Sevgilisini bebek gibi seven tek ben mi varım ?

Bende öyle sevmeye bayılıyorum. Hatta onun için en doğru sözcükler, küçük balık, kurbağa yanak filan gibi şeyler nedense :)
Çok sevdiğimizden olabilir ama. Hani Aşkım demeyi sevmiyorum nedense. Yapmacık geliyo bana.
Oda çok problem yaratmadı allahtan. Oda söylüyor hatta kedicik falan diye ama benim kadar değil.
Ama sevgilin haklı aslında, erkekler hep erkek olduklarını hatırlatılmasını istiyorlar. O tarz sözcüklerde doğal olarak bebeksi ve çocukcu bi hava getiriyo ortama. Hani eğer bu tarz şeylere takık bi sevgilin varsa rahatsız olması gayet normal :)
Zamanla alıştırsan ama fena olmaz illa vazgeçmiyosan

Bi erkeği minik kuşum küçük kedim diye sevmek bi kadın olarak banada garip geliyor ki açıkçası :)
İçindeki çocuğu başka türlü yansıt ona ama böyle laflar erkeklerin hiç hoşuna gitmez :) Şahsen bi kadın olarak banada bu şekilde hitap edilmesini istemem ki :)
Erkeğin gibi sev beni derken kalkıpta bana erkeğim koçum aslanım gibisinden değilde daha ciddi kelimeler kullan bana demek istemiş sanırım :)
Bu arada bu önceki çocuk mu canım :)

1,90 boy 110 kilo sevgilime minik farem derdim . Hiç şikayetçi olmadı 2.5 sene boyunca bundan belki oldu da söylemedi bilemedim .

Şimdi yanımda olsa da ağzımı açmasam tek

Yalnız değilsin canım, ben de sevgilimi öyle seviyorum :)
Başlarda pek istemiyodu, artık o da alıştı :) Arada hamur yoğurur gibi seviyorum yanaklarını :)
Kıymetimizi bilsinler işte, çok seviyoruz daha napalım :)

Aynen ciddi kelimelerden bahsediyor. Kız sen nerelerdesin yoksun bayadir hiç :) evet önceki çocuk aynı bildiğin hala canım

Ben 23 o 26 yaşında :)

Aynı bizim yaslarimizdasniz :)
Canm bende öyle kelimeler kullanırım ve sevgilimde bana kullanır ama ben erkeğe gerektiğinde erkeksi kelimeleri kullanmayı da severim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de severlen birtek manita diyorum o da yavrum der gerçekten çok odunuz😁

Benimki de manita derdi ama "manita" lafına karşı bir soğukluğum var bir türlü sevemedim ve kızdım ona canım ya bir dahada demedi bu kelimeyi.. Şimdi Meleğim falan diyo daha güzel geliyor bana

Bi kaç kez deneyip beceremediğim bişi bu.
Bana arada "hatun" diye hitap eden bir adamı bebek gibi sevmek zor oluyo. En azından sürekli yapamıyorsun.

Valla bende öyle seviyorum canım
Tatlışkom, Aşkitom , Fındık Askim, Pufidik yanaklım, Tofitam, Aşkitontişkom ve daha niceleri
Çok şükür bugüne kadar sevmediğini söylemedi

bencede pek hoş değil özelliklede bi erkeğe böyle yapılması....

Ben de sürekli böyle sevmiyorum, zaten dışarda o yalvarsa bile böyle sevmem
Çok aşkım kabardığında bana bi 15 dk izin veriyo öyle seviyorum, hevesimi alıyorum bi daha 'hatun-adam' diye takılıyoruz

Tatlışkom, Aşkitom , Fındık Askim, Pufidik yanaklım, Tofitam, Aşkitontişkom ve daha niceleri

içine atıyodur bi yokla derim

Aşkitontişkom diyerek mutfaktn su istediğimi hayal ederken sudan vazgeçtim

Erkeği boyle sevceksin offf pasama bak benim be.boyuna posuna kurban olduguuum.yakisikli erkegim beniiim.du bakiiim senin kaslarinmi sismiiis wauuuwgibi gibi....

سبحان

aha aha Bi an gözümde canlandı , koptum

Erkeği boyle sevceksin offf pasama bak benim be.boyuna posuna kurban olduguuum.yakisikli erkegim beniiim.du bakiiim senin kaslarinmi sismiiis wauuuwgibi gibi....

سبحان

Benim için o bebisssss sede.
Çoğu zamanda esos gbi de yaparım. Çünkü bende severim bu konuşmaları. Bana gelsin miniş miniş konuşsun da arada bana hatun gbi yaklasmasini da bilmeli

Boyle konuşunca mutlaka karsiligini aliyosun

سبحان

benimki de 185'e 115 kilo ben de minik bebişim diyorum aşkım yok artıkk yaa diyo ahahhahah çok komikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…