Sevgilisinden ayrlp, yeterince zldm artk unuttum Paalar gibiyim diyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün tam 1 ay 10 gün oldu ama Allah'a şükür artık paşalar gibiyim
arkadaş bana platonik aşıktı, tabi o öyle sanıyodu ama ben azcık çekingen bir tipimdir belli edemiyodum hatta hiç pas vermiyodum kendi çapında çırpındı durdu, twitterine falan benle ilgili şeyler yazıp dururdu umutsuz aşık
1 ayı geçen süreden beri görüşmüyoruz, şimdi başkasına kancayı takmış onada platonik heralde şimdide onla ilgili bişey yazmış, okuyunca baya güldüm
Allah biliyor kalbimi bişey kalmadı içimde, belkide ben onun bana olan ilgisini sevdim belki statüsü etkiledi bilmiyorum ama çok şükür kalbimden attım.Birde düşüncelerimden tamamen soyutladım mı hiçbirşeyim kalmıyacak.Bunada şükür oda olur kısa zamanda inş.

banada caresını soleyınnnn arkadaslarrr!!!!!!

Son düzenleme:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

İnş beni aldatan pisliğin süründüğünü görürüm

Allah bir daha yüzünü ismini cismini göstermesin
Allah bir daha beni ondan haberdar etmesin
ama kötü haberlerinin başımın üstünde yeri var :))
şimdi yeni bir hayata başlıyoruz Allah yardımcım olsun

Allah bir daha yüzünü ismini cismini göstermesin
Allah bir daha beni ondan haberdar etmesin
ama kötü haberlerinin başımın üstünde yeri var :))
şimdi yeni bir hayata başlıyoruz Allah yardımcım olsun

Amin canım :)

Ah ahhhhhh ....keşke ben de eski sevgilimin kötü haberlerini duysam Arkadaşlarının ve kendinin ,bana yaptıkları yüzünden cehennemde yanacağını söylesem :) ya da son nefesini verirken görsem, hakkımı helal etmediğimi duysa.

Son düzenleme:

uuu benim gibi nefret dolu bi kalp gördüm karşımda :)
geçti gitti tatlım
alnımızda yazıosa o günler de gelir
yazmıyosa yapcak bişey yok hayata devam edicez artık :)

biliyorum bir sabah uyandıgımda aklıma ilk o gelmeyecek ve bn o günün gelmesi için cok dua ediyorum (

biliyorum, gün gelecek, onu şimdiki gibi her gece onu rüyamda görmeyeceğim
onunla sevgili olmayı bırakıp sadece arkadaş gibi konuşmakla yetinen bu rüyalar bigün bitecek biliyorum !!

uuu benim gibi nefret dolu bi kalp gördüm karşımda :)
geçti gitti tatlım
alnımızda yazıosa o günler de gelir
yazmıyosa yapcak bişey yok hayata devam edicez artık :)
Canım sen ne yaşadın bilmiyorum ,ama benim nefret etmem için çok haklı nedenlerim var beter olsun ,ne diyim
biliyorum bir sabah uyandıgımda aklıma ilk o gelmeyecek ve bn o günün gelmesi için cok dua ediyorum (

Ne zaman ,neden bitmişti canım ?

unuttttuuuummmmmm ohhh be diyordum görene kadar dun sokakta gördümmmmm öfkeden özlemimi hissedemedım ama anladım ki nefretim aşkımı aştııııı bu karsılasma iii olduuuu oooo büyük ask acısı cekenlerden biri de benimmm kızlarrrr :/

ben hala üzülüyorum,paşalar gibi olamadım

Bende bir ay önce kapı önüne kondum..cok fena şutlandım kızlar..1 bucuk ay oldu ama hala unutamadım diyebilirim..tabi ilk günlerde yeme içmeden kesilmiştim çok sukur o kadar kötü deilim artık ama yinede allahın cezası aklıma geliyor ara sıra.

bende yeni ayrılanlar kervanına katıldım kızlar..
5 yılımda,sevgim de,hayallerim de bir anda bittiiii..
umarım birgün buraya unuttum paşalar gibiyim yazabilirimmmmmmmm...
şu an canım çok ama çooo...ooooooook yanıyor

he vallah paşa gibiyim hatta yarın biriylen bile görüşecem.. eee yeter 1 ay di mi..

O da kimmiş yaa yemişim onun aşkını peh.
İlk zamanlar çok zorlanıyor insan ama zaman geçtikçe vurdumduymaz olabiliyor

Bende birgün paşalar gibi olmak istiyorum..
4 yıl hayaller yaşadığımız güzel günleri düşünmekten alamıyorum kendimi..
Devamlı nasıl olduda beni deli gibi seven adam bu hale geldi artık beni nasıl sevmiyor diye sorguluyorum kafamda..
Sanki ondan başkasıyla aynı mutluluğu yaşayamayacağım gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…