Sevgilisinden ayrlp, yeterince zldm artk unuttum Paalar gibiyim diyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayat gerçekten çok garip didem-evo, benim de 4 sene emek verdiğim adam 1 gün öncesinde seni çok seviyorum diyip telefonu kapattiğim adam 1 gün sonra bambaşka biri oldu.. aslında derine inersek altından bir sürü sebep çıkıyor ama biz görmek istemiyoruz o sebepleri.. mutlaka en başından süregelen sorunlar anlaşmazlıklar vardir, birden böyle olmaz.. ama alışkanlıktan mıdır sevgiden midir insan hemen kopamıyor, bi bahane ariyor.. biz de 4 sene boşa kürek çekmişiz.. ama ben cidden paşalar gibiyim. benim tek sıkıntım rüyalar.. onu çok sık görüyorum rüyamda ve çok kötü bi halde olduğunu görüyorum.. bağirarak uyanıyorum.. bilinçaltıma işlemiş.. ne kadar takmıyorum desem de çıkıyor işte bi yerde.. ama elbet geçecek.. delip geçecek belki ama geçecek..

Canım o kadar haklısın ki aslında..
Sen atlatabilmişsin çok çok sevindim siz nişanlımıydınız yalnış mı hatırlıyorum:26:
Bittikten sonra aradımı hiç seni?

Canım o kadar haklısın ki aslında..
Sen atlatabilmişsin çok çok sevindim siz nişanlımıydınız yalnış mı hatırlıyorum:26:
Bittikten sonra aradımı hiç seni?

ne araması bitanem ? bitti bile demedik biz.. herşey çok güzeldi.. 2 gün öncesinde beraberdik.. 1 gün öncesinde face de tel de konustuk.. ertesi günse bana bi ayıbı oldu.. ne adım attı ne çaba gösterdi.. tepkisiz kaldı.. ben gene dayanamadım bir sürü msj attım.. taş olsa o msjlara cevap verirdi.. tenezzül etmedi.. demek bitmesini istiyordu.. bi vedalaşmadık bile.. 4 seneden sonra böyle olması mı lazımdı.. bizim herşeyden öte dostluğumuz vardı.. biz gerçekten kötü gün dostuyduk onla.. çok sıkıntıya parasizliğa işsizliğe beraber göğüs gerdik mücadele ettik.. bunu ona söyledim.. ama cevap vermedi.. sessizce akıp gitti avuçlarımdan.. ben onu asla bırakmazdım bi adımını görseydim.. ben onu sevgilim gibi değil çocuğum gibi babam gibi sevdim.. ailem olacaktı o benim.. hayat çook acımasız.. ben direnmek zorundayım.. üzülmek gibi bi lüksüm yok.. yasakladım kendime..

Canım benim ya
Ne kadar güçlüsün helal olsun sana..
Çok şaşırdım çocuga büyü mü yaptılar nasıl böyle 360 derece döndü ben meraktan çatlardım hoş sende sormuşsundur nedeninide beyimiz cevap vermemiştir..
Yazık yeminle yazık 4 sene önce çocuktuk resmen bugünler içinmi verildi bunca emek seni sevdiğine inanıyorsan biraz bekle diyeceğim ama yinede senin kararın zor çok zor..

biz aslında uzun zamandır yitirmiştik bi çok şeyi.. mesela hiç saygımız kalmamıştı birbirmize karşı.. ve tahammülümüz de bitmişti.. ben çok mücadele ettim.. gerçekten ettim.. kendimi çok sorguladım.. her hareketime dikkat ettim.. ama o bir türlü egosunu bastıramadı.. hep benim dediğim olsun diyen, bana mübah sana yasak diyen bi adamdı.. ben erkeğim diyip dururdu.. ben "saçmalama" bile diyemezdim ona çok kızardı, ama kendisi öfkeliyken ağzına gelen her lafı söyleyebilirdi.. ben de artık tahammül edemez olmuştum saygısızlıklarına.. özen göstermeyişine.. kendi eliyle etti canım.. kaybetti bitirdi beni.. sonra sen beni artık sevmiyorsun diyip ağlamaya başladı.. eskisi gibi olabiliriz ne olur dikkat edelim hareketlerimize dedim, ama hep söz verip unuttu.. herşeye sinirlenir oldu.. o kadar basit şeyleri sorun etti ki.. sonra ise dediğim gibi bi olay oldu ve bitti...

