sevgiliye yalan söylemenin cezası

Gunes1556

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
244
149
103
31
Merhaba kizlar ben sıkıntımı anlatmıştım ve barışma dediniz barismadim suan psikolojik olarak cok iyiyim sağolun. Simdi ki konumu arkadasim için açıyoruz 3 yıllık bir ilişkisi var ama sevgilisine iliskinin basinda çok yalan soylemis 3 kardes olduklari halde iki kardesiz demis maddi durumlarını fazla abartarak anlatmis ve çocuk suan gelip seni isteyelim diye tutturmus ben bir çare bulamadim siz yardim edin bu akilsiz kiza

Pembe yalanları geçtim kardeş sayısında da yalan söylemesi hiç güven teşkil etmiyor...istemesinler kızı, güvensizlik olacak hep

Neden böyle yalanlar söylemiş ki,yani kardeş sayısını neden azaltmış? Benim sevgilim bana bu kadar ciddi yalanlar söylese,çok kırıcı olurdum.

Böyle yalanlara ne gerek varmış ki? Yalan üzerine kurulan ilişki ne kadar sağlıklı olur hem? İsteme olayı olmadan anlatsın gerçeği.

Balik bastan kokar misali bir iliskide guven yoksa iliskide yoktur..
Hadi maddi durumu anladim ama kardes nasil inkar edilir...

Ciddi anlamda bir adım atılmadan önce bütün yalanlarını itiraf etmeli arkadaşınız. Temeli sağlam olmayan bir ilişkinin inşa edilmesine neden olmuş. Hayati bir durum ya da zorunluluk olmadığı halde ufacık şeylere bile yalan karıştırmış.

Arkadaşınızda yalan söyleme hastalığı var galiba.
Gereksiz şeyler için bile yalan beyan vermesi ondandır diye düşünüyorum.

Böyle yalan mı olur türk filmlerinden fırlamış gibi adını feriha koydum dizisine de aklım kaydı

Adam yerine koysun veya koymasin farketmez.kardesini soylemesi lazimdi.aramiz bu sebeplerden dolayi bozuk oyuzden ona suan kirginim gorusmuyorum vs diyebilirdi.bu iliski bitecek buyuk ihtimalle.daha basta bi dunya yalan soylemis muhtemelen her skistiginda yada cani skildiginda yalan soylecek.yasi kac cok merak ettim.maddi durumuda abartmis.fazla yesilcam izledi sanirim arkadasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…