Sevgilisine güvenmeyen,şüphe eden tek benmiyim yoksa?

Sen çok olgunlaşmışsın belli:) Neyse artık konuyu başka yönlere çekmeyin. Sevgilinize güveniyomusunuz güvenmiyomusunuz bunu söleyin. Konu dağıldı. Konu benim yaşım değil :)

yorumlarinizi cok begeniyorum katilmamak elde degil:80::81:

canım bende cok kıskanıyorum guvenmıyorum su an askerde mesala her gun kavga halındeyız sen kızlara bakıyosundur carsıda falan dıe banada yapmaz gıbı gelıo ama ben onceden bole deıldım benımkının askerde bı kızla konustunu ogreendım hastanede tanısmıslar normal konusuolarmıs ama kız buna asık olmus bu ızne geldınde tel caldı tel erkek ısmı kayıtlı bana solemıo ben actım kı kız kavga falan etık ama bız nısanlıyız tabı sonra kız la konustum kız yemın etırdım dogru sole sana karsı bı yakınlık oldumu dıe hayır dedı o hep arama dedı ben aradım dedı ole affetdım ve sımdı hıc guvenmıyorum aslında yapmaz benı sevıo emınım buna benı kaybetmeyı goze alamıo ama gozden uzak olunca hep yapıyomu dıe suphelenıom

Oha. Sen haklısın tabikii. Ay çok kötü bişey ya bu ne cürret? Nasıl erkek ismiyle kaydedebiliyoki. Korkar insan konuşmuş falan hastanede çok tuhaf. Sen sonuna kadar haklısın güvenmemekle güvenini sarsmış bi kere.

yaaaaaaaa ve cok sevıorum gozum ondan baskasını gormuo bnm

ee pekı sonraaaa . ? adın bir şeye cıkar .konu dagıldıı .

bende güvenmiyorum nişanlıma herşeyden şüphe duyar oldum.mesela şimdi başka bir numara kullanıyor diye şüpheleniyorum..ne yapıcam bilmiyorum..gerçekten öyle bişey olduğunu bilsem ayrılıcm ama varsada bunu nasıl öğrenicem bilmiyoorum:2:

evet sevgilim var ve eminim bakmıyo..ayrıca siz bazı bahanelerin altına saklanıp işi masumlaştırmaya çalışıyosunuz..buna erkek arkadaşınız inandırdığı gibi sizde kendinizi inandırmayı başarmışsınız..siz kabul ettikten sonra bunları diyecek bir şey yok doğrusu..ayrıca erkekliğin açık bacaklara bakarak ispatlandığını düşünüyosanız artık size diyeceğim bir şey yok..siz kabul etmişsiniz durumu zaten sorun ne ozaman..bırakın erkekliğini ispatlamaya devam etsin dimi..

katılıyorum. büyüyünce fikirlerde değişir, kişilerde...

bence okul çağında birisi , sevgilim beni aldatıyormu yerine derslerini düşünmeli.

bunu evli ve anne olmuş bir bayan olarak yazıyorum.

gerçekten dediğiniz gibi anlamak maharet ister..erkeklik bacaklara bakmaksa eğer ne devirde ne düşüncedeki insanlara kaldık yarabbim..

gerçekten dediğiniz gibi anlamak maharet ister..erkeklik bacaklara bakmaksa eğer ne devirde ne düşüncedeki insanlara kaldık yarabbim..

Sana yüz kere diyorum konu dışına çıkma Konu sevgiline güveniyomusun güvenmiyomusun konu bu !! Artık lütfen herkez buna cevap versin başka şeyler yazarsanız tepki vermicem boşuna yazarsınız..

Sana yüz kere diyorum konu dışına çıkma Konu sevgiline güveniyomusun güvenmiyomusun konu bu !! Artık lütfen herkez buna cevap versin başka şeyler yazarsanız tepki vermicem boşuna yazarsınız..

peki dediğin gibi olsun..evet benimde bir sevgilim var hatta yakın bir zamanda nişanlandık.ona çok güvenirim.güvenmemin en önemli sebeplerinden biride kızdığım bir şeyi yaptığında bile bana bunu söylemesi.halbuki çok iyi ört bas edebilicek bir durumdayken bile..

Hmm.. güzel bişey bu. Aynen benim sevgilimde söler hemde çook büyük kavgalar çıkcağını bile bile. Bende öyleyim tabiki 2.buçuk senedir bi kere yalan sölediğimi hatırlamam. Sende ona karşı öylesin demi?

Benim en gıcık olduğum şey eşimin yanımda başkalarına bakması öle yicek gibi bakmıyor tamam ama bi göz atıyor bu yüzden çok kavgalar ettik en son bi iç çamaşır mağazasında çalışan bi kıza baktı ama kızı görmeniz lazım tam bi ..... yani erkeklerin içinde var heralde bu

Katılıyorum :129: Benmkide göz ucuyla bakıyo. Ama kızlar çok kötü oluyo cidden.. Sen napıyosun peki o öyle baktığında?

Önce boşver hiç görmemezlikten gel boşverrrr diyorum, ama yok içimden sıcak bişeyler yukarı doğru çıkıyor sinirden en son sevgililer gününden bir gün önce baktı git tanış hadi dedim git bakmıyorum ben eve gidene kadar yedik birbirimizi

Çok berbat bir duygu bu. Çirkin bişey olsam hadi dicem neyse komedi ya en sonunda hem baktığını hem kendini allah ne verdiyse artık

Bide sana bağırıyo üstemi çıkmaya çalışıyo? Madem bakıyo sussa bari. Ama haklısın ben başının etini yiyorum neler yapıyorum neler. -ki sevgiliyiz daha eşim olsa varya bu yatakları ayırmaya kadar gider. Gene sen sabırlısın canm ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…