Sevgilisini bebek gibi seven tek ben mi varım ?

Ben hiç bebeğim demedim
Miniğim hele hiç demedim

Gargamelimmm demişliğim var bak.
Bebeğim desem aynı şeyi işiticem.
Ama gargamel dediğimde sıkıntı yok

Gargamel süpermiş yaa Bende mi böyle desem ne der acaba kızar kesin

Bende senin gibi yapıyorum Camı bi açıyoruz 'ah benim minik sevgilim, küçücük gözleri varmış uykusuda gelmiş , ben onu yirim' falan diye devam ediyo
Aman bosver ben nisanlimi boyle seviyorum hem kimsenin yanindada duzelmem valla... o benim oglan cocugum minik gozlum pinokyo burunlum hayatim bebegim askim canim herseyimmm

Ablamın sevgili cok değişik sever ya. "ördeğim, minnak kuzum, kelebeğim" falan ama bir kıza dediği icin anormal gelmıyor bana. Bazen bayıyo ama olsun
Ben sevgilime bebeğim dünyam ömrüm gibi seyler derim. O da der. Ama hic kuşum demedim Ömür törpüm diyo. Ayy biz cok monotonuz ya :78:

Ben de severlen birtek manita diyorum o da yavrum der gerçekten çok odunuz😁

Ben kadin halimle boyle sevilsem baya kizardim. Nisanlin hakli.

edit: Nisanlin yazdim, nisanlanmaniz yakindir. :)

Son düzenleme:
Ben oyle severdim, yanaklarini gobegini minciklardim, hosuna giderdi

Ayy güldürdün beniii. Ben de diyorum bazen 1.83'lük adama minik kuuş, bebiiş, hatta yavru ceylan falan hahaha

Bazen ben miyim minik kuş, aşkım hiç bana yakışıomu sence bi bak falan diyo ama ciddi ciddi kızdığını görmedim hiç. Sürekli yapmadığımdandır belki sineye çekiyordur. Aslında haklılar ama hoşuma gidiyo yaaa nolmuş kiii

HIMM KONUN İLGİNÇ GELDİ
aslında bence erkek arkadaşının bundan hoşlanmamasının nedeni başka
bazı erkeler sevimli cıvıl cıvıl kadınlardan hoşlanırlar ki bu tiptekiler bu sözlere bayılır
bazılarıda çekici kadınsı tiplerden hoşlanır
onlarsa asla bu kelimeleri duymak istemezler

bende kocamı öle severdim bebegım gıbı ayak parmaklarına kadar öperdim ellerimle beslerdim :S

:))))))))))) Bende eşimi öyle seviyorum.Gülüyo ne yapsın adamcağız :)))

ben klasik kelimeler kullanırım hep, mesela bitanecigim, aşkım, bitanem bu kadar

onun bana kullandıgı kelimeler için önceleri hep küstüm kızdım söylendim ama baktımki degişmiyor ben pes ettim, beni böyle sever sagolsun : kızım, hayatım aşkım, tosunum (!), yavrum (!), ceylanım veya yavru ceylan (!), tatlım ve en nefret ettigim kaç kere kavga ettigim "köpek"!!! köpekleri çok seviyormuşta çok sevimlilermişteee gıcık benimki ya

ben de böyle severim. hatta bigün tatile gidiyoruz yoldayız acıkmışmı benim aşkım mama mı yiyecekmiş dedim ve sağlam bir azar yedim. beni böyle sevme hoşlanmıyorum dedi sert bi şekilde. çok bozuldum.
ama onlar bizim minik kedilerimiz, minnak kuzularımız değil mi niye kızıyolar kiii

Erkeği boyle sevceksin offf pasama bak benim be.boyuna posuna kurban olduguuum.yakisikli erkegim beniiim.du bakiiim senin kaslarinmi sismiiis wauuuwgibi gibi....

سبحان

ben genelde klasik seyler soylerim.cocuk gibi sevmiyorum oyle.sik sikta erkegim yakisimlim bal dudaklim falan derim.o beni her turlu sever ama.kucuk kizim falan der bazen.yerine gore bence surekli cocuk gibide sevilmez.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben her telden takılırım ama...
Genelde anammmm yavrummmm der yanağından makas alırım

Bir şey demiyor ama ciddi ifade takınıyor.
Annemlerin yanında da yapıyorum çünkü utanıyor garibim

Erkek gibi seviceksin aslanım yiğidim diyenleri de anlamıyorum ya hu adamı her dakika gaz veriyormuş gibi nasıl sevelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…