Sevgilisinden ayrlp, yeterince zldm artk unuttum Paalar gibiyim diyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
heytt kımler burdaa :))

daha yenıyım tanımıorum pek ama olsun :) belki tandık cıkar hehe :))

len ben varya üzülmeyi bırak ağlamadım bile laa
camış gibiyim:)))))))))

selin bi alemsin kızım ya
valla biteli 7 ay oldu..ağlamadım bittiğindede çünkü bana öyle şeyler yaptı öyle şeyler söylediki..ve aldatılmştm ve o kadar emindimki..
tanrıya şükrediyorum ooohh bittide kurtuldum valla

selam kıslarr...Ben de 4 senelik ilişkimi bitirdim.1 ay oldu.Pişman da değilim..4 sene boyunca çektim çektim ama benim de bi sabrım var sonuçta.kaydirigubbakcemile2

benim daha buraya terfi etmeme çok var galiba
gerçekten böle bişey mümkün mü arkadaşlar yaa,sevgilisinden ayrılıp rahatlayan,yeni bi ilişkiye başlayıp mutlu olan var mı aranızda?
ben artık kimseyi sevemeyecekmişim ondan iyisini bulamayacakmışım gibi hissediyorum:çok üzgünüm:,size de olur muydu böle?gördüğüm kadaryla burdaki herkes benden daha kıdemli bu konuda
tecrübelerinizi paylaşır mısınız lütfen?

yaşadığın şey artık canını yakmaya başlamışsa,bunun sevgi olmadığını,aşk olmadığını anlamış ve ne olduğunu kendin dahi bilmiyosan neden bırakamayasın?neden unutamayasın?neden ?

kaydirigubbakcemile3:sm_cool:

Son düzenleme:
günaydın kızlar hoşgeldiniz yeni gelenler

Evet kizlar bende 7ay once ayrildim basta üzüldüm ama simdi rahatim cok seyler yasadim cok yoruldum ama bitti insallah birsonraki ile mutlu oluruz
Granada: canim bende oyle diyodum artik kimseyi sevemem falan ama yasadigin seyler okadar seni yipratiyoki ayrilmaktan baska caren olmuyo oyuzden ben simdi rahatim

bende ayrıldım..3 senelik sevgilimden ve bugün üçüncü günümdeyim..daha yeniyim ben

ben bugün ayrıldım ayrılır ayrılmaz soluğu burda aldım

bu erkekleriin hepsi aynı ya hiçbirine değmiyor

ama yeni olduğm için çok üzülüyorm geçicek dmi senağlama

sevgilim değil di sevdiğimdi ama ne yazar unuttuktan sonra :d başta zor olsada şimdi çok geldi unutmak :d paşalar gibiyim

bn 3 ay önce ayrıldımm resmenn alışkanlık yapmıştıı bndee bnii aşırı üzüoduu 1 sene bölee geçtii nihayett kurtuldumm ondann çok mutluyumm amaa şmdii başkasıı var yoksaa nsll ayrılcktımm .. alışkanlık çok kötü ya

boşuna üzülüyor insan anlıyorum şimdilerde))))

evet canım şimdi öyle düşündüğüm için ne salakmışım diyorumkaydirigubbakcemile3
beni hakedecek biri çıkarsa yeniden aşık olabileceğime inanıyorum artık,yeni ayrılanlar da üzülmesin geçiyo valla azıcık sabredin sadece benimki bile geçtiyse herkesin aşk acısı geçer:1hug:

7 ay mı vayy be o kadar süre aşk acısı çeken insanlar varmış benim 8. günüm bugün aldatılalı ama sallamıyorum resmenkaydirigubbakcemile3 mesela diyorum şu an gelse etse istemiyorum yani özlemiyorum bile ama şu aldatıldım psikolojisini nasıl atıcam onu bilmiyorum bi o kaldıı CADIARZU onu da atlatırsam bitti gittiiii:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…