Erkeklerin kullandığı bi cümle var ya 'önümüzdeki maçlara bakıcaz' aynen öyle:dance:
yaklaşık 35 dakika önce ayrıldık, beklenen son yapılması gerekn şey adı her neyse işte ayrıldık, mutlu deilim olmicam da ama hayat devam ediyo, unutma gibi bi çabam yok hayatımda olsun her zaman ama dost ama arkadaş, her zaman bi yeri var kalbimde, böle unutamazsın demeyin; elbet unuturum ama hayatımdan komple çıkarırsam çok acı çekiyorum denedim olmadı ama şimdi şu anda ilk ayrılığımızda olduğu gibi feci bi halde deilim daha sakinim...
kızlar bende ayrıldım ilk 10 gün zordu halada zor geliyor alışmaya çalışıyorum....
bu ayın 29 1 ay olucak ayrılığımızın daha yeni sayılır tesadüfe bakın ki 29zunde benim doğum günüm neyse her şeyin hayırlısı....
sizlere bir şey sormak istiyorum belki burası yeri değil ama
benim msn şifre mi benden başka kimse bilmiyor
bugün maillerime girdim ne göriyim ayrıldığım eski sevgilim mailleri silinmiş birde kadınlar kulübünden mesajlar gelmişti öze mesajınız var diye özelden sinem00 arkadaşla mesajlaşıyordum bir nevi dertleşmek gibi yani ve eski erkek arkadaşımın ona yolladığım mailler ve onun bana yolladığı mailler silinmiş buna adım gibi eminim silinmiş bölümünde duruyordu tam olarak silmemiştir kendimi hazır hissettiğime silmeyi düşüyordum ama baktım bugün hepsi silinmiş diğer maillerim duruyor sizce omu yapmış olabilir ama şifremi sadece ben biliyorum ama neden sadece onun mailleri siliniyor anlam veremedim...
yaklaşık 35 dakika önce ayrıldık, beklenen son yapılması gerekn şey adı her neyse işte ayrıldık, mutlu deilim olmicam da ama hayat devam ediyo, unutma gibi bi çabam yok hayatımda olsun her zaman ama dost ama arkadaş, her zaman bi yeri var kalbimde, böle unutamazsın demeyin; elbet unuturum ama hayatımdan komple çıkarırsam çok acı çekiyorum denedim olmadı ama şimdi şu anda ilk ayrılığımızda olduğu gibi feci bi halde deilim daha sakinim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?