Allah hayırlısını nasip etsin bu saatten sonra..Sen elinden geleni yapmışsın vicdanın rahat onun huzursuzluguda senin rüyalarına giriyor çok pişman olacak ama o zaman da sen olmayacaksın sanırım..İnsan yitirmeden kıymet bilmeli yazık sadece yıllara değil emeklerede yazık..

Son düzenleme:

insanlar ne acılar yaşiyor atlatıyor canım... bunlar da geçecek.. güçlü olmak zorundayızzz

bende yaşadım kızlar..
yeri geldi babam gibi, annem gibi eşim dostum sevdalım gibi sevdim..
üstüne titredm.. gözümün bebeğiydi..
fkat artık aylardır konuşmuyoruz..
önceden bir günüm bile onsuz geçmezdi..
vayy bee geriye bakıyorum da aylarca konuşmuyoruz
demek ki o bensiz yapabiliyormuş.. yiyor, içiyor, uyuyor, kalkıyor vs..
ee benm ne yerim kaldı ki o zaman..

kızlar boşvern... sadece acıdığım emeklerim.. yoksa onu artık kim takar

Kim takar onu diyebiliyorsan paşalar gibisin arkadaşım çok sevindim.

paşalar gibi olmak zorundayım arkadaşım.. ben ona yalvarırken bakmadı bile yüzüme..
niye ben çok mu değersizimm ...
tamda babamı kaybetmişken onunda gitmesi nasıl da koydu bana..
o acıyla tekrar doğruldumm.. tekrar doğdum sanki..
ama onun yüzüne baktığımda bana çok anlamsız geliyor..
sanki o benim canım olmamış gibi, biz beraber gezmemişiz. ben ona hiç sarılmamışm gibi..
onunla ilgili herşey uçup gitti sanki aklımdan .

içimde bişeyler kanıyor şuan şu dakika.. umuduma sarıldım ağlıyorum.. bu da geçecek..

.............................................................

Son düzenleme:
Ben de varımmm ! yazabilmeyi o kadar isterdim ki.. Ama benimki çok çok farklı bir durum. Onu unutamamam için bütün şartlar bana karşı birleşmiş sanki İnsan sürekli gördüğü birisini nasıl unutmaya çalışabilir?? Anlatsam dalga geçiyorsun der inanmazsınız.. Ama en sonunda onun ağzından duyabildim sana karşı artık birşey hissetmiyorum lafını. O yüzden artık geçer diye umuyorum.. Geçsin artık!

• sensiz__asla123, özel mesaj atamıyorum canım Mesaj sayım yeterli değil.. Doldurur doldurmaz açıklayacağım sana. Ama o yazdığın gibi birşey değil

hayat yalnız çekilmez
aşksız hiç çekilmez
sevgisiz asla çekilmez
durum böyle iken ayrılmak kararını asla düşünmem

Biz daha bir ay once ayrildik. Ayrilmayi isteyen de oydu. Evet 1 ay ask acisi cekip, kendini toparlayip, yeniden hayata donmek icin uzun bi sure olmayabilir ama benim hayatimda cogu sey hizli yasaniyor ve kimsenin ardindan yas tutacak kadar uzun vaktim yok.

