Sevgilisinden ayrlp, yeterince zldm artk unuttum Paalar gibiyim diyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallahhhhh
maşallahhhhhhh
Allah ayırmasın inşallah

ana lakito yenı bır ılıskıye mı başladın ne zaman ben senın en son üzülme döneminde kaldım...takip edemedim seni....
ecrin kuzum üzülme olacağı varmış olmuş sadece böyle düşün.
kızlar çıldırmak üzereyim bende yeter artık hayatım neden artık üniversitedeki kadar güzel değil ben kıme ne yaptım ki....hayatımı uzaktan izler gibiyim.hayatımdaki hiçbirsey yolunda neden değil ki offf....

Sevgilimin gözlerine her baktığımda seni aramıyorum artık... ona yanlışlıkla senin adınla da hitap etmiyorum... inan bana nargile içerken bile aklıma gelmiyorsun... "gene gel bize durak yüzyüze" şarkısını dinleyip efkarlanmak, içip içip yastığıma kapanıp sabahlara kadar ağlamak... gönlüm hep seni arıyor neredesin sen'i dinleyip dinleyip kendimden geçmek... sevgilime karşı vicdan azabi hissetmek onun yanında bile seni özlemek.. ne vardı bitmeseydi bizim öykümüz böyle olmasaydı sonumuz böyle demek hepsiii geride kaldı artık.. seni gördüm geçen gün ve dedim ki "sen de artık herkes gibisin..." nedense o an sevgilimin kollarına atmak istedim kendimi.. bir yabancıydın sonunda.. aylardan sonra anladım ki unutmusum seni şimdi mazide kalmış bir sis gibisin artık sen de herkes gibisin.. önümde tertemiz bir yol... senden geriye bir enkaz kalmıstı çok şükür kalkabildim toz duman yığınının altından... antidepresanları bıraktım... sarhoşken bile aklıma gelmiyorsun artık.. düğünlere gittiğimde içim acımıyor canım yanmıyor... insallah sen de unutursun.. insallah sen de yepyeni bir yürekte yepyeni bir hayat bulursun... hersey kısmet biliyorsun... kısmet değilmiş... eylülde düğünümüz olacaktı bak şimdi iki yabancıyız... eski nişanmımaydı kızlar bu.. bu topiği görünce canımın yanmadiğini farkettım ve paylaşmak istedim.. sevgiler

Evet beni arkadaşlar bilir. Nasıl üzüldüm aylardır.Ama şimdi paşalar gibiyim. Ve maşallah çokta güzel yeni bi ilişkim var. Maşallah deyin kızlar :)
Lakıtooo cnm cokk sevindim opuyorumnanaktan
Hep mutlu ol inşallah 9999 kere maşallahh

cnm kendını hırpalamaktan başka bişey değil bu yapıcak bişey yk sabredelim bakalım belkı senın için de hersey yoluna gırecektır..:Saruboceq:

aramıza hoşgeldin cnm a.s.
üzülmediğine canının acımamasına çok sevindim umarım hep böle devam eder

günaydın demeyi unutmuşum yaa ha bile yazıorum yeni fark ettim :kedi::kedi:

kızlar dün minikim gece beni aradı ama açmadım uyuyodum nasıl dalmışsam titreşime uyandım zor bela 10 cevapsız arama 2 msj....
bıraktıgımda hala arıyordu tıtresımı kapadım olece bıraktım tlf ve yenıden uyudum...
artık nasıl aramıssa sabah kalktıgımda tlf şarjı bıtmış kapanmıştıı :1closedeyes::roflol::roflol:

çok zor ama umarım yoluna girer.
canım yazık cocuga ama aramada.
günaydın kızçeler.

y cnm arama fırsatı bırakmıyor zaten msjlarda yalvarıyor resmen lutfen bısey soylıycem cok onemlı dıye..
ama bızımkıler kesınlıkle açma dıyor.. meraktan catlıyorum..

hayata atlatıcaz bunlarıda elbet yoluna gırecek sıkma canını lutfen...

umudum gunaydın cnm nasılsın bu sabah ?

iyiyim arada öküz aklıma gelmese daha iyi olcam dün akşam üzeri gördüm öküzü adını fazla anlamamk lazım :bbo:

he şöyle kızlar ya :dance:
hergün hicazdan mı takılıcaz, biraz da rakkas takılalım :teytey:
monam gibi ağlayanı kötü içerik yapıcam ben de :roflol:

Rakkas geldi meydane

Al basma ak gerdane

Ay.. Ay.. Ay.. Ay.. Ay.. Ay.. candan

Böyle dilber gördün mü

Ey meclisi iahane

Aik ile Allah, Allah

Vur defe vur zile yallah

Cihan da böyle yaniyor yansin

Yosmam salla:teytey::teytey:

Bu dem talan çaiidir

Ger ki meram baiidir

Sen kivir çevir rakkas

Bu hal dünya halidir

Ay.. Ay.. Ay.. Ay.. Ay.. Ay.. candan:sm_cool:hihoyyythihoyyyt

çenem süpersin sabah sabah bırazdan burda oynamaya başlıcam....laelaelaelaelae

iyiyim arada öküz aklıma gelmese daha iyi olcam dün akşam üzeri gördüm öküzü adını fazla anlamamk lazım :bbo:

iğrenç adamı mı gördunn :bbo:
aptal herıf bosver dusunme sıkma tatlı canını ya lmaz:

bunlar coşmuş yaa sabah sabahhh :dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
gunaydın kızlar nasılınız..

iyiz derya haberler sende na var ne yk cnm naniknanik

ecrin canım nolsun bende hiçbişey yokya aynen devam iş guc...o konuda kapandı artık..
neyse işte gayet iyiyim canım sen neler yapıosun senin ki noldu pekiç
...

geldım cnm bıraz calıstım anca dayandım actım hemen sıteyı :sinifsinif:

benımkı bıttı bılıosunuz kızlar ama arayıp duruyor acmıorum sıkılmadan arıyor dun hastanelık olmus gece arayıp durdu cok onemlı lutfen ac tlf konusmamız lazım dıe msjlar atmıs hep ama acmadım.. suan yazarkende tlf bı yandan calıp duruyor acmıyorum ama cok merak edıyorum ne konusmak ıstıo

öle ıste bendede elle tutulur pek bısı yk aynı fılmı basa sarıp sarıp duruyorum

açma ecrin hatta telefonlarda dırek o no aradıgında mesgule alma özelliği var sankı mesgul gibi oluyor o aradıgında hep oyle yap canım yada gıt servısıne o noyu engellet .şimdi bsy yaşamadan böyle yapıyorsa ıyı kı kurtulmuşsun işte çocuk daha 18 yaşında.

sorma cnm benım ya sanırım beım telefonumda bu ozellık var uzun zaman once kurcaladıgımda denk gelmıstım ogle tatılınde oturup bıdaha bakıcam engellıycem numarasını..

hyata cnm sen naptın dunden bıraz daha ıyımısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…