1-2 ay oldu ayrılalı daha önce mesajları silmiştim. geçen gün twitterda takibi bıraktım. veee bugün tüm fotoları sildim yaktım ve yırttımmmm. aynen başlıktaki gibi yeterince üzüldüm artık daha fazla o yokken bile üzülmenin anlamı yok.
ben yalnızken hep daha mutlu oldum. acaba ilişki yürütmeyi mi beceremiyorum, yoksa doğru kişiyi bulamadığım için mi :S umarım 2. şıktır
kızlar maşallah hepinize :) ama bu duruma gelmek için ne yapmak lazım bizede anlatın yani ben sevgilimden ayrılalı bi ay oldu ama hala sürünüyorum
kıızz bnim 2 ayı geçti nerdeyse( hala aynıı
vay be, 2 koca ay olmuş.
daha birkaç günlükken ve ben panik atak krizleri geçirip nefes alamıyorken adam face'sine çiftliğe kokoreç yemeğe gitiğini yazıyordu.
üzüldüm, ağladım, nefes alamadım.
ama şimdi iyiyim.
güzelim, akıllıyım, sevmeyi biliyorum, sevilmeyi hakediyorum.
mutlu olmayı hakediyorum.
doğal olarak beni, beni sevdiğim kadar sevecek, içten sevecek biriyle mutlu olmayı da hakediyorum.
herkes hakettiğini yaşarmış.
o ne yaparsa yapsın bundna sonra.
kokoreç kısmını okuyunca bir kriz geldi özür dilerimsakın yanlış anlama ben de ayrıldıktan sonra facebokuna bakmıştım ve çok yıkılmıştım komaya girmiştim, o yüzden bu yazdığını görünce sanki acımı paylaşmış gibi oldun hafiflettin teşekkür ederim benim de 4 buçuk ay oldu hiç paşalar gibi değilim gündelik hayatımı devam ettiriyorum ama ne yediğim yemeğin tadı var ne izlediğim şeylerin ne okuduğum kitapların. ne güzel havanın, ne güzel bir manzaranın. sanki hayatın bütün güzelliği onunla birlikte gitti. oysaki ardından bir damla gözyaşını bile haketmeyen bir insandı. sen 2 ayda bir hayli yol almışsın düşüncesel anlamda. ben henüz o kadar ilerleyemedim. dilerim atlatırız bir an önce
kuzum herkes atlatacaksınız diyo vardır bi bildikleri diyorum amaa ben hiç atlatacak gibi değilim 1 ay oldu sadece iki kere aradı ve açmadım ama bitik durumdayım berbat bi haldeyim tam bi aydır insan yüzü görmedim kendimi eve kapattım sürekli kabimin tam ortasında yanan bi ateş var sanki hiç sönmeyecek gibi geliyor
bu yazdığını daha yeni okuyorum. nerdeyse 10 gün olmuş10 günde bi bakalım, bende bir ilerleme var mı? cevap veriyorum : yok. hala bir adım gidebilmiş değilim. daha da kötüsü, üç adım gidiyosam dört adım geri dönüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?