Sevgilisinden ayrlp, yeterince zldm artk unuttum Paalar gibiyim diyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama evlenicegim kişi başka biri çıktı..anlıcanız zaten dönse bile olmucak istemiorumki sadece onu o halde görmek istegim başka bişey yok yanee....

oo kızlar sız arkadaslrınza guvenemıosnz ben ablama bıle anlatamıyrm aramzda1 yas var ne anlatsam aynısını annemden duyurym .S dsnun halımı nazı kampı gıbı arkadaslrla gorusemem zatn hfta ıcı butun gun ısteyım bı pzar gunu var oda ya akraba zıyaretı ya tmzlık ..

deryam benım donsun o daha sırtını bakalım nereye kadar ne hlı varsa gorsun...

neyse ucuz atlatmıssın ecz cım daha kotusu de olabılırdı :)

kızlar sız anlatınca ozledım bende ya soyle arkadaslarla bı yerlere gıtmek oturup kahve ıcmek fln off.. of.. uzun zaman oldu herkesle bıtırdım baglarımı

bnm duruumum okonuda daha vahım ama dımı.. bıde benı dsun yasımı yasayamıyrmm yaa

bence sen dua et ablan bı an once evlensın kurtul ondan meydan sna kalsın kaydirigubbakcemile3

:) soal tatlım hoşbuldum
ben mükemmelim walla sultanlar gibiyim( inanmalıyız) :))))

ooo canım hosgeLdın nbr zatn hep ona dua edıomo evLensın .. abım askere gıtsınn mekan bana kaLsınnn yasassın

hep ole ol meyancım Allah daım etsın :)
ecz kız bu kadar kotu mu ya
ama senın yas 18 dımı tatlım cok normal bole ustune dusmelerı zmanlar bıraz daha gevserler merak etme
ıstanbulda nerde oturuyosun ?

derya annem bız burdaız da sen gırıp gırıp cıkıon herhalde :)

esenlerde cNm yok ama ßunLar arada ßı aabartıooLar varya .. bende tam donemındeyım yanı onlar ustume geLdıkce ben agresıflesyrm

gülinimm uykunu niye alamadın geçmı yattın kız
aslında tatıl sonrası ınsanın uykusu duzene gırer erken uyur aksamdan ama senı enıstemı rahat bırakmadı yksamm :jeyyar:

valla enişte yüzünden uyuyamadım ecrinim yaa ben tatildeydim ya 10 gündür görüşemiyoruz şimdide o kütahya da ondan 3 e kadar msn de konuştuk :kedi:

valla enişte yüzünden uyuyamadım ecrinim yaa ben tatildeydim ya 10 gündür görüşemiyoruz şimdide o kütahya da ondan 3 e kadar msn de konuştuk :kedi:

konuşun tabı yaa bosver kız uykuyu fln tadını cıkar ıste keske bende uykusuz kalsam :kedi:

nasılsınız fıstıklar?topic neden bu kadar sessiz sakin yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…