- 7 Haziran 2013
- 820
- 546
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendiside bilmiyor canim oylesine bir iliski olur diye düşünüp onemsememis yalan soylemisPeki arkadasiniz niye yalan söyleme geregi duymus? Kardes konusunda falan
Yok canım ayni sınıftalar üniversite okuyor ikiside öylesine söyledim gitti ne biliyim boyle olacağını diyorKonu sahibi sorulara cevap verse de yardimci olmak isteyenler kendi kendilerine konusmasalar.
Son gunler acilan konularda kerpetenle aliyoruz lafi agzinizdan.
Kiz neden boyle bir yalan soylemis?
Maddi konuyu soru edecegini dusunup yalan soylediyse simdi ne degismis?
Nette mi tanismislar?
Vs vs
Oda öyle deneyecek zaten canim bakalim nolcak film gibi gerçektenOha Feriha. Demekki kız basta isin ciddi bi yol alacağını düşünmedi ondan yalan söyledi, maddi durumu anlarim konu açılınca utanmış olabilir ki ilişkinin başında söylemis zaten henüz herşey çok yeniyken bi adama maddi durumumuz kötü diyemezdi çekinir insan. O neyse de kardeş sayısını niye azaltmış gerçekten. Onu kiviramaz mi ya ben sana iki kardeşiz demedim kaç kardeşin var dediginde iki kardeşim dedim sen yanlis anladin gibisinden![]()
Başka ne yalanları ar söyleyin yardim etmeye çalışalım. Ama neden yalan söylediğini anlattı mi niye yapmış bunuOda öyle deneyecek zaten canim bakalim nolcak film gibi gerçekten
Kardesinin yasi küçük ondan cekinmis biraz ama gerekli bir neden gibi gelmiyor banaPeki arkadasiniz niye yalan söyleme geregi duymus? Kardes konusunda falan
Aslında alışkanlık haline gelmis galiba ufak ta olsa sürekli yalan soylemis ve suan ne yapacağını bilmiyor ben şaştım kaldimBaşka ne yalanları ar söyleyin yardim etmeye çalışalım. Ama neden yalan söylediğini anlattı mi niye yapmış bunu
Aynen öyle alışkanlık haline gelmiş arkadaşında, kesinlikle yardım almalı.. esasen zeki ve kaygıları fazlaca yüksek bir kişi bence. Rutin olaylarda, günlük muhabbetlerde bile nasıl kaygılarla neler uyduruyordur kim bilir? Sonra söylediği, yanlış aktardığı her şey döner başına gelir işte böyle, her zaman istisnasız.. Ders olsun ona. Altından kalkabileceğini düşünüyorsa yaptıklarını kıvırmaya şimdiden başlasın bence ve elindeki hala duruyor olursa bu saçma sapan şeylerinden vazgeçip kıymetini bilsinAslında alışkanlık haline gelmis galiba ufak ta olsa sürekli yalan soylemis ve suan ne yapacağını bilmiyor ben şaştım kaldim
Bi hastalık olabilir ya başkalarına da söylüyor mu boyle? psikiyatr raporu alabilir hastalığı olduğuna dair Bu onu kurtarabilir. Ama eğer hastalığı yoksa aciklasin yalanları yalanlar üstüne kurulu bi iliski zaten sağlam değildir ne olacaksa olsun en azından vicdani rahat olur acaba ortaya çıkar mi yalanın diye korku yasamazAslında alışkanlık haline gelmis galiba ufak ta olsa sürekli yalan soylemis ve suan ne yapacağını bilmiyor ben şaştım kaldim
Kardesinin yasi küçük ondan cekinmis biraz ama gerekli bir neden gibi gelmiyor bana