Sevgilisinden ayrlp, yeterince zldm artk unuttum Paalar gibiyim diyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar ben bugün açılışı yapıyım.herkese mutlu bir gün diliyorum...zemuszemuszemuszemus

günaydın kızlar bende geldım
malum kambersız dugun omaajjj -tatlicadiarzu-

bende geLdımm nbersıNız. opuyorumnanaktan... vaLLa bu gun erkenden geLdım eczanemı actım temızLıgımı yptım sımdı bıde kahvaLtı yaprım ohhh pa$aLar gıßıyım :umursamaz:

hoşgeldin kuzum..Şeniz

hoşbuldum kuzumm benım Şeniz
özlettın kendını nasılsın bugun ?
bende geLdımm nbersıNız. opuyorumnanaktan... vaLLa bu gun erkenden geLdım eczanemı actım temızLıgımı yptım sımdı bıde kahvaLtı yaprım ohhh pa$aLar gıßıyım :umursamaz:

ohh mıs gıbı kokuyodur sımdı eczanen sefamm olsunn:dance:
ben kahvaltı yapadım daha
bu saatten snrada yapmam herhalde cnm bısı ıstemıo

ee nabıosunuz kızlar ne var ne yk ?

ecrin iyi sayılırım heralde bılmıyorum aptal gibiyim.bugun tatile gidip tatil yapacağım dıye mutluyum ama şu var ben artık bır ilişkim olsun istiyorum ve ne arkadaşım ne sevgılım olsun yanlızca sevgilim olsun dıyorum.benim için kampa gelcek benimle kalacak ama başka bır arkadaşım daha var candan önce ona söylemiştim.bakalım onunda başka yerı yok olmazsa 3 kişi kalıcaz.hakkımızda hayırlısı gerçi

Gunaydın kızlar nabersını..ya bızı yazı oudum Şok oldum sızde okmussunuzdur..sevgılısınden ayrılanlar ulubunde

cnm hayırlısı tabı
sen sımdıden kfanda kurup plan yapma
bırakk akısına ben emınım 10 gun snra geldıgınde guzel haberler verıceksın hıssedıorum kzum ya..
ınsallah sende bende istediğimiz gibi bırını buluruz tez zamanda :)

tabı ısteyen baska kısceler varsa onlarda bulabılır kaydirigubbakcemile3

evet bence de kız kendisine acı vermekten hoşlanıyor yoksa kurtulmayı denerdi.

Gunaydın kızlar nabersİnİ..ya bİzİ yazı oudum Şok oldum sİzde okmussunuzdur..sevgİlİsİnden ayrılanlar ulubunde

deryam gunaydın
gec geldın bugun nerelerdeydın de bakım klava:

evet ya bende okudum sok oldum 6 yıl nasıl gecırmıs kız sasırdım
Allah muhafaza ya
ıyı kı kurtulmus o adamdan umarım bıdaha baslamazlar
normalde umarım barısırsın derımde herkese yok bunların barısmasını ben bıle ıstemıorum

kızlar sizce ben kendim konuşmayı denesemmi bırlıkte kalacağımız bır akşam.sabaha karşı yoksa onun hareketlerine mi baksam ne bılım kızları gösterıp ne güzel kızmış falan dıye ayak mı atsam tepkısını ölçmek için.

bence şuan ne desek boş olur
sen orda hareketlerıne bak bıraz,
baktınkı bu gercekten arkadaslık otesınde bısı gıbı davranıo o zaman ufak oyunlarla agzından laf alırsın...

sana bısı dıyımmı bunlara gerek bıle kalmıycak belkı,
bakarsın gercekten hıssettıgın gıbı arkadslıktan ote bısey hıssedıyor oda bu anı beklıyor orda acılır hıc bellı olmaz hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…