- Konu Sahibi yenibirkadin
-
Bir de çok dengesizlerdir bunu söylemeyi unutmuşum .
Sürekli git-gel yaşarlar .
sevgilimin bilmediğim özellikleride varmıs
birşeyi üç kere söylemek.. bunu hiç farketmemiştim.. dur bi deniyim ben bunu..
TrakyaKizcesi
haklı.. gercekten bi sinirleniyolar yıkıp geçiyolar.. ama sinirleri geçincede baya baya oturup arabeske bağlıyolar ben sana nasıl kıydım die:)
bu artık alıstıgım bi ozellik oldu.. sinirlendiginde susuyorum esiyo gurluyo siniri geçincede ben parlıyorum
Ben eski sevgilimin ciğerini bilirim ciğerini
Bu nedenle de yengeç burcu erkeğini nedir , nasıl bir karakteri vardır diye çok iyi biliyorum .
İyi yanları anlatılıyor genelde ama kötü yanları da bayağı var .
Üç kere söylemek mi bir şey hakkında ısrar etsem 2. kere söylesem sinirlenmeye başlardı .
Ve inada bindirirdi işi . Hiç yapmazdı bu sefer .
Şimdilerde de barışmak istiyor , sinirliyim biliyorsun ondan öyle oluyor bir daha olmayacak diyor
ama bilemiyorum açıkcası .. Çünkü bunların yapılarında var sinirli olmak ..
Sağol canım ..
Evet sen böyle yapmaya devam etmelisin , eğer ki ona karşılık verirsen büyük kavga çıkar
ve sinirle bir ton kırıcı söz söylenir kötü olur .
Senin burcun neydi bu arada ?
Ben akrep burcu olduğum için arada ki uyum çok güzeldi .
ben koç burcuyum.. aslına bakarsan yengeçle koç kesinlikle anlasamayan iki burç gibi görünüyo.. ama ikimizde birbirimizin huylarını cok iyi çozdük.. o yuzden bi sorun cıkmıo pek.. o kızıo bagırıo ben susuyorum ben bagırıp cagırıorum o susuyoo..
aslında gerckten duygusal yapıları var ama bazen o duygusal yapıyı cok fazla abartıyolar. sıkıntı ondan cıkıyo bizde.. bende aksi hiç duygusal deilim.. odunum diebilirim yani
alıştık birbirimize
eski sevglmde şmdikide yengeç..
ama sevgi dürüstlük konusunda aynılar
farkları coookk..yani yükselen herşeyi belirliyo sanırım.
sevgilim yengeç burcu yükselen koç.bnmde burcm koç yükslen yengeç..bilmiyorum böyle nasılda buldk birbirmizi ama...
sevglim sever cook sever.kıskanır cook kısknr.kızarr cook kızar.herseyden cook bizde.bu sinr anlarında görünmez olsa ne güzel olurdu puff die kaybolsa sonra geri gelse bende o halini görmemiş söylediklerni duymamış olsam..
cocuk gibi kavga eders sn yaptın ben yaptım ondan oldu bundan oldu die die birbirmizi yer yorulunca aynı romantk halden devam eders..aslnda birbirmizi cook yıpratıyorz ama böyle üzerni kapatıyors.bigün çökmeyis umarım..
yengeç erkegi diyince bilmedigim hiç bi yönleri yok.baya uzun süreyle kndilerini tanıdım ve tanımaktayım.
gider yengeç bulurum ben yine olsa yine yaparm herhlde..kader!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?