sevgilisi yengeç burcu olan arkadaşlar haydi sohbete:)

yenibirkadin

ssoossyyoolloogg
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
190
5
68
İstanbul
yengeç burcu erkeği.. o mübarek insan:) benim yaşadıklarımı sizde yaşıyomusunuz bi görelim bakalım:) sevgili yengeç burcu sevgilinizle yaşadığınız en güzel ve ya en kötü olay ve onun bu olaya tepkileri nasıl oldu haydi dertleşelim:)

ne çekiyor bu kadınlar kulübü hatunları bu yengeç erkeklerinden yahu
ne yapıyor bunlar size hanımlar?

benim eşim yengeç burcu :)

burçlardan anlamam ama arada bakarım.
kendisi;
takıntılı,
çok bakımlı,
titiz,
planlı,
orta romantik :)

ama bazende inatçı

aaahhh ahhh:)
cok sever ama bi kavgada kendini cok iyi geri ceker.. anne sevdalısı evine baglı bi erkek aslında.. yengec burcunu öyle iyi tanıdım ki sevgilimin bi konuda tepkisi nolur ne cevap verir ondan once ben soleyebiliorum bunları yapıcak die.. :)

Annelerine çok bağlı.
Çok kıskanç ama dışarıdan belli etmeyen
Genelde sakin sessiz ama sinirlendiğinde kaplana dönüşen
Tutumlu parasını savurmayı sevmeyen
Plan yapmaktan ve zamanında uygulamaktan hoşlanan
Kaprisli
Esprili ve konuşkan
Üzüldüğünde kadınsı tepkiler veren...
En büyük tutkusu iyi bir aile babası olmak olan erkektir yengeç erkeği.

yengeç burcu erkeği duygusal oluolar gercekten.. bişeyler surekli kafalarında bişeler donuo ama belli etmiolar.. birazcık deşince cıkıo hersey ortaya.. mesela ben evlilik konusunda bu ara takıntılıyım:) ama o hep dalgaya vuruyodu.. biraz onceki konusmamızda ise kendisi de bu evliliği ne kadar kafasına taktıgını belli etti:) bide gercekten eşlerine sadık bi erkekler.. cok sukur su zamana kadar bişeyni gormdm bundan sonradan gorceimi pek sanmıorum.. güzel seviolar gercekten
bide sizinkiler de olemi bilmiorum ama eli pek hamarat masallah:)
çerkez olduğundan mıdır nedir pek guzel yemekler yapıo tü tü tü maşalahh:)

benim sevgilim değil de yakın yengeç erkek arkadaşların ortak özelliği
piknik tutkusu :)
ortamda devamlı piknik planları yapan,piknik organize etmek için kendini yırtan biri varsa er geç öğreniyorum ki o bir yengeç erkeği

Eski sevgilim yengeç burcu idi .
Romantik , duygusal , şirin şebelek bir şey idi ama tam bir saman alevi !!!
Önce bir parlar ağzına geleni söyler belki vurur kızıp da bir yerlere
Ama sonra süt dökmüş kedi gibi sinişir yanıma hemen .

Son düzenleme:
sevgilimin bilmediğim özellikleride varmıs

birşeyi üç kere söylemek.. bunu hiç farketmemiştim.. dur bi deniyim ben bunu..

TrakyaKizcesi

haklı.. gercekten bi sinirleniyolar yıkıp geçiyolar.. ama sinirleri geçincede baya baya oturup arabeske bağlıyolar ben sana nasıl kıydım die:)
bu artık alıstıgım bi ozellik oldu.. sinirlendiginde susuyorum esiyo gurluyo siniri geçincede ben parlıyorum

