Sevgilisinden ayrlp, yeterince zldm artk unuttum Paalar gibiyim diyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G̶e̶ç̶m̶i̶ş̶e̶ ̶B̶i̶r̶ ̶Ç̶i̶z̶G̶i̶ ̶Ç̶e̶k̶t̶i̶m̶.̶.! yola devam:)))

ben de varım kızlar...5 senelık ilişkim,onsuz yapamam diyip her hayalımı onunla kurduğm ilşkim bitti...üzgünmüyüm hayır.sadece içim yanıyor.haketmedıklerım ıcın..böyle olsun istemezdım ama malesef btti....... ben de iyi ki bitti,iyi ki ayıldım bişeyleri görebıldım evlenmeden diyorum....... haydiii yolunnaaaaaa.......ben artık baska kollarda mutlu olacağım DEĞERİMİ BİLENLE......... ama sen ben gibisini bulamayacaksın.salak!!!!!!!!!!!

beni terkedip evlenmesine , hatta evlendikten sonra bana geri dönmesine rağmennn unutttum onu ,,, hem yeter ağladım değil mi :) :)

ewettttt aynennnnn yaaa kalbımın sesınden uyuyamazkenn sımdı unutttummmmmm ohoooooo ustunden coook kısı bıle gectııııııııı :lepi:

1 yıl olacak nerdeyse o üzülsün ben niye üzüleyim kaydirigubbakcemile3

valla ayrıldım çook üzüldüm yıprandım. çivi çivi söktü baskasından hoslandım. sonra ondan da ayrıldım. ama bu sefer üzülmedim. keyfim yerinde süperim maşallah eheueheuehe

bende geldm nslsnz

not : 2 yıllık svglmden iyiki ayrılmışm eeeğğ pisss kakaa o.. :dilcikar: sempatiksalakcinni

Ben de, ben de, ben de...
Ohh beaaa kurtuldum artık.

:lepi: :lepi: :lepi:

Sonsuza dek onun için üzülecek halim yok.
O pişmanlık duysun inşallah.
Benim de 1 yılı geçti.

sempatiksalakcinni

Böyle güçlü ayakta duran hemcinslerimi görünce seviniyorum opuyorumnanaktan
Henüz unutamayanlara da sabırlar diliyorumolumunekankayizsmile

yaklaşık 35 dakika önce ayrıldık, beklenen son yapılması gerekn şey adı her neyse işte ayrıldık, mutlu deilim olmicam da ama hayat devam ediyo, unutma gibi bi çabam yok hayatımda olsun her zaman ama dost ama arkadaş, her zaman bi yeri var kalbimde, böle unutamazsın demeyin; elbet unuturum ama hayatımdan komple çıkarırsam çok acı çekiyorum denedim olmadı ama şimdi şu anda ilk ayrılığımızda olduğu gibi feci bi halde deilim daha sakinim...

hayırlısı olsun canım hakkında....

kızlar bende ayrıldım ilk 10 gün zordu halada zor geliyor alışmaya çalışıyorum....
bu ayın 29 1 ay olucak ayrılığımızın daha yeni sayılır tesadüfe bakın ki 29zunde benim doğum günüm neyse her şeyin hayırlısı....
sizlere bir şey sormak istiyorum belki burası yeri değil ama
benim msn şifre mi benden başka kimse bilmiyor
bugün maillerime girdim ne göriyim ayrıldığım eski sevgilim mailleri silinmiş birde kadınlar kulübünden mesajlar gelmişti öze mesajınız var diye özelden sinem00 arkadaşla mesajlaşıyordum bir nevi dertleşmek gibi yani ve eski erkek arkadaşımın ona yolladığım mailler ve onun bana yolladığı mailler silinmiş buna adım gibi eminim silinmiş bölümünde duruyordu tam olarak silmemiştir kendimi hazır hissettiğime silmeyi düşüyordum ama baktım bugün hepsi silinmiş diğer maillerim duruyor sizce omu yapmış olabilir ama şifremi sadece ben biliyorum ama neden sadece onun mailleri siliniyor anlam veremedim...

Bence şifreni biliyor canım girmiş ve silmiş öğrenmiş bi şekilde şifreyi değiştir...

Canım siz bulusucaktınız bak olmadı yine ayrıldınız değilmi biliyodum.. bende bu yüzden barısmadım.. Seni çok iyi anlıyorum cünkü hikayemiz aynı hemen hemen en zor dönemimizde hep yanımızda oldular onlar bizim için çok ama çok farklıydı sözde ahayatımızın aşkıydı.. ama emin ol unuturuz birgün.. hakkettiler yalvarsada ölsede çok acı da çeksem ben bittiiii....... Acı çekmek arada böle oluo bana bide özlem var suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…