Normal olan da bu zaten... Mutluluklar...
size katılıyorum normal olan bu zaten.insanın sevdiği yanındayken sadece sevgilisinin yanında olmalı başka başka yerlerde değil...
Bide sana bağırıyo üstemi çıkmaya çalışıyo? Madem bakıyo sussa bari. Ama haklısın ben başının etini yiyorum neler yapıyorum neler. -ki sevgiliyiz daha eşim olsa varya bu yatakları ayırmaya kadar gider. Gene sen sabırlısın canm ya.
benim sevgilim baktığında diyor ki bi normal bi insana bakar gibi gözünün değmesi vardır bide off ne kızmış diye uzunca bakmak vardır. öyle uzun uzun bakmıyor çok şükür. ama dediğim gibi netten daha çok şüpheleniyorum.
Anladım.. Netle ilgili hiç bi sorunumuz yok. Biz şuan site yaptığımız için 24 saat site yapıyoruz bazen müzik bile dinleyemiyoruz bende çok zor yorum yazabiliyorum oldukça yoğunuz. Face falanda yok zaten ikimizde istemiyoruz.. Ama için rahat değilse naptığını merak ediyosan bilgisayarına gir ne yaptığını her saniye gör? Program verebilirim işe yarıyo :)
hemen alıyım canım. hem de nasıl merak ediyorum. bu net iyi bişey mi kötü bişey mi karar veremedim. özelden atabilirsin. teşekkür ederim
Hadi ya kızlar gerçekten var mı öyle bi program ya benimki bütün gün bilgisayar başında ve en büyük isteğim bakabilmek ne yapıyorrrr
Canım bana atarsan programı çok sevinirim nasıl yapıcam ama onun bilgisayarına?? bide genelde geçmişi silinmiş oluyor
Sevgilisine güvenmeyen içinde hep bi şüphe olanlar.. Dertleşelim
kesinlikle güvenmiyorum.İlla sebep olması gerekmio gü-ven-mi-yo-rumbenmkide safsaf bakıo kızlara bi de yanımdayken bakıo sonra trip atınca ne oluo dio.Bide bazen bnm sözümü dinlemio kızlar mesela arkdşlarıyla buluşuo söz aşkım benim erken gitcem dio bi bakıyrm 1 2 saat geç gidiyo.neden böle yapıosun diyincede arkadaşları kıramıorum sohbet arasında kaçınca tavır alıolar dio.benle mi evlencen onlarla mı diyrm al işte herşeyi maf ettin dio. çoook sinir bozucu..!!!
Ay evet:S Hemde çok.. Benimki benim sözümden çıkmaz. Evden hiç çıkmazBide ne zamndır birliktesiniz?
10 ay oldu:) bak mesela geç kaldığı zaman benmkide yalvarır yakarır özür diler 40 kere affettirmeye çalışır ben yine affederim..sonra yine yapar. Hay allahım..!Bide her zmn her msjında seni çok ama çookk sevyrm yazar ne bileym o bile tuhafıma gidio onda bile güwenszlk var ya düşün artık..
Evet evet :) Biliyorum bu duyguyu. Ay çok kötü ya. Varya ne derse yalan geliyo bana. Mesela ben uyucam askm biraz diyo yazın falan bi uyuyo 4-5 saat diyorumki acaba bi kızla buluşmayamı gitti . Kardeşine mesaj atıyorum abin nerde diye uyuyo diyo ohh diyorum :) Ve kardeşinin yalan söleme ihtimali 0. Herşeyi ona soruorum yoksa hep bi şüphe oluyo içimde. Onunda tam tersi bana güveni sonsuzduurr.. Böle oluncada ben utanıyorum :105:
aynen bnmkide ölee :) ne burcusun o ne burcu? ben terazi o yay..Benm erkek arkadaşımda bana çok güwenir hüçbişeye karışmaz etmez.Hatta sana güvenmyrm dediğim zaman daha ne yapıcam güvenmen için ailemle tanştırdım seni daha ne istyrsun der..Bişy diyemyrm bnde utanıyrm iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?