüm seni

bu kadar mı aynı dili konuşur bu erkekler al benden de okadar aynı cümleyi sarfediyo sen yapıyosun senin eserin gb senle kaderdaşmışız arkadaşım öptüm seni

ahhh kuzucum ahhhh.... aslında bizi başlarının üzerinde taşımaları lazım kimse kolay kolay çekmez bu kadar asabiyeti bi de üstüne aşağılanmayı, seviyoruz ki alttan alıyoruz bi kıymetini bilseler...
ben de seni çooooooooookkkk öptümm

bende bu konuda çokk dertliyim
tartışttığımızda sinirleniyo patlıyo benim konuşmama bile fırsat vermiyo
nefret ediyorum bu huyundan
sinirlerini alan birşey olsa keske yiyeceklerine katıp yedirsek:)

bende senin gibiyim canım.
çok kez gelip gidiyorum mantığım ve kalbim arasında.
riske atmak istemiyorum hayatımı.
hakkımızda hayırlısı olsun.

haksız yere özür dileme canım.
Anladım susmuyordu ve yorulduğun için özür diledin.
hiç kendine soruyormusun böyle yorucu bir evlilik nasıl olurdu diye?
Ben soruyorum da kendime ondan senin fikrini merak ettim canım.

ayy aynı şeyler canım yaa...
Hatalarını kabul etmezler bir de...
insan sevgi, ilgi beklerken böyle şeyler görmesi çok üzücü.
değişiceklerini beklemek acaba kendimizi kandırmak mı biraz da?

soruyorum tabi sormaz olur muyum tatlım, böyle telefonda bile sesim düştü diye kıyametler koparan adam evde yüzyüzeyken attığım adımdan köpürürdiye korkuyorum ayrılsam daha mı iyi olur diye düşünmüyo değilim ama çok seviyorum ve vazgeçemiyorum ama yoruldum...
az önce yine kavga ettik, bu ara özel bi durumumuz var ve az görüşmemiz gerekiyo hatta ortalıkta fazla görünmememiz falan o yüzdan hava karardıktan sonra görüşüyoruz aradım ne zaman buluşacağız diye abisi burda onu bekliyomuş bi yerlere bırakacakmış benim de zaten bu ara moralim bi bozuk sesim zaten sıkkındı o da böyle deyince ben de 9u bulacak yani görüşmemiz dedim ama ona kıs-zdığım için değil elinde olmayan bişe sonuçta üzüldüm o yüzden sesim düştü offff nasıl bağırdı anlatamam sıkılmış bu tavırlarımdan psikoloğa götürecekmiş beni, nohut kadar beynini kullan azıcık anla bana ne yaptığını akşam akşam durup dururken beni nasıl gerdin bunu hep yapıyosun sıkıldım artık diye bi sürü bağırdı...
öfke kontrolü olmayan bi adamla hayat çok zor...
ilişkisi yeni başlayanlar için bu lafım yolun başındayken henüz bağlanmamışken kendinize yazık etmeyin... bağlandıktan sonra her gün ağlayarak geçirirsiniz günlerinizi benden söylemesi...

aynen öyle canım ben alttan alıp ne demek istediğimi neye kırıldığımı anlatmaya çabaladıkça inatla her dediğim lafa bişe bulup bağırtının dozunu biraz daha yükseltiyodu ben de sussun diye özür diledim ne yapayım yoksa daha kötü şeyler olacaktı ben kabalaşacaktım toz duman olacaktı ortalık bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…