Sevgilime ben çoğu zaman 'minik kuşum, küçük kedim , minnak gözlüm , senin o gözlerini öperim ' tarzında şeyler söylüyorum :))
Ben bunlar hoşuna gidiyor sanıyodum. O gene hoşuna gitmiyormuş 'beni bebek gibi sevme, sevgilinmişim gibi, erkeğinmişim gibi sev' dedi. 'Bi de ben senden daha romantiğim diyosun ama bunların romantizmle ne alakası var bi anlasam' falan dedi.
Sevgili gibi de seviyorum tabi ki ama çoğu zaman da böyle söyleyesim geliyor
Aranızda böyle şeyler söyleyen yok mu hiç ? Sizde benim gibiyseniz sevgililerinizin tepkisi ne oluyor
Sevgilime ben çoğu zaman 'minik kuşum, küçük kedim , minnak gözlüm , senin o gözlerini öperim ' tarzında şeyler söylüyorum :))
Ben bunlar hoşuna gidiyor sanıyodum. O gene hoşuna gitmiyormuş 'beni bebek gibi sevme, sevgilinmişim gibi, erkeğinmişim gibi sev' dedi. 'Bi de ben senden daha romantiğim diyosun ama bunların romantizmle ne alakası var bi anlasam' falan dedi.
Sevgili gibi de seviyorum tabi ki ama çoğu zaman da böyle söyleyesim geliyor
Aranızda böyle şeyler söyleyen yok mu hiç ? Sizde benim gibiyseniz sevgililerinizin tepkisi ne oluyor
Bi erkeği minik kuşum küçük kedim diye sevmek bi kadın olarak banada garip geliyor ki açıkçası :)
İçindeki çocuğu başka türlü yansıt ona ama böyle laflar erkeklerin hiç hoşuna gitmez :) Şahsen bi kadın olarak banada bu şekilde hitap edilmesini istemem ki :)
Erkeğin gibi sev beni derken kalkıpta bana erkeğim koçum aslanım gibisinden değilde daha ciddi kelimeler kullan bana demek istemiş sanırım :)
Bu arada bu önceki çocuk mu canım :)
yaşlar kaç, bu da önemli?
Ben 23 o 26 yaşında :)
Ben de severlen birtek manita diyorum o da yavrum der gerçekten çok odunuz😁
Valla bende öyle seviyorum canım
Tatlışkom, Aşkitom , Fındık Askim, Pufidik yanaklım, Tofitam, Aşkitontişkom ve daha niceleri
Çok şükür bugüne kadar sevmediğini söylemedi
Valla bende öyle seviyorum canım
Tatlışkom, Aşkitom , Fındık Askim, Pufidik yanaklım, Tofitam, Aşkitontişkom ve daha niceleri
Çok şükür bugüne kadar sevmediğini söylemedi
Erkeği boyle sevceksin offf pasama bak benim be.boyuna posuna kurban olduguuum.yakisikli erkegim beniiim.du bakiiim senin kaslarinmi sismiiis wauuuwgibi gibi....
سبحان
Erkeği boyle sevceksin offf pasama bak benim be.boyuna posuna kurban olduguuum.yakisikli erkegim beniiim.du bakiiim senin kaslarinmi sismiiis wauuuwgibi gibi....
سبحان
aha ahaBi an gözümde canlandı , koptum
Benim için o bebisssss sede.
Çoğu zamanda esos gbi de yaparım. Çünkü bende severim bu konuşmaları. Bana gelsin miniş miniş konuşsun da arada bana hatun gbi yaklasmasini da bilmeli
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?