Sevgilisini öven arkadas


Yakın arkadasim

Anneniz, babanız , kardeşiniz değil bu kişi ; ne kadar yakın da deseniz "arkadaşınız".

Kendisini sürekli görmenizi gerektiren bir durumunuz bulunmuyor.

Görüşmeye devam edecekseniz de ; kendisi adına mutlu olduğunuzu ancak sürekli nişanlısı hakkında konuşmak istemediğinizi söyleyebilirsiniz.

Bunu da söyleyemem diyorsanız , konuyu değiştirebilirsiniz.
 
Empati yoksunu arkadaşınız eminim lütfedip sizin derdinizi bile dinlemiyordur 2-3 cümleyle geçiştiyodur en gıcık insan türü bana göre... Kendi ilişkisini abartıyor büyük ihtimalle böyle anlatanlar genelde fos çıkıyor... Çok şahit oldum...
 
Ay ben de üniversitedeki bir arkadaşımı anlatayım dedim de baktım 4 paragraf olmuş, dediği cümleleri sildim artık Benimki bana da laf vuruyordu yalnız olduğum için. Hatta resmen acımıştı bana kendince 20 kere buluştuysak 20’sinde de hep aynı muhabbetler dönüyordu 2 saat ilişkisini övüş ve sonunda onun yaşadığı eşsiz duyguları ben yaşamadığım için bana üzülüş ve kapanış. Tabi saf ben o zaman bir şey demiyordum, ben abartıyorum diye düşünüyordum. Sonra sevgilisiyle tanıştım ve bana birbirlerine yazdıkları notları gösterdiler. Kızın anlattığı her şey sallamasyon çıktı. Mesela erkek arkadaşım evlilik için baskı yapıyor bunaldım diyordu; tam tersi o baskı yapıyormuş sevgilisi istemiyormuş. Bana inanılmaz duygusal şöyle bir not yazdı diye 1 saat anlatmıştı notu gördüm klasik yazamayan erkek; 3 cümle yazmış zaten. Onu beni sevdiği kadar sevmiyorum diye endişeliyim diye günlerce konuşmuştu sonra öğrendim ki çocuk 8-9 saat sonra cevap verdiği için kavga edip duruyorlarmış. Yani özetle neyi çok övüyorsan orda eksik hissettiğin bir şey vardır. Bu anlattığım arkadaşım bence kendini bile kandırıyordu amaç beni kandırmak değildi.

Sizin yerinizde olsam mesafe koyardım, ben öyle yaptım. Hatta sonunda tamamen bitirdim arkadaşlığımı çünkü sadece bu konuda değil başka konularda da tavrı böyle olmaya başladı. Başta ben yanlış anlıyorum heralde diye dayandım dayandım keşke direkt kesseymişim.
 
Kadının sevdiği adam (!) ne yapsın.bu sitede de var onun çok türevleri. Ulen şöyle havalı havalı ilişkimi anlatan kadınlardan olamadım ben de. Kadın sevdiği adamla birliktelik yaşayacak dünyanın en şahane duygusu (!). Sen anlamazsın kıskanç bu sitede de vardı beni gıcık eden bir sevdiğim adam muhabbeti.
 
Kıskanıyorsun, görüşmeyeceksin o zaman. Sen mutsuzsun diye herkes mutsuz mu olsun? Ya da tam tersi
O kişilerin anlattığı kadar mükemmel ilişkiler ve insanlar yoktur hayatta.koca koca insanların da buldumcuk gibi yoğun duygular yaşayabileceğime de inanmıyorum.yoğun duygu anca 15, 18 yaş arası falan olur. Gerçekçi olmayan şeyleri yutturmaya çalışınca sinir bozucu oluyor.kıskançlık değil.
 
asik oldugu icin beyin devreden cikmis olabilir. arkadasligini bitirmek istemiyorsan, biraz uzak dur, bir sure sonra normalde doner bence.
 
İliskinin iyi gitmedigini bile bile yapıyorsa ya kötü biridir ya da beyinsiz, ikisi birden de olabilir, bilemedim.
 
