Hayat gerçekten çok garip didem-evo, benim de 4 sene emek verdiğim adam 1 gün öncesinde seni çok seviyorum diyip telefonu kapattiğim adam 1 gün sonra bambaşka biri oldu.. aslında derine inersek altından bir sürü sebep çıkıyor ama biz görmek istemiyoruz o sebepleri.. mutlaka en başından süregelen sorunlar anlaşmazlıklar vardir, birden böyle olmaz.. ama alışkanlıktan mıdır sevgiden midir insan hemen kopamıyor, bi bahane ariyor.. biz de 4 sene boşa kürek çekmişiz.. ama ben cidden paşalar gibiyim. benim tek sıkıntım rüyalar.. onu çok sık görüyorum rüyamda ve çok kötü bi halde olduğunu görüyorum.. bağirarak uyanıyorum.. bilinçaltıma işlemiş.. ne kadar takmıyorum desem de çıkıyor işte bi yerde.. ama elbet geçecek.. delip geçecek belki ama geçecek..
Canım o kadar haklısın ki aslında..
Sen atlatabilmişsin çok çok sevindim siz nişanlımıydınız yalnış mı hatırlıyorum:26:
Bittikten sonra aradımı hiç seni?
ne araması bitanem ? bitti bile demedik biz.. herşey çok güzeldi.. 2 gün öncesinde beraberdik.. 1 gün öncesinde face de tel de konustuk.. ertesi günse bana bi ayıbı oldu.. ne adım attı ne çaba gösterdi.. tepkisiz kaldı.. ben gene dayanamadım bir sürü msj attım.. taş olsa o msjlara cevap verirdi.. tenezzül etmedi.. demek bitmesini istiyordu.. bi vedalaşmadık bile.. 4 seneden sonra böyle olması mı lazımdı.. bizim herşeyden öte dostluğumuz vardı.. biz gerçekten kötü gün dostuyduk onla.. çok sıkıntıya parasizliğa işsizliğe beraber göğüs gerdik mücadele ettik.. bunu ona söyledim.. ama cevap vermedi.. sessizce akıp gitti avuçlarımdan.. ben onu asla bırakmazdım bi adımını görseydim.. ben onu sevgilim gibi değil çocuğum gibi babam gibi sevdim.. ailem olacaktı o benim.. hayat çook acımasız.. ben direnmek zorundayım.. üzülmek gibi bi lüksüm yok.. yasakladım kendime..
Canım benim ya
Ne kadar güçlüsün helal olsun sana..
Çok şaşırdım çocuga büyü mü yaptılar nasıl böyle 360 derece döndü ben meraktan çatlardım hoş sende sormuşsundur nedeninide beyimiz cevap vermemiştir..
Yazık yeminle yazık 4 sene önce çocuktuk resmen bugünler içinmi verildi bunca emek seni sevdiğine inanıyorsan biraz bekle diyeceğim ama yinede senin kararın zor çok zor..
Allah hayırlısını nasip etsin bu saatten sonra..Sen elinden geleni yapmışsın vicdanın rahat onun huzursuzluguda senin rüyalarına giriyor çok pişman olacak ama o zaman da sen olmayacaksın sanırım..İnsan yitirmeden kıymet bilmeli yazık sadece yıllara değil emeklerede yazık..
insanlar ne acılar yaşiyor atlatıyor canım... bunlar da geçecek.. güçlü olmak zorundayızzz
insanlar ne acılar yaşiyor atlatıyor canım... bunlar da geçecek.. güçlü olmak zorundayızzz
Kim takar onu diyebiliyorsan paşalar gibisin arkadaşım çok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?