Sevgilisinden ayrlp, yeterince zldm artk unuttum Paalar gibiyim diyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ecrin kız yazık açsana,sen açmadıkça o daha kötü olucak yani.daha çok arar seni o zaman kudurtma çocuğu.hastanelik olmuş çocuk yazıktır wallla lmaz:

ecrin açma canım açınca kendı kafasında kuracak ve daha da cok bağlandığını düşüncek sonra sen kötü olacaksın bence sakın...

kızlar cok kotu yaa bısey soylıycem dıyo merak edıorum ne dıycekk ama kesınlıkle acmam
msj atsa keske şunu dıycektım dıee uff

ecrin senın açmanı istiyor o yüzdende bsy söylicektim dıyor hadı bakım o özelliğine bak telefonunun....

hayata cnm baktım var o ozellıkle ama kıyamıyorumm
yanı bıde acaba ararmı yksa pes ettımı merak edıorum o yuzden yapamadım
sıze yazdıktan snra daha aramadı :S

ecrin noluo gene kız hep ben geride kalıorum yahuu..

uff nese sustu zaten sımdılık sanırım pes ettı daha aramaz...

kızlar bu arada bızım burda bı gozlukcu butun gunes gozluklerınde ındırım yapmıs %50 ve %75
burdan baya kısı gıdıp almıs cok guzeller ya yrn bende almayı dusunuyorum ogle tatılınde gıder bakarım benımkınden sıkılmıstım zaten..
mecıdıyekoy tarafında olanlara duyurulu

ecrin bence daha fazla yapma yanı ya benı bır daha sakın arama dıye mesaj at yada özelliğini değiştir canım .bende yaşadım bırısının araması senınle ılgılenmesını hıssetmek için yapıyorsun ama şu var karşındaki bu durumdan acı çekiyor.bana söylermisin şimdi bır kızı olabilir diye kandırıp sonra kendı hayatına devam eden erkeklerden ne farkın var.yaptım gerçekten aynısını yaşadım ozamanlar hoşuma gidiyrodu mesaj atması araması ama ıstemedıgım bır ınsandı sürekli konuşuyorduk aynen yaşı küçüktü bilgi ünide hazırlıktaydı daha küçüktü benden ne olabılırdıkı ya sevıyorum onu dersen sende ara görüş gittiği yere kadar ama boylede durum yok fıstıkım o yüzden lütfen sana yapılmasını ıstemeyecegın bır seyı kımseye yapma.kımseyı üzmeye hakkımız yok bızım...

cnm son olanlardan haberın yk sanırım..
ben buyuklere acılmıstım zaten bılıosun oda anne babasına solemıs
cok sevınmıs benı cok severler cunku ama onlarda yapmazsınız bırınız orda bırınız burda daha okul askerlık fln var demısler.. aynısını bızımkılerde dıyınce bız uzun uzun konustuk ve artık gorusmeme kararı aldık.. ama suan nıe hala arıyor bılmıyorum.. acaba dıorum aılesı onun bu kadar uzuldugunu gorunce gerı adımmı attı yanı o anlamdamı bısı oldu dıyorum :S
bızımkılerde daha acma tlflarını umıt baglamasın dıolar o yuzden acamıorum yksa acardım :S

hangı marka ecrin gözlükler?

osse,ray ban,dolce

bılındık markalar cnm
normal bı optıkcı var burda bole bı ındırıme gırmıs
arkadasım bı tane almıs ozellıkle taktım taktıgım anda herkes oo cok hos oldu dedı
yanı alan kısı bıle ole dedı.. bence sen bunu ecrıne sat ona daha cok gıttı dedıler ama saka tabı dıyemem kı kıza bana bunu sat sana yenısını alalım :roflol::roflol:kız cok guzelmıs sade kahverengı ıstedıgım gıbı ınsallah aynısını bulurum yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…