Sevgilisinden ayrlp, yeterince zldm artk unuttum Paalar gibiyim diyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama olmıycak kızlar konustk kızlar kapattık konuyu
kız senı cok severım bılırsın ama bununla yapamazsın sen dedı bende unut gıtsın ozaman dedım

amın meyancım
yasım 20 sakın daha cok gecsın deme :kedi:kaydirigubbakcemile3

ecrin ya bende 22 yaşındayım nedense ıkımızde evde kaldık gıbı düşünüyoruz halbuki daha çok gencizkaydirigubbakcemile3

cnm oyle yaa napım ama sulalede kalan tek bekar ben oldugum ıcın
bıde ıs arkadas cevresınde tek yalnız ben oldugum ıcın ole hıssedıorum
ole olmasından da cok korkuorummm :sinifsinif:

gülin senın sacını basını yolarımm heeee :mymeka::mymeka:

ayy kuzummm kızma yaaŞeniz

hayatacım boşver eskileri bebişim yeni aşklara yelken aç eskilerden hayır gelmiyo inan ki

selam kızlar nasılsınız kim kendine yeni karizma bir aşık yaptı elime mum diksin

günaydın kızlar nasılsınız ?
pelıncan mrb hosgeldın aramıza opuyorumnanaktan

ecrinim günaydın çok uykum var bebişim benim yaa mirmirmirmir

gülinimm uykunu niye alamadın geçmı yattın kız
aslında tatıl sonrası ınsanın uykusu duzene gırer erken uyur aksamdan ama senı enıstemı rahat bırakmadı yksamm :jeyyar:

acz cnm kımden yedın azarı ?
deryam sende uykulusun aman bı ben saglamım galıba ama
benımde alerjım azdı ılacımı almayı unuttum gece suan habıle hapşırıorum
o kadar cok hapsırdım yekılımız bı dısarı cık hava al ıstersen dedı :a015:

kız napim dun kankamda kaldım ..gece kaçta yattık hatırlamıorum canım..sersem gibiyim

off ozlemısım pıjama partılerını ya zamanında bende kalırdım kankamda ama artık kanka dıycegım kımse yk etrafımda kımseye guvenmıorum reelde neredeyse hıc arkadasım bıle yk

bende saglam 2 tane var evliller valla bekar kalmadı zaten öylesine var ama sırdaş olarak yok...
fal baktırdım kızlar onların orda biri var hehe evleniosn dedi kadın...eski lale çıktı kıza sırtını dönmüş dedi bu sana döncek kafasında bişeyler var dedi düşünüo flan..hehe bakalım beklioruz..

eczacımdan akşam kznler fln geldı gece 6 kısı dısarı cıktık fln baya muhabbt shbet superdı . 3 veya 4 tu saat yattım sabahta yarım sat gec actım ecz tam eczacı gelmıs acarken yetstım oda braz kızdı ama gectı D:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…