Ben eski sevgilimin ciğerini bilirim ciğerini
Bu nedenle de yengeç burcu erkeğini nedir , nasıl bir karakteri vardır diye çok iyi biliyorum .
İyi yanları anlatılıyor genelde ama kötü yanları da bayağı var .
Üç kere söylemek mi bir şey hakkında ısrar etsem 2. kere söylesem sinirlenmeye başlardı .
Ve inada bindirirdi işi . Hiç yapmazdı bu sefer .
Şimdilerde de barışmak istiyor , sinirliyim biliyorsun ondan öyle oluyor bir daha olmayacak diyor
ama bilemiyorum açıkcası .. Çünkü bunların yapılarında var sinirli olmak ..
Sağol canım ..
Evet sen böyle yapmaya devam etmelisin , eğer ki ona karşılık verirsen büyük kavga çıkar
ve sinirle bir ton kırıcı söz söylenir kötü olur .
Senin burcun neydi bu arada ?
Ben akrep burcu olduğum için arada ki uyum çok güzeldi .

ben koç burcuyum.. aslına bakarsan yengeçle koç kesinlikle anlasamayan iki burç gibi görünüyo.. ama ikimizde birbirimizin huylarını cok iyi çozdük.. o yuzden bi sorun cıkmıo pek.. o kızıo bagırıo ben susuyorum ben bagırıp cagırıorum o susuyoo..
aslında gerckten duygusal yapıları var ama bazen o duygusal yapıyı cok fazla abartıyolar. sıkıntı ondan cıkıyo bizde.. bende aksi hiç duygusal deilim.. odunum diebilirim yani

alıştık birbirimize

Canım doğrudur öyle görünüyordur ama inan bana yükselen de çok etkiliyor bu durumu
Belki de yükselenleriniz çok uyumlu olduğu için böyle iyisiniz
Tabi huyları çözmek de çok önemli bir şey
Huyunu , suyunu , erbişeyini bilince her şey daha da kolaylaşıyor
Duygusal olması benim açımdan çok iyi zaten ben de duygusallığın ana taşı
tutkunun ilk durağı diyerek tanımladığım için akrep burcunu
Odun olma canım ya accık sen de bağla duygusal modlara bak bakalım ondan sonra neler oluyor

Ben balık burcuyum erkek arkadaşım yengeç… 3 yıldır beraberiz ama tanışmışlığımız liseye dayanır. O zamanda aşıktım ben ona ve yıllar sonra tekrar karşılaştık hiç bir şey değişmemiş. Çok dengesiz hadi o zaman çocuktu, gene çıkıyor muyuz sevgili miyiz hiç belli değil. Bazen msj attığımda 3 gün sesi soluğu çıkmıyor sonra çok salakca bir şey yazıyor hiç bir şey olmamış gibi. (çok yorgunum,karnım aç vs.) Kıl oluyorum bu saygısızlık bence ama zaafım var ve başından beri anlamaya çalışmakla, bir dahaki sefere yapmaz demekle 3 yıldır sürdü. Bunu ifade etmeye çalışsam dırdırcı oluyorum Bir kere seni seviyorum demedi. Ben pas vermeyince çok yüzsüz bir ısrar bir laf cambazlığı alttan giriyor üstten çıkıyor. Mesela o bana işim var dediğinde bozuluyorum illaki ama doğrudur diyip susuyorum çirkefleşmiyorum ısrarda etmiyorum. 3 yılda bir kere kıskançlık yaptı. Anneme gitmeliyim gelemem dedim, inşallah aradığımda orda olursun ne sanıyorsun kızım sen beni hiçbir şeyi iplemiyorum mu kıskanç adamım ben dedi. Akşam aramadı tabi ama ben şok oldum çok garibime gitti hatta mahsus yapıyor laf olsun diye söylediğini bile düşündüm. Çünkü bazen cidden önemseyip kıskanmasını istiyorum arkadaşlarımlayım diyorum hiç iplemiyor sorun değil keyfine bak diyor.
Çok anneci annesine sık gidiyor, hafta sonları her Pazar muhakkak onunla bir yerlerde piknikte denizde vs. Ben neciyim bir günde biz kahvaltıya denize pikniğe gidelim. Genelde evde film izliyoruz. Genelde derken buluşursak işte yoksa bazen 1 hafta hiç görüşmüyoruz. Evet duygusal ama çok ketum. Kolay kolay bir şey anlatmaz.Birazda ukala bayılıyor kendine, her fırsatta belli eder bunu. Bazen gece ben uzak durduğum halde sımsıkı sarılıyor uyurken, bazende üff sıcak çek elini diyor bozuluyorum. Maymuna döndüm resmen oyunmu oynuyoruz biz.
Yengeç burcu ile ilgili yazılan tüm yazıları okudum hemen hemen ve çok doğru tespitlerle karşılaştım, ama ben hala daha bizim aramızda yaşananların burcundan değilde beni sevmediğinden kaynaklandığını düşünüyorum. Bazen gerçekten bitsin bu kabus istedim ve çık git hayatımdan dedim. Gitmiyorda bişekilde hep var.

