- 4 Şubat 2022
- 143
- 95
- 23
- 33
- Konu Sahibi Nilnehir111
-
Bence kendi iliskisi de iyi gitmiyor.
Aksi halde bu kadar iyi olduğu konusunda vurgu yaparak konuşmaz.
İsanlar genel olarak eksik olduğu,eksik hissettiği konular üzerinde çok fazla konuşurlar.
Yakın arkadasimGorusmeyin.
Kıskanıyorsun, görüşmeyeceksin o zaman. Sen mutsuzsun diye herkes mutsuz mu olsun? Ya da tam tersiMerhaba
Benim bir arkadaşım var. Surekli nişanlısını övüyor. Rahatsız oluyorum. Allah başımdan eksik etmesin mükemmel bir insan. Çok seviyorum. Çok iyi biri. Bana çok değer veriyor. Beni çok seviyor. Hayattaki şansım. Bu tarz cümleler kullanıyor. Rahatsız oluyorum. Cevap vermiyorum ama sürekli övüyor. Nispet eder gibi tarzda konusuyor. Benim ilişkim iyi gitmiyor bunu bildiği halde böyle yapıyor. Canımı çok sıkıyor. Kıskançlık değil ama ben sevmiyorum sürekli bunları dinlemeyi. Cevap vermedigim halde devam ediyor her zaman. Artık bu durum beni sıkmaya başladı.
Ne kadar yakin olursa olsun, enerjinizi emen insanlardan uzak durmak en iyisiYakın arkadasim
Siz onun yakın arkadaşı değilsiniz.Yakın arkadasim
Olabilir kırmaktansa az görüşün azaltın yoksa bi yerde patlayıp hiç arkadaşlığınız olamayacakYakın arkadasim
Yakın arkadaş özellikle sizin ilişkinizde sorun varken, nişanlısina methiyeler düzmez.Yakın arkadasim
Çok üflemesin patlar.O balonu fazla üflüyor sen de fazla kıskançsın. Bi halt olmaz sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?