Eski konularimda var "sevgilisini sevip ama asik olmayan var mi?" diye yazip konu acmisim. Ona hic bi zaman asik degildim ama zaman gectikce daha cok hoslaniyordum. iliskinin basinda basit bi hoslanti, iliskinin sonunda hem buyuk bi hoslanti hemde aliskanlik ve ozleme donusmustu. Cunku ayrildigimizda 1.5 aydir gorusemiyor ve gorusmek icin ikimizde gun sayiyorduk. Aileme, arkadaslarima hep soylerdim "ben ona korkutuk asik degilim ama cok seviyorum, onunla mutluyum" diye. Aslinda sevdigim onun beni sevmesiydi, ilgisiydi. Ilgisine ve sevgisine kayitsiz kalmadigim icin baslamis bi iliskiydi ve asksiz baslamasini kabul ettigim icin ondan hic bi zaman ayrilmayi dusunmuyordum. Taki o ilgisini ve sevgisini sevdigim adamin bu hisleri bitene kadar. Arkadaslar asik olmayinca olmuyor. Karsindaki sana ne kadar asik olursa olsun, bir kere "sevgili" konumuna gectiginde karsilikli oluyor beklentiler. Sen ne kadar cok sevilmeyi bekliyorsan o da o kadar cok bekliyor. Ve ben onun bir cok sevgiyle gelmesi gereken beklentilerine yanit veremedim. Hic bir gelecek planima onu ortak etmedim, hala ozgur ve yalniz bir kizmis gibi kafama gore planlar yapiyordum. Bu da onu yordu. Olmayacagini anladi ve beni birakti.

O beni birakinca, iliskide pekismis hoslantimi ve ona aliskanligimi ask zannettim. Yani iliski boyunca umrumda olmayan adam beni terkedince bi anda kiymetli oldu. Aslinda hissettigim yalnizca hirsti. "beni kimse birakamaz!!" hirsi. Geri alma cabalari vs. Bir erkegin senden vazgecmesi insana aci veriyor, ister sev ister sevme. Bir hayranini kaybediyorsun, onun seni mutlu etmek icin yaptigi onca caba aklina geliyor ve uzuluyorsun. Ve tabii beraber gecirdigimiz o guzel kahkaha dolu gunlerde aklina geliyor. Kahroluyorsun. "Ben oyle yapmasaydim, soyle soylemeseydim..." diye giden bir suru dusunceyle kendini sucluyorsun iliski bitti diye. Bunlari yaparken o eski sevgili gozunde buyudukce buyuyor. Mukemmel oluyor. Sense o mukemmeli kaybetmis bi zavalli. Ama otur ve adam gibi dusun!

Ozledigin bi sahis degil. Ozledigin kaybedilmis hisler. Onun sana sevgisini ozluyorsun, aranip sorulmayi, ozlenmeyi, arzulanmayi.. Bunlari bi baskasiyla yasayamayacagini mi dusunuyorsun? Yasarsin.. Yalnizca zamani var. Eger benim gibi dusunen bir insansan o zaman isin zor cunku ben cok sabirsiz bi insanim Ve civi civiyi soker mantigiyla haraket ederim. Bu sekilde yaptigim icinde hep hata yaptim bir kotu iliskiden, obur kotu iliskiye..

Simdi ozledigim seyin "kisi" degilde "duygular" oldugunu fark ettigim icin rahatim. Kafamda birseyler oturmadan yeni bir insani da hayatima almayacagim. Yalniz kaldigimda ozledigim duygular eski sevgilimmis gibi gelebilir bunu da simdiden kabul ediyorum, ama bilincindeyim ki onunla iliskimiz bittigine gore ortada eksik bir cok sey vardi ve denenmisi denemek olmaz. Ayrilip gittigin adam geri gelse, onun omuzlarina basini koydugun zaman ilk zamanki huzuru bulabilecek misin? Seni terk etmis bir adama nasil tekrar guvenebilirsin ki.. O yuzden birak.. Hayat devam ediyor. Onumuze bakalimm.

1-2 ay oldu ayrılalı daha önce mesajları silmiştim. geçen gün twitterda takibi bıraktım. veee bugün tüm fotoları sildim yaktım ve yırttımmmm. aynen başlıktaki gibi yeterince üzüldüm artık daha fazla o yokken bile üzülmenin anlamı yok.

ben yalnızken hep daha mutlu oldum. acaba ilişki yürütmeyi mi beceremiyorum, yoksa doğru kişiyi bulamadığım için mi :S umarım 2. şıktır

bende tam kalbimde degil ama aklımda bitirdim diyodum taki bugün onu görene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…