- Konu Sahibi yenibirkadin
-
benim de erkek arkadaşım yengeç burcu..
dengesizdir falan ama seviyorum ben yengeç burcunu yaa
erkek için en ideal burç yengeçmiş gibi geliyor
değişmem vallahi başka bir burca
aşırı kıskanç olsa da, biraz geçimi zor olsa da anlıyor kadın ruhundan ötesi yoook
yengec burcu asla vazgecilmezim değil aslında.. Allah korusun ama bize bişey olursa bidaha asla yengece bulasmam diyebilirim.. ama sevgilim suan benm için bitane..
Çok içlerine kapanıklar yahu . Dipsiz kuyu gibi çıkar çıkarabilirsen
ahh ahhh vallahiii şu an size hak veriyorum, yengeç mi..........! çok kızasım var çoookk..... ne inattır yahu...
bu gün adamım beni perişan etti de
benim sevdiceğim de yengeç burcu çok duygusal sürekli sevdiğini belirtir özel günleri asla unutmaz
ben işte bu konuda mağduru oynuyorum.. benim bitanecik yengec burcu sevgilim doğum günümü unuttu.. hoş sonrasında ben sana su konudan dolayı kıgındım ondan kutlmadım dedi ama bu bahaneydi tabi.. unuttuğunu cok ii biliyorum..
diğer günler neyse de, doğum günü unutulur mu hiçama sevgisinden eminsen, insanlık hali olarak görüp geçmelisin..
hayırdır noldu anlatabilcein bi durum varsa yardımcı olmaya calısabilirim..
suçlu olduğu halde üste çıkıyor yaa sinir oluyorum işte...!!
kesinlikle hata ondaydı surat astım bende gelemedi beyimiz triplere tabi.. bi baktım ki ben özür diler hale gelmişim.. :44:
bu bende alışıldık bişey.. haç takma kafaya.. çokta ustunde durma derim.. umarım bi sure sonra bu olayı hatrlamaz bile.. yani bizde genelde böle oluyoo
aslında evet bizde de kesinlikle alışıldık bir şey ama işte sinir oldum bu gün.. fazla saçmaladı ve çok kırdı... hoş sorsan o daha çok kırılmıştır
neyse bakalım arar herhalde ilerleyen saatlerde :44:
aslında evet bizde de kesinlikle alışıldık bir şey ama işte sinir oldum bu gün.. fazla saçmaladı ve çok kırdı... hoş sorsan o daha çok kırılmıştır
neyse bakalım arar herhalde ilerleyen saatlerde :44:
benimki kırdığımda da kırıldığında da arıyo sürekliyengeçlerin geneli böyle diye biliyorum. aradı mııı ? :)
Yengeç erkekleri için yaşadığım şeylere dayanarak; dışarıdan bakınca ''Ne kadar ciddi'' diyebileceğiniz bu burç erkekleri ilişki sırasında küçük kıskanç birer çocuğa dönüşüyorlar.
Dostum vardı yengeç burcu erkeği (yükseleni aslan) ve bana ileride kuracağı ailesine sadık olabilmek için çapkınlığını savunurdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?