Sevgilisinden ayrlp, yeterince zldm artk unuttum Paalar gibiyim diyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
okuycam sımdı cnm..
sohbet bolumune gıremıorum Error verıo sıstem engellıo ıs yerınde (

yk yuklu cnm ama bankada suan bu sıteye bıle gırmem yasak gecen yazılı uyarı geldı alt yapı işletım daıre baskanlıgından.. azaltmazsam yetkılıme cc lı bı uyarı msj daha gonderılecekmıs :S
ben bırak azaltmayı her gecen gun daha cogaltıorum
sebebım olucak bu sıte korkuorum

ecrin hadi işinin başına canım eve net al akşamları gir

vardı kapattım agustos sonu yenıden actırıorum Allah ızın verırse..
en azından oglene kadar daha gırmıyım en saglıklısı bu bence gelırım gene :gitme:

hadi by çıkış yap bakim yukardan iş önemli

bencede ecrin girme ya bu kadar fazla iş sonun olmasın fıstıkım...

ya benım canım cok sıkkın suan stresten basıma agrılar gırdı cok kotuyum ya gelde gırme
nabım kımseye anlatamadıklarımı konusamadıklarımı sıze anlatıp rahatlıyorum nasıl gırmıyımkı
offff cok kotuyum şuan...

evet cnm ya bızım kızlar bılır gcen hafta bırıyle olucak gıbıydı
onunla ılgılı haber aldım sımdı cnm sıkıldı..
benım yuzumden hastanelık olmus ya

yk cnm o dgl 1 hafta tatıle gıttımde orda tanıstık ya ıste o cocuk...
uzaktan akraba oldugu ıcın haberını hemen alabılıyorum dun aksam konustuk ve ben kesınlıkle olmıycagını solemıstım daha dogrusu bırlıkte konusup bole bı karar aldık aılelerde bılıyor... gece uzuntuden herhalde tam olarak bılmıyorum mide kanaması gecırmıs... gece acıldeydık fln demıs annesı yengeme

teşekkür ederim kızlar..
sizce de stresten yada üzüntüden mi böle olmuştur ?
başım çatlıyor şuan düşünmekten bi an önce eve gidiyim istiyorum

napıonuz kızlar...
ortıcım uzulme...gecmıs olsun ....ama olacagı varmıs olmus..once erkekler ıcın uzulmek yok bunu getr aklına

yk cnm uzuldugum konu benım yuzumden mı acaba..
tamda konunun ustune geldı dun konustuk gorusmeme kararı aldık (olayları bılıosun olmıycagını dusunduk..)
sonra şimdi bole bı haber geldı..
ınsllah benım yuzumden degıldır.. yoksa onun dsında uzulmuyorum cnm yapıck bısı yk..
bız nelere alıstık nelere dayandık bunlar yanında cerez gıbı kalır :)

meyancım aynen ole bende cok sıkıldım bugun eve gıtmeme 22 dk kaldı gecmez sımdı

Evet beni arkadaşlar bilir. Nasıl üzüldüm aylardır.Ama şimdi paşalar gibiyim. Ve maşallah çokta güzel yeni bi ilişkim var. Maşallah deyin kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…