Nazar olur anlatma cok de biri boyle anlatiyordu nisan attilar de. Ya da bastan bir arkadasim var nisanlisi söyle iyi boyle iyi de ertesi hafta da yaa onlar ayrilmis nazar diyorlar sen anlatma de
 
Bu kelimeleri kullanıp 1 ay sonra ağlayanları çok görüyoruz. Bence tatlı bir dille uyarın tamma iyi güzel hoş insan ama dillendire dillendire nazar değdireceksin tarzı şakalar yapın. Hiç olmadı imalı şekilde ağır konuşun
 
Kendı ılıskısı de muhtemelen ıyı gıtmıyor.
Bızım aılecek gorustugumuz bı arkadasımız her ozel gununde fix bır cumleyle paylasım yapıyor.(Bıdaha dunyaya gelsem yıne sen ) cumlesıyle fgklkglklg
Ama ne zmaan gorussek bırbırlerını yıyolar .Tam yıyemedık bıdahakı gelıste bıraz daha yıyelım dıye dıyor sanırım ghkşhlglhl
Az gorusmek en guzelı.
 
Sürekli kendinden bahseden insan, en sevmediğim. Ben sevgilisini övmesinden önce buraya takılırım. Yoğun bir şekilde kendi hayatını anlatan biri kardeş bile olsa çekilmiyor o muhabbet. Sizinkisi kıskançlık değil kesinlikle, siz zaten bilinen onaylanan bir durumu tekrar tekrar dinlemek istemiyorsunuz kafanızda sizin de problemleriniz var zaten. Karşıdakinin ikna edercesine çabası da tuhaf. Ya bir laf vardır ya erkeğin gerçek yüzü şu zaman kadınınki şu zaman çıkar falan. Parayı bulunca ve parasız kaldığında mıydı neydi.. Yakın arkadaşınki de hayatına biri girince veya evlenince ortaya çıkıyor kesin ve net. Çok değişiyorlar genelde. Rahatsız oluyorsanız mesafe koyun çok sık görüşmeyin. Zaten böyle insanlar evlenince arkadaşları tamamen boşluyorlar yüzde doksan.
 
Bana kıskançlık gibi geldi. Kadın anormal bir şey söylememiş. "Yakışıklı olmayan ve kimsenin yanına yakıştıramadığı doktor"la birlikte olan siz değil misiniz? Sırf doktor diye. Evli olmadığınız halde profil resmine bile gelinlik koymuşsunuz. Bu meseleleri takıntı yapmışsınız bence, normal değil.
 
Bir kere bir insan herşeyi sürekli mükemmel gibi anlatıyorsa bilin ki kesinlikle yalan. Sizde bayağı bayağı kıskanıyorsunuz ve bunu ona belli etmişsiniz oda yalandan olan mutluluk hikayesini anlatmaya devam ediyor bence ikinizde arkadaşlığınızı bitirin birbirinizle sonu çok iyi görünmüyor birinizden biri fena patlayacak
 
Üniversitede senelerce benzer bir ilişkiyi dinlemek zorunda kaldım. Konu değiştirsem veya buluşmayı reddetsem adım kıskanç ve mutsuz kız oluyordu, ortamın toksikliğini siz düşünün

Liseden beri uzun mesafe ilişkisi yürüten bir kızdı. Tam evlenilecek düzgün kız (kendi tabiri) olduğu için çocuğun ailesi ona hayranmış, oğullarından üstün tutarlarmış. Çocuk saatlerce yolu sırf onu memnun etmek için gelirmiş de isteklerini yerine getirirmiş. Sürekli kendi üstün özelliklerini, sevgilisi ve ailesinin ona olan çekinmeyle karışık hayranlığını, girdiği her ortamda kabul görüp aldığı iltifatları anlatırdı. Aynı hikayenin farklı versiyonlarını defalarca dinlemiştim.

O ara kimin hangi özelliğini kıskanıyorsa o özelliği yüklediği figüranlar ekleyip çıkarıyordu Mesela 1,80’lik manken fizikli üst dönemlerine özendiği sırada, o kız grubunun en baskın üyesinin kendisiyle arkadaş olmaya çalıştığını ve asaletine iltifat ettiğini iddia ediyordu

Sonra o kızları rahat bırakıp yakışıklı, bekar çocukların kendisine aşık olduğunu, her an onu gözlediklerini ama rahatsız olup yüz vermediği için gıcık olduklarını anlatmaya başladı Aklıma kazınmış, sinirime öyle dokunmuş ki unutamamışım.

Kendinde olmasını istediği tüm üstün özellikleri harmanlayıp kendine yeni bir benlik inşa etmişti, kendini inandıramayınca da huzursuzlanıp bizi inanmaya zorluyordu

Fakülte biter bitmez iletişimi kestim, o kadar rahatladım ki…
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…