7 ay mı vayy be o kadar süre aşk acısı çeken insanlar varmış benim 8. günüm bugün aldatılalı ama sallamıyorum resmenkaydirigubbakcemile3 mesela diyorum şu an gelse etse istemiyorum yani özlemiyorum bile ama şu aldatıldım psikolojisini nasıl atıcam onu bilmiyorum bi o kaldıı CADIARZU onu da atlatırsam bitti gittiiii:lepi:
bende aynı şeyleri yaşıyorm cnm şu an bni eski sevgilisi için terketti unutamamş meğer onu
bana dönmek istese ayaklarıma kapansa istemem özlemiyorm sevmiyorum onu artık eskisi gibi ama bşkasını terch etti bna bunu yediremiyorum kendime sürekli aklımda bu var nasl geçicek bilmiyorm =(( aklımı mşgul etmesini istemiyorum artık o gereksiz kişinin
Bende ayrılalı 2,5 ay oldu....şimdi artık ondan çoğu zaman nefret eder bi şekilde buluyorum kendimi...bana yaptıklaırı ve en kötüsü de yaşattığı son....bu bana kabus gibi geliyor sonra uyanıyorum ve ohhh gerçekten bitmiş diyorum..
bigün bende bu kadar kendimi toparlayacağımı düşünemezdim onsuz nesef bile alamam derdim alınıyormuş hemde gayet guzel..
onu bu kadar çok seven bi kız daha bulsunda görelim o beni çok arıyacak çok
kafasını çok vurucak aman ne yaparsa yapsın benden uzak cehenneme direk olsun..
o kokosh annesiyle mutlu mesut yaşasın...bensiz
OHHH beeee şimdi yeniden aşık olucağıma inanıyorum......hadi bakalım bekliyorumzemuszemuskaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?