sevgilisi yengeç burcu olan arkadaşlar haydi sohbete:)

valla eşim yengeç ama anlattıklarınıza bakılırsa özelliklerini pek taşımıyor

aşkım yengeç ben koç
aşırı anneci (Allahtan kayınvalideyle sorunum yok)
çok duygusal.. bana elleriyle doğum günü paketleri hazırlar.. komik hediyeler bulur ..yaratıcıdır.
Hatta bi doğum günümde bana tapusunu verdi.. internette hazırlayıp çıkartmış.. çerçeveletmiş. . çok hoşuma gitmişti ..
son derece tembel.. ben bişeyi 3 kere değil 13 kere söylüyorum sonra da dırdırrcı oluyorum..
aman kızlar elektrik faturasını yatır diyip arkanızı dönmeyin.. benim gibi karanlıkta oturursunuz..
ben asabiyim, çirkefim hatta bazen.. ama o hep rahat, alttan alır, güldürür.. ama kızmaya görsün.. bişey demesine gerek kalmaz.. bi bakmıştı bana bi kere, hiç unutmuyorum, 3 saat ağlamıştım..
tam bir aile babası bence.. evcil, karısına düşkün.. ailesiyle vakit geçirmeyi seviyor..
çoook rahat bir insan.. ve unutmayın HAYAT RAHAT İNSANLARLA GÜZEL..
bence yengecimizin kıymetini bilelim

ufff bu yengeç beni inanılmaz bunalttı..:2:
kızlar yaa gerçekten bir tek benim ki mi böyle diyorum ama yok yok okuyorum da herkes aynı şeyleri yazmış..
çok bunaldım çoooookkk.....

benmki nedense hc bu kadar romantik ve yaratıcı değil.. tam tersi ben ona gore daha yaratıcı kalıyorum.

evine ve esine duskun oldugunu biliyorum asırı kıskanclık durumunuda bugun itibariyle tatmıs bulunmaktayım..

güldüren taraf hep ben depresyona sokan tarafsa hep yengec burcu sevgilim...

ufff bu yengeç beni inanılmaz bunalttı..:2:
kızlar yaa gerçekten bir tek benim ki mi böyle diyorum ama yok yok okuyorum da herkes aynı şeyleri yazmış..
çok bunaldım çoooookkk.....

genelde hep aynılar tatlım.. bunalıma sokma konusunda bir numaralar.. ama eglenceli guzel yanlarıda yok değil.. yengec burcu bi sevgilin ve ya esin varsa her soylediğini her yaptıgını ciddiye almycaksın... baktın bunalıyosun onu dusunmeyip kafanı baska seylere yormaya calısıcaksın.. onada kızdıgınızı belli ediceksiniz.. tamam belki bir sure oda size karsı durucaktır ama sonunda gelen taraf yine yengec burcu erkegimi olucak..

canım o kıskançlık olayı ilk aylarda bizde de vardı.. dar giyindiğim zaman montumu giyinmeden ayağa kalkmam yasaktı.. kantinde kaç kere masa değiştirirdik etrafta bana bakan erkekler olunca sonra baktım böyle olmicak aldım elime maşayı şimdi kalmadı böyle sorunlar sallaya sallaya geziyom
çok rahat bi insandır ayrıca.. bence bu kadar farklı huylarda olmalarının sebebi aile olabilir.. mesela benim aşkımın ailesi çok rahat, o da öyle görmüş öyle öğrenmiş..çevresine rahatlık saçıyo adam.. benim babam normalde gergindir mesela, ama ne zaman nişanlım bize gelse sakinleşir, neşelenir, kedi gibi bi adam oluverir böyle olunca da annem her akşam yemeğe çağırıyodu
bir de bir hamarat anlatamam.. özellikle hamur işlerinde.. onlar annemle börek açar ben yanlarında oturur izlerim
bügün babama yakalandı börek açarken (babam da taş fırın ya ) "bir daha görürsem ben alıcam elime artık o oklavayı" didi.. o zamandan beri babamın işten geliş saatlerinde mutfaktan uzak duruyo
bulaşıkları makinaya dizer.. toz alır.. evi süpürür.. ama havasında olursa.. olmazsa avucunu gösteriyo yala diye

Kesinlikleeee...
Ya zaten bilmiyorum adam da şeytan tüyü var kesinlik getirdim. Beni çileden çıkarmayı başarıyor ama sonra öyle bir hal alıyor ki, o kızan sinir krizleri geçiren ben değilmiş gibi oluyorum. Biraz bende de affetme potansiyeli fazla herhalde :44: neyse işte o delirten adam gidiyor yerine dünya şekeri, sakin uslu bir adam geliyor..

eğer affetme potansiyeli diye bişey varsa bunu bende fazla abartanlardanım o halde

garip bi duygu ama ne kadar kızarsam kızayım sesini duyunca birden yumusuyorum

eğer affetme potansiyeli diye bişey varsa bunu bende fazla abartanlardanım o halde

garip bi duygu ama ne kadar kızarsam kızayım sesini duyunca birden yumusuyorum

aynen aynen, o potansiyel bende de fazlaca mevcut
ahh ahhh hiç bilmem mi, eser gürlerim de hep kendi kendime.. bir sesini duyunca

yoksa biz mi yengeçleri şımartıyoruz nee ?

kızlar sizin yengeçlerle benim yengecim hiç benzemiyo valla
bir iki tane dışında hiç ortak nokta yok
acep neden:26:

aman şükredin vallahi, böyle olsa daha mı iyi olurdu
çekilesi dert değil pek çok huyları

haklısınız o konuda, binlerce kere şükürler olsun tabii
ama bu kadar fark olması çok enteresan gerçekten
bence aileler önemli bu konuda, özellikle annelerin yetiştirme tarzı
genelde hangi burçtan olursa olsun, bir kraliçe elinde yetişmiş erkekler, sevdiklerine prenses gibi davranıyor

kesinlikle katılıyorum benimde erkek arkadasım yengec kavga ederiz genelde ben haksızımdır bağırır çağırır ama en sonunda haksız olmama rgmen hep o özür diler ben sana nasıl kıyıyorum of ben seni çok üzüyorum diye triplere giriyor öl o hallere ya :) :)

Benim sevgilimde yengeç..

Trip atarsın karşılığında trip bulursun. Takılacak şeyleri takmaz. Takılmayacak şeyleri takar. Ama genellikle rahat bi kişiliğe sahiptir. Çocuk ruhludur. Kavga ederken dalga geçer böyle güldürmeye falan çalışır. Ama sen ona inatla kavga ettirmeye çalışırsan bi anda aslana döner ve ne yapcağı belli olmaz sinirlenince. Sinirden ne söylediğini bilmez ve çok sinirlidir. Duygusaldırda. Ama duygularını pek belli etmez içinde yaşar. Üstüne gitmeye gelmez. Rahat bırakacaksın onu. Kavga ederken bile bırakın o bağırsın çağırsın. Siniri yatışınca zaten haklı olsa bile tıpış tıpış gelir. Ama üstüne gidince asla gelmez. Dediği dedik olur. İnatçıdırda. Ha birdeeee dengesizdir! Bugün evet der yarın hayır.. Anneye düşkündür. Ama tam anlamıyla ana kuzusu denemez. Evindeki insanlar onu mutlu ederse evinden hiç çıkmasada olur. Ama evinde mutsuzsa gezmek için yer arar. Üşengeçtirde..

kesinlikle ancak bu kadar iyi anlatılabilirdi bi yengeç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…