benimki de ne zaman umut kalmadı hayatıma devam ediyorum diyip aklımdan çıkarmaya çalıştığımda hayatıma tekrar giriyor dinamit koyup gidiyor sağolsun. tam toparlanıyordum gene arayıp sormaya başlamıştı bu sefer kesin bitti dediğimde. şimdi öyle demeye korkuyorum. tekrar arar sorar hayatıma girip gene ortalığı karıştırır diye
aynı şeylerı yaşamışız resmen,her seferınde dajavu oluyor,sarbasa aynı şeyler..ve cok ama cok yıpratıyor bunlar..bıtınce uzun zaman görüşmemelıkı unutulmalı,ama hep başa sarıyor of ya
kesinlikle katılıyorum aramayın kızlar. ben de aynı hataları defalarca yaptım. ayrılmayalım herşey daha güzel olacak diyip durdum. adam sus dedi. bişiler söyledim, sonra söylediğime üzülüp haklı olsamda onu sıktığım için özür diledim. adam otomatiğe bağladı kendide dedi böyle diyorsun ama birazdan özür dileyeceksin diye:)) susuyorum dedim sen susamazsın dedi. yaptığı son damladan sonra arayan ben olmayacağım orası kesin. allah utandırmasın. biz üstlerine toz kondurmadıkça adamlar kendini ne sanıyor. onlar bizim gibi değiller bizim gibi bakmıyorlar. çantada keklik diyorlar biz öyle yapınca. bize yapsalar biz anaçız merhamet duygularımız var illaki affedebiliyoruz. erkekler bizden farklı bunu unutmayalım. hepsi ama hepsi bu konularda aynı.
valla hayatima kimse girmezse ben imkansiz unutamam ya bunun icin dua ediyorum sadece( kendi kendimi umarim yipratmam. bi kac ay daha gecince daha iyi toparlanrm kanimca ama icimdeki ozlemi asla dindiremem
ve o kadar istiyorum ki unuttugum anda,onu gozden cikardigm anda donmesini. o gun alacagim intikam icin yasiyorum resmen. ha donmezse de olur yeter ki ben yeniden sevebileyim..
zaten aci cektigi belli benim gerizekalinin. bu kadar "birlikte olunmaz bi kiz degilim demek ki " :aptal iste, devam etsin aci cekmeye,gurur yapmaya,kararli olmaya.
Rabbim ondan once bana sevgili versin de can nasil yanarmis gorsun insallah!
hiç güzel canını sıkma canım, ben daha önceki ilişkimde çok büyük bir kazık yedim öyle böyle değil. ama insan unutuyor. kendimle çok dalga geçerim ben kendi durumumla o düştüğüm kötü durumda bile kendimle ne uğraştım ne. acınla dalga geç :)) gene sevdim insan sevebiliyor. hiç olmadığı yerden hayatına insanın biri giriveriyor. ben de hayatıma çok zor birini alan biriyim. o yüzden de son ilişkim biterken korktum. ama ne kadar yersiz olduğunu anladım. tekrar sevebileceksin buna inan, ama yaralarını sarınca girsin biri hayatına ve kimseyi kendinden fazla sevme en kötü ihtimal belli etme :))
canim benim insallah ya gercekten o kadar istiyorum kibeklememek gerekiyo biri karsima ciksin diye tabi . ki benim beklentim yok,sevgi ask falan inanmiyorum artik. ayniym senle,hayatima birini zor alirim. o da bunu biliyodu ve girdi hayatima sonra ne oldu tirt!
hala ayriligi ustumuze konduramiyorum bi yerlerden cikip gelecekmis sanki hep boyle ama o GITTI. yapabilecegim en buyuk aptallik beklmek su andayeniden sevmeye ve yaralarimin sarilmasina cok ihtiyacim var. cok sey ogrendim zaten onceki iliskimdn oturu. sevgilim olursa yaninda kalas gibi oyle durmaktan korkuyorum o derece. en cok istedgm yeniden guvenebilmek. insallah hayirli "yeni sevgilim"tez gelsn bekliyorum onu :2:
canim benim insallah ya gercekten o kadar istiyorum kibeklememek gerekiyo biri karsima ciksin diye tabi . ki benim beklentim yok,sevgi ask falan inanmiyorum artik. ayniym senle,hayatima birini zor alirim. o da bunu biliyodu ve girdi hayatima sonra ne oldu tirt!
hala ayriligi ustumuze konduramiyorum bi yerlerden cikip gelecekmis sanki hep boyle ama o GITTI. yapabilecegim en buyuk aptallik beklmek su andayeniden sevmeye ve yaralarimin sarilmasina cok ihtiyacim var. cok sey ogrendim zaten onceki iliskimdn oturu. sevgilim olursa yaninda kalas gibi oyle durmaktan korkuyorum o derece. en cok istedgm yeniden guvenebilmek. insallah hayirli "yeni sevgilim"tez gelsn bekliyorum onu :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?