bu konularla ilgili bildiğim tek şey aramamak gerektiği. döner mi dönmez mi bilmiyorum ama aramamak lazım. ben suçluyum diye aradım ona saygımı kaybettim aşk acısını yeni yaşamaya başladım keşke aramasaydım keşke özürdilemeseydim.
iyiki bitti diyorum iyiki2 senedir huyum suyum değişti. içe kapanık biri oldum çıktım. çözemedi sorunlarını her sıkıntısına ortak etti. sevdim diye yanında oldum da ne oldu? adam sıkılmış hava almaya çıktı :))) kim kimden sıkılacaksa artık. ne hali varsa görsün. yüzüm yeni yeni gülmeye başladı benden uzak dursun yeter.
tam buraya bugün ilişkimi bitirdigimi yazacakken okudum yazdıklarını.ve tamda hissettigim şeyi tarif ettigini farkettim. gerçekten son 1.5 yıldır onun sorunları ile ugraşmaktan , beklemekten sabretmekten affetmekten o kadar yorulmuş o kadar mutsuzluga gömülmüşümki içine kapanık asosyal biri olup çıktım bende.bugüne kadar hep neşesine,deli doluluguna imrenilen beni resmen depresyona soktu.inş benimde yakında yüzüm yeniden gülecek.
tam buraya bugün ilişkimi bitirdigimi yazacakken okudum yazdıklarını.ve tamda hissettigim şeyi tarif ettigini farkettim. gerçekten son 1.5 yıldır onun sorunları ile ugraşmaktan , beklemekten sabretmekten affetmekten o kadar yorulmuş o kadar mutsuzluga gömülmüşümki içine kapanık asosyal biri olup çıktım bende.bugüne kadar hep neşesine,deli doluluguna imrenilen beni resmen depresyona soktu.inş benimde yakında yüzüm yeniden gülecek.
ayrılma konum bu http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...eski-sevgilinin-goz-onunde-olmak-olmamak.html
ah be canlarım. biz kadınlar ne kadar güzel canlılarız. dokunduğumuz şeyi hissettiğimiz şeyleri güzelleştiriyoruz. ben onu o kadar masum o kadar karşılıksız sevdimki saatlerce yanımda konuşmadan oturdu bu nasıl bir eziyet düşünsenize? gene gıkım çıkmadı canı sıkılıyordu diye. bu bir defa da olmadı çok sık. ben gene de olumsuz bişi demeyeceğim onun hakkında benim hislerim çok güzeldi onun için. avuçlarımını içine alıp öpüp koklamak istiyordum sürekli doğru düzgün sarılamadım bile ona. adam sevmemiş işte belli. doyasıya sarılamamak ne demek bir ilişki boyunca. hiç bişi demiyorum ona yolumdan çekilsin yeter. 2 senedir rengim soldu. gülen eğlenen, espirili arkadaş çevresi olan kız asosyal oldu. onun canı sıkkın diye kendimi mahfettim. onunla birkaç dk. konuşarak hasretimi giderdim. koştum ona sürekli ama ne için? adam 1 sene hava alacağım dedi haftasına aşk oyunlarına girmiş. yazık. erkekle bana uzak olsunlar artık ben böyle arkadaşlarımla, çevremle, ailemle, hobilerimle mutluyum.
bu erkeklerı anlayamıyorum hemen kızlarla görüşmeye başlıyorlar,ınsan bı bekler bı kafa dınler ya nasıl bı mıde bunlarınkı
benmkisi başka biriyle çıkmaya başlamış
biz ayrılalı daha bir ay olmadı
dur bi acelen ne değil mi ?
ama ben bliyorum
benden de o kız yüzünden ayrldı
mutlu olucaklarını sanmıyorum
başkasının mutsuzluğu gözyaşları üzerine kuruln ilşkiden hayır gelir mi sizce arkadaşlar ?
benmkisi başka biriyle çıkmaya başlamış
biz ayrılalı daha bir ay olmadı
dur bi acelen ne değil mi ?
ama ben bliyorum
benden de o kız yüzünden ayrldı
mutlu olucaklarını sanmıyorum
başkasının mutsuzluğu gözyaşları üzerine kuruln ilşkiden hayır gelir mi sizce arkadaşlar ?
Kesinlikle katılıyorum canım.
Durumumuz benziyor seninle.
Bizimkide daha ayrılalı 1 ay bile olmadan başkasını bulmuş. Üstelik o kızla sadece yatmak için çıkıyor. Faceden gördüm iğrenç konuşmalarını. Bunları bile bile hala onu özlüyorum. Kendimden nefret eder oldum ya. Unuttu seni diyorum kendi kendime ama yine aynı. seviyorum ve özlüyorum
ah bu erkekler
ben senin aksine sevgilisi olduğunu öğrendimde ondan soğumaya başladım
çünkü içimde artık hiç umut kalmamıştı
başkasıyla çıkıyordu başka bir hayat kurmuştu kendisine
beni çıkarıp atmıştı
bunları düşününce artık bende toparlanıp hayatıma devam etmeliyim diye düşündüm
eskiden ağlama krizlerine girerdim
birlikte olduğumz zamanlar aklıma gelirdi.
şimdi başkasına sarıldığını onu öptüğünü düşününde iğreniyorum ondan.
ben böyle bi adamı sevmemeliydim diyorum..
benimki de ne zaman umut kalmadı hayatıma devam ediyorum diyip aklımdan çıkarmaya çalıştığımda hayatıma tekrar giriyor dinamit koyup gidiyor sağolsun. tam toparlanıyordum gene arayıp sormaya başlamıştı bu sefer kesin bitti dediğimde. şimdi öyle demeye korkuyorum. tekrar arar sorar hayatıma girip gene ortalığı karıştırır diye
ah bu erkekler
ben senin aksine sevgilisi olduğunu öğrendimde ondan soğumaya başladım
çünkü içimde artık hiç umut kalmamıştı
başkasıyla çıkıyordu başka bir hayat kurmuştu kendisine
beni çıkarıp atmıştı
bunları düşününce artık bende toparlanıp hayatıma devam etmeliyim diye düşündüm
eskiden ağlama krizlerine girerdim
birlikte olduğumz zamanlar aklıma gelirdi.
şimdi başkasına sarıldığını onu öptüğünü düşününde iğreniyorum ondan.
ben böyle bi adamı sevmemeliydim diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?