Sevgilime ben çoğu zaman 'minik kuşum, küçük kedim , minnak gözlüm , senin o gözlerini öperim ' tarzında şeyler söylüyorum :))
Ben bunlar hoşuna gidiyor sanıyodum. O gene hoşuna gitmiyormuş 'beni bebek gibi sevme, sevgilinmişim gibi, erkeğinmişim gibi sev' dedi. 'Bi de ben senden daha romantiğim diyosun ama bunların romantizmle ne alakası var bi anlasam' falan dedi.
Sevgili gibi de seviyorum tabi ki ama çoğu zaman da böyle söyleyesim geliyor
Aranızda böyle şeyler söyleyen yok mu hiç ? Sizde benim gibiyseniz sevgililerinizin tepkisi ne oluyor
benimki de 185'e 115 kiloben de minik bebişim diyorum aşkım yok artıkk yaa diyo ahahhahah çok komikkk
Boyle konuşunca mutlaka karsiligini aliyosun
سبحان
Yani de benim sevgilim öyle cümlelere takilmaz bu zamana kadar hiç uyarmadi. O her zaman rahat olmaktan yanadır :)
Kendiside bana eşşek demeyi de çok sever.
Ya kızlar adama arada bana boklu diyor yaa sanki bezli bebeğimmmmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sevgilime ben çoğu zaman 'minik kuşum, küçük kedim , minnak gözlüm , senin o gözlerini öperim ' tarzında şeyler söylüyorum :))
Ben bunlar hoşuna gidiyor sanıyodum. O gene hoşuna gitmiyormuş 'beni bebek gibi sevme, sevgilinmişim gibi, erkeğinmişim gibi sev' dedi. 'Bi de ben senden daha romantiğim diyosun ama bunların romantizmle ne alakası var bi anlasam' falan dedi.
Sevgili gibi de seviyorum tabi ki ama çoğu zaman da böyle söyleyesim geliyor
Aranızda böyle şeyler söyleyen yok mu hiç ? Sizde benim gibiyseniz sevgililerinizin tepkisi ne oluyor
içine atıyodur bi yokla derim
Aşkitontişkom diyerek mutfaktn su istediğimi hayal ederken sudan vazgeçtim
Kendide bana geçen tuhaf tuhaf isimler buluyordu Aşkimento dedi ya dondum kaldım ne o be Çimento gibi dedim kıkır kıkır güldü.
Belkide intikam alıyor
Benimki de o boyutlarda ama sklmaz öyle konusmamdan
seninki abartmis biraz:)))ben hasta olunca benimki bana altinimi bezlemis benim bebeğim der:))
سبحان
Aynen ciddi kelimelerden bahsediyor. Kız sen nerelerdesin yoksun bayadir hiç :) evet önceki çocuk aynı bildiğin hala canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?