- Konu Sahibi yenibirkadin
-
Annelerine çok bağlı.
Çok kıskanç ama dışarıdan belli etmeyen
Genelde sakin sessiz ama sinirlendiğinde kaplana dönüşen
Tutumlu parasını savurmayı sevmeyen
Plan yapmaktan ve zamanında uygulamaktan hoşlanan
Kaprisli
Esprili ve konuşkan
Üzüldüğünde kadınsı tepkiler veren...
En büyük tutkusu iyi bir aile babası olmak olan erkektir yengeç erkeği.
Yengeç burcuyla bırlıkte olan tum hem cinslerime ilk başta sabırlar diliyorum
haksızda olsa haklıyım cabaları
o kaf dagını ben yarattım havaları
annesine ipi bağlı oluşu
kıskanç olmayışı
hadi baaaa
bumuydu ideal yengec burcu dedikleri adam
İnanmıyoruuuum.aynı eşimi anlatmışsınız.ben de hasta,bir doktora görünmeli diye düşünüyordum dengesizliğinden dolayı meğerse burcundanmış.bi bakarsın benle evli olduğu için kendisini dünyanın en şanslı adamı sanar,bi bakarsın tamm aksine.hiççç anlamıyorum,eser gürler ben dediklerinin siniriyle alevlenirim,ağlarım,o hiç bişey olmamış gibi aaa oğlumuza bak annesiii napıyooorr"deli oluyorum yaa.:)çok qarip gerçekten.ama 5yıllık evliyiz.alıştım bu hallerine.
alaışmışsınız ne güzel umarım ben de alışablrm nişnlımın bu dengesiz hallerine hergün yeni bi icat çıkarıyo başıma bıktım yahuuuuu ççok sinir oluyorum
İyi yönleri daha çok çünki.MAŞAALLAH.ben de bıktım bıktımmm der dururum ama demekki özellikleri böyle.ama neye alistigimi soyleyeyim,dengesiz oldugunu kabullendim.yani iyiyse hep Boyle kalmiycak,kotuysede hep Boyle kalmiycak.hatta dengesizliği bana da geçti,ben de artık öyle oldum.eşimi şöyle özetleye bilirim."dünyadaki en zor ve en kolay insan.aynı zamanda en iyi ve en kötü.aslında bunların saldırganlıkları da hassasiyetlerinden geliyor,her şeyi hesaba katıyorlar,5,10,20yıl sonrasını düşünüyorlar,bizleri bile bizden fazla düşünüyorlar.yani eşim öyle.beyni her calisir,hep dusunur,herkesi,annesi,kardesleri,yegenleri,beni,oglumuzu,hatta ailemi,bidee benim sesim kisiksa onunsesi cikarevde.biraksam battim resmen,hep taşfırın takilir ama Ben musade edersem tabi.bir de bakmissin erimisim,saginasoluna gecmekler falan,hemen emegimi elime verecek2 laf eder hoop kendimi toplarim,evde beni hakim ister,izin almami sevmez,izin alsam vermez zaten,ta nisanliyken uyarmisti,biryere gidiceksen Ben bunu yapicamde izin alma.bu da garip tabiki.
"dünyadaki en zor ve en kolay insan.aynı zamanda en iyi ve en kötü" buna %100 katılıyorum. dediğin gibi herşeyi hesaba katıyor ince düşünüyo ama beni düşündüğünü beli etmiyo sorunum ohem ilgi bekler hem de beni şımartma çok ilgi gösterme der. hem özlediğimi sevdiğimi söylememi ister hem de benden istekli olsan da söyleme benim isteğim gölgede kalmasın der anlamış değilim
Benimkide öyle,övsem der ki ben sevmem böyle şeyleri ama kedi gibi olur,içi gider belli:)bence de beni dusunmuyor.birazcık düşünüyor yani
Yengec ahhh deli etcek beniii....ilgi fakiriii
Yengeç olmasıyla ne alakası var?
Seni sevmiyordur yeterince.
İlgisizliği de burca bağlamak bir avunma yöntemi olmuş halde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?