Merhaba kizlar ben sıkıntımı anlatmıştım ve barışma dediniz barismadim suan psikolojik olarak cok iyiyim sağolun. Simdi ki konumu arkadasim için açıyoruz 3 yıllık bir ilişkisi var ama sevgilisine iliskinin basinda çok yalan soylemis 3 kardes olduklari halde iki kardesiz demis maddi durumlarını fazla abartarak anlatmis ve çocuk suan gelip seni isteyelim diye tutturmus ben bir çare bulamadim siz yardim edin bu akilsiz kiza
Neden böyle yalanlar söylemiş ki,yani kardeş sayısını neden azaltmış?Merhaba kizlar ben sıkıntımı anlatmıştım ve barışma dediniz barismadim suan psikolojik olarak cok iyiyim sağolun. Simdi ki konumu arkadasim için açıyoruz 3 yıllık bir ilişkisi var ama sevgilisine iliskinin basinda çok yalan soylemis 3 kardes olduklari halde iki kardesiz demis maddi durumlarını fazla abartarak anlatmis ve çocuk suan gelip seni isteyelim diye tutturmus ben bir çare bulamadim siz yardim edin bu akilsiz kiza
kardeşin birini adam yerine koymuyormuş3 kardeş yerine 2 kardeş demesinin sebebi ne ki?
Bu ilişki bitebilir.
kardeşin birini adam yerine koymuyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?