Sevgilisinden ayrlp, yeterince zldm artk unuttum Paalar gibiyim diyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende aynı şeyleri yaşıyorm cnm şu an bni eski sevgilisi için terketti unutamamş meğer onu
bana dönmek istese ayaklarıma kapansa istemem özlemiyorm sevmiyorum onu artık eskisi gibi ama bşkasını terch etti bna bunu yediremiyorum kendime sürekli aklımda bu var nasl geçicek bilmiyorm =(( aklımı mşgul etmesini istemiyorum artık o gereksiz kişinin

Benim durumum da aynı:bbo:
Zamanında bana eski sevgilisi için demediğini bırakmadı şimdi de O'na gitti:bbo:
Pes diyorum artık insanların mideleri ne kadar geniş böyle...

iiKi ayrıldık (A) 2yıLımı verdim ona aama kendi elleryle aşkımızı bitirdi bndeki olan herşeyi bitirdi şuan çok pişman acı çekıo umarım oda alışır :)

kızlar bende ayrıldım 1 ay oldu yaklaşık. artık geçti ve çok mutluyum. o kötü günleri geride bıraktığım için çok mutluyum böylesi daha iyiymiş. ben aslında ayrılmak istemiyordum o beni bu raddeye getirdi. ayrılmayalım dediğim halde ayrıldı. artık sonuçlarına kendi katlanır. alıştım ayrılığa ohhh sefam olsun :))

Bende ayrılalı 2,5 ay oldu....şimdi artık ondan çoğu zaman nefret eder bi şekilde buluyorum kendimi...bana yaptıklaırı ve en kötüsü de yaşattığı son....bu bana kabus gibi geliyor sonra uyanıyorum ve ohhh gerçekten bitmiş diyorum..
bigün bende bu kadar kendimi toparlayacağımı düşünemezdim onsuz nesef bile alamam derdim alınıyormuş hemde gayet guzel..
onu bu kadar çok seven bi kız daha bulsunda görelim o beni çok arıyacak çok
kafasını çok vurucak aman ne yaparsa yapsın benden uzak cehenneme direk olsun..

o kokosh annesiyle mutlu mesut yaşasın...bensiz

OHHH beeee şimdi yeniden aşık olucağıma inanıyorum......hadi bakalım bekliyorumzemuszemuskaydirigubbakcemile3

evet canım aynen aynı durumdayız. bana yaptıklarını hatırladıkça çıldırıyordu. çok gururlu bi insan olmama rağmen bana kötü davranıyordu ve bende kabul ediyorum hatta başkalarına bakıyorum bile diyordu. yine kabul ettim artık aldatmaya yeltenince bitti. mutluyum ama şimdi çokkkkkkk bende aşık olacağıma inanıyorum zemuszemus

5 senelik ilişkimi bitirdim,4 ay oldu ve aklıma gelmiyo bile...Asla ayrılamam,ayrılsam da unutamam diyodum...Ayrıldık&Mutluyuzkaydirigubbakcemile3

2 yıl sevdiğim, ondan ayrı yaşayamam dediğim kişiden 5 ay önce tamamen ayrıldım mutluyum çünkü, askerde olan sevdiğim unutturdu onu banaa opuyorumnanaktan

6 yılın ardından ayrılığın 6. günü unutamammm beeennn :gitme: diyordum ama şu 6 günde hep yaptığı kötülükler geldi aklıma , birde burda yazılanları okudum ohh içim rahat , ya bide evlenseydim onunla.Allahım çok şükür iyi hissediyorum kendimi .

ben de varım kızlarrr
epey oldu biteli,o kendi hayatında mutlu
ben de kendi hayatımda mutlu olmaya çalışıyorum işte
yeniden aşık olmak istiyorum ama daha karşıma çıkmadı o beyaz atlı prenskaydirigubbakcemile3
ama 7 ayda burada olmak çok güzel yaaa....

selam kızlar benımde asla bıtmez ayrılamam dedıgım 4 yıllık bır ılıskım vardı bır gun canıma yettı onca dert keder cekecegıme ayrılırım bıtırrm dedım ve bıtırdım ondan snra uzuldum ama okdar rahatladım kım sımdı uzerınden senelr gectıı okdar mutlyum kı unutmamak dıe bır sey yok hayatta hersey bızler ıcın sallayın gıtsınnn yasamak varken nıe aglayalım dımı

benide alın aranıza 3yıldır çıktım ayrı deilim ama artık takmıorum we hiç bişine üzülmüorum kıskanmıorum o benm bu hallerimi gördükçe bni kaybetmekden korkuo we üstüme titirio herşei alttan alıo zamannda ne ağladım ah aklım ahh:)

5 yıllık ilişkim tam 2 sene önce bitti ve ben 2 sene sonra artık unuttum paşalar gibiyim diyebiliyorum
beyaz atlı prensimide buldum askerim benim:asigim:
sefam olsunnnn:teytey:

Ben de paşalar gibi olmasam da çok daha iyiyim.
Unutmadım elbette ama unuttum gibi bir şey işte..
Ben de anlamadım ne olduğunu. Acı çektirmiyor artık.
Bu da çok iyi bir durum eskileri
düşününce. Yeni bir aşk bulsam paşalar gibi olurum biliyorum ama olmuyor o da ne yazık ki. ((
Her şeye rağmen, buna da şükürler olsun. Ayrılalı 1 yıl olacak az bir zaman sonra.

4 senelik ilişkimi bitirdim

çok üzülmüyorum ama paşalar gibide değilim

sadece içim yanıyo

sevgilimden ayrıldım 1,5 yıl oldu .gergünüm ağlamayla dibe vurmakla geçti . bitmez sandıgım günler Allah ıma şükür bitiyormuş .Aynı işyerindeyim hiç görmesem günde 2-3 kez görüyor iş icabı olsada konuşmak zorunda kalıyoruz .ve severek mecburen olan bi ayrılıktı ..ama gercektende zaman herseyin ilacıymış .yavas yavas alışıyorum bu duruma .paşalar gibi olmasamda derbeder degilim :)

artık yeni bir aşka kalbimin kapılarını açmak istiyorum ..demekki unutuyorum degilmi ...

bir ay oldu 3,5 yıllık ilişkim bitti,aşkmı desem,alışkanlıkmı,yada hepsi dimi kızlar:)ama iyiym çok şükür,dahada iyi olcam,paşalar gibi değilimde,ilk günlere göre dehşet iyiym..maşallah..bir daha töbe valla,bu 3 oldu..

"Sevgilisinden ayrılıp, yeterince üzüldüm artık unuttum Paşalar gibiyim "Sanırım bu cümle beni de anlatıyor kaydirigubbakcemile3
Erkeklerin kullandığı bi cümle var ya 'önümüzdeki maçlara bakıcaz' aynen öyle
:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…