dün yengec burcu sevgilimin dengesiz haline kesin kanıt getirmiş oldum...

sabah gayet guzel hersey yolunda seviyorumlar özluyorumlar mesajlar atılırken gece bi baktım.. ana! ayrılmak istiyo...

yani ayrıldık..

Allah sonumuzu hayır etsin..!

yorumlarınızı okudum ben balık eşim yengeç burcu yaklaşık 9 yıldır birlikteyiz.flört,nişan ,evlilik.Eşim gerçekten çok iyi bir koca ama tabiki bazı kötü huyları var.Bana göre en kötüsü bir şeyi en az üç kez söylemek,her seferinde tamam cevabını almak.Hep benim istediğim olur ama bende tez canlıyım ufak bir tartışma çıkar.Gerildikten sonrada istediğim oluncada çok bir anlamı olmuyor.Haa bide kızlar benden size bir tüyo ne kadar sinirli olursa olun kucağınıza yatırın sırtını ve baaşını okşayın kediye döner.

eski sevglmde şmdikide yengeç..

ama sevgi dürüstlük konusunda aynılar

farkları coookk..yani yükselen herşeyi belirliyo sanırım.

sevgilim yengeç burcu yükselen koç.bnmde burcm koç yükslen yengeç..bilmiyorum böyle nasılda buldk birbirmizi ama...

sevglim sever cook sever.kıskanır cook kısknr.kızarr cook kızar.herseyden cook bizde.bu sinr anlarında görünmez olsa ne güzel olurdu puff die kaybolsa sonra geri gelse bende o halini görmemiş söylediklerni duymamış olsam..

cocuk gibi kavga eders sn yaptın ben yaptım ondan oldu bundan oldu die die birbirmizi yer yorulunca aynı romantk halden devam eders..aslnda birbirmizi cook yıpratıyorz ama böyle üzerni kapatıyors.bigün çökmeyis umarım..

yengeç erkegi diyince bilmedigim hiç bi yönleri yok.baya uzun süreyle kndilerini tanıdım ve tanımaktayım.

gider yengeç bulurum ben yine olsa yine yaparm herhlde..kader!

nerdeyse aynıyız.. sevgilim yengeç yukseleni koç.. ben koçum ama yukselenim akrep

yengec burclu olupta yukseleni koç olanı sende yasıyosun.. ama koc burclu olupta akrem yukseleni olan bi kız gerckten cok teklikeli kendimden biliyorum

ama dediğin gibi derin kavgalar fazlasıyla yıpranmalar ama nasıl oluyosa bir guzel soze bir tatlı bakısa deişiyo hersey.. ayrıldıgımızı soylemiştim ya.. yne barıstık ve yarın bulusuyoruz:) haftaya persemde onun dogum gunu normalde ama biz daha erken bulusmak zorunda olduumuz için yarın ona kucuk bi supriz yapıcam.

hoş bu ayrılıklar yuzunden pek bi hazrık yapamadım ama elimden geldiinin en iyisi diyebilirim

gerckten zor oluyolar bu yengec burcları... ama bi o kadarda yasanılası askları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…