Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar eecrin özelden anlattım sana yalnız aramızdaq kalsın olurmu
Gunaydın ecrİn ne gİbİ mesela noldu hayırdır..
ya kızlar bılıyormusunuz ben kımden beddua aldım ıse ayrılık aşamasındayken 2 yakam bır araya gelmedi bir türlü anlamıyorum....
kızlar bende bazen beddua mı aldım dıyorum ama sonra yk dıyorum yasadıgım herseyde bıs sebep var gıdıp en ımkansız en zor en ıse yaramazları secıyoruz Allahta hakkımızda hayırlı dgl dıye bı aksılıkle bızı onlardan uzak tutuyor uzulmemeye calısıyorum ben artık bosverın vardır herseyde bı hayır elbet bızde mutlu olucaz.. beklemekten baska care yk...aynen yaa o kadar insanları kırmamaya özen gösteririm ama hep kırılırım kimin bedduasını aldım acaba diye hep düşünürüm:çok üzgünüm:
laa gene geldı buuu kızz haaaakıslar benımkı msj attı.buraya yazmak yasak die sadece söluorum.diğer tarafa yazıcam ne oldunu :))))
bnde gordum cnmya tatsız bır durum olmus..yasak solucan orayada burayada yazmak yasak.
sen lyka ıle angelmenın olayını gördünmü bılmıyorum ama benzerını bende sana yaparım artık yeter .
kızlar birisi beni durdursun:) konu ile alakasız olacak ama erkek arkadaşımla 5gün önce felan ayrıldık ben o sinir ve acıyla sanırım biraz saçmaladım sanırım şimdi telefonla değilde mail atsammı diyorum öyle yumuşamış olmuyacak ama şuanda daha mantıklı düşünüyorum ve düşündüklerimi iletsemmi yoksa bırakayım dağınık kalsınmı herşey ona iyi gelsin istemiyorum hangisi onu acıtacaksa öyke kalsın istiyorum ne yapsam:çok üzgünüm:
yasak solucan orayada burayada yazmak yasak.
sen lyka ıle angelmenın olayını gördünmü bılmıyorum ama benzerını bende sana yaparım artık yeter .