Sevgilisinden ayrlp, yeterince zldm artk unuttum Paalar gibiyim diyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar eecrin özelden anlattım sana yalnız aramızdaq kalsın olurmu

günaydın kızlar eecrin özelden anlattım sana yalnız aramızdaq kalsın olurmu

cnm okudum yazdım cvbını da kesınlıkle hıc suphen olmasın hatta hemen sılıorum ozelımde kı msjınıda tamamen unutıyım dıye :sinifsinif:

ecrin birşey olmadı kuzum görmedik birbirimizi zaten ben arkadaşımın evınden dışarıya bır cumartesı akşamı içmeye gıtmek için çıktım.görmedim yanı kımseyı kımsedende haber almadım ve zaten kafam allak bullak işimden dolayı napcam dıye çok kötü tatil programı yaptım eger 1 hafta bu depoda kalabılırsem ınşallah salıya tatıle gıdıcem eylüle kadar kafamı dınlıcem tatıl yapıcam bakalım sonrası ne olacak.ama ınanıyorum kı herseyde bır hayır var.aılemle aram çok kötü babam tek arkamda olan malesef .kafam allak bullak keşke tek derdim hala eski lalenin gitmesi olsaymış meğer ne kolaymış.dert olmadan bırseylere canını sıkmak ve kızlar Allaha dua edin benim için herşey iyi olsun diye lütfen.

cnm sorun ne kı annenler neyı prıblem yapıyor CADIARZU

iyiki bısı olmamıs cnm bolesı daha ıyı sakın bır hafta sonu gecırmıssın ıste..

dua ederım tabı ınsallah hersey yoluna gırer kuzum ya :(

ya kızlar bılıyormusunuz ben kımden beddua aldım ıse ayrılık aşamasındayken 2 yakam bır araya gelmedi bir türlü anlamıyorum....

aynen yaa o kadar insanları kırmamaya özen gösteririm ama hep kırılırım kimin bedduasını aldım acaba diye hep düşünürüm:çok üzgünüm:

kıslar benımkı msj attı.buraya yazmak yasak die sadece söluorum.diğer tarafa yazıcam ne oldunu :))))

yasak solucan orayada burayada yazmak yasak.
sen lyka ıle angelmenın olayını gördünmü bılmıyorum ama benzerını bende sana yaparım artık yeter .

kızlar birisi beni durdursun:) konu ile alakasız olacak ama erkek arkadaşımla 5gün önce felan ayrıldık ben o sinir ve acıyla sanırım biraz saçmaladım sanırım şimdi telefonla değilde mail atsammı diyorum öyle yumuşamış olmuyacak ama şuanda daha mantıklı düşünüyorum ve düşündüklerimi iletsemmi yoksa bırakayım dağınık kalsınmı herşey ona iyi gelsin istemiyorum hangisi onu acıtacaksa öyke kalsın istiyorum ne yapsam:çok üzgünüm:

biraz daha açsan konuyu meyan pek anlamadım nasıl ayrıldınız ama mail atma bence

hayata kuzum senin canın neye sıkkın anlatmak istersen dinlerim annemler falan demişsin bişiy anlamadım

ya kızlar bılıyormusunuz ben kımden beddua aldım ıse ayrılık aşamasındayken 2 yakam bır araya gelmedi bir türlü anlamıyorum....

aynen yaa o kadar insanları kırmamaya özen gösteririm ama hep kırılırım kimin bedduasını aldım acaba diye hep düşünürüm:çok üzgünüm:
kızlar bende bazen beddua mı aldım dıyorum ama sonra yk dıyorum yasadıgım herseyde bıs sebep var gıdıp en ımkansız en zor en ıse yaramazları secıyoruz Allahta hakkımızda hayırlı dgl dıye bı aksılıkle bızı onlardan uzak tutuyor uzulmemeye calısıyorum ben artık bosverın vardır herseyde bı hayır elbet bızde mutlu olucaz.. beklemekten baska care yk...

kıslar benımkı msj attı.buraya yazmak yasak die sadece söluorum.diğer tarafa yazıcam ne oldunu :))))
laa gene geldı buuu kızz haaaa :oklava:
sefiom ben bu solucanı yaa yaz hadı dıger tarafa ne kadar yazma desekte yazcan nasılsa yaz hadı sende kurtul bızdeeee :sm_cool:

yasak solucan orayada burayada yazmak yasak.
sen lyka ıle angelmenın olayını gördünmü bılmıyorum ama benzerını bende sana yaparım artık yeter .
bnde gordum cnmya tatsız bır durum olmus..

kızlar birisi beni durdursun:) konu ile alakasız olacak ama erkek arkadaşımla 5gün önce felan ayrıldık ben o sinir ve acıyla sanırım biraz saçmaladım sanırım şimdi telefonla değilde mail atsammı diyorum öyle yumuşamış olmuyacak ama şuanda daha mantıklı düşünüyorum ve düşündüklerimi iletsemmi yoksa bırakayım dağınık kalsınmı herşey ona iyi gelsin istemiyorum hangisi onu acıtacaksa öyke kalsın istiyorum ne yapsam:çok üzgünüm:

konunun detayını bılmedıgım ıcın yorum yapamıycam :sinifsinif:

hayata cnm aldım ozelden msjını yazdm cvbı

kızlar yah sohbet var bu sitede orada konuşsak daha akıcı olur dimi:):dance:

Back
X