sevgiliye yalan söylemenin cezası

Valla oturcak yumusak dille anlaticak seviyorsa..fakir degillerse cok zenginiz dememisse halledilirde kardes konusundada ilk tanistigimizda ayrintiya girmek istemedim o an 2 dedim ama 3 kardesim var desin..birini sakladn diye ayrilmaz sanirim..sana yalan soyledim diye baslarsa lafa kotu

Valla oturcak yumusak dille anlaticak seviyorsa..fakir degillerse cok zenginiz dememisse halledilirde kardes konusundada ilk tanistigimizda ayrintiya girmek istemedim o an 2 dedim ama 3 kardesim var desin..birini sakladn diye ayrilmaz sanirim..sana yalan soyledim diye baslarsa lafa kotu
Oda oyle yapmis canim 2 kardesim var anlaminda dedim ben sana falan demis cocuk suan biliyor yani 3 kardes olduklarini

3 yil boyunca nasil saklamis yalan konusmus vay bee

Merhaba kizlar ben sıkıntımı anlatmıştım ve barışma dediniz barismadim suan psikolojik olarak cok iyiyim sağolun. Simdi ki konumu arkadasim için açıyoruz 3 yıllık bir ilişkisi var ama sevgilisine iliskinin basinda çok yalan soylemis 3 kardes olduklari halde iki kardesiz demis maddi durumlarını fazla abartarak anlatmis ve çocuk suan gelip seni isteyelim diye tutturmus ben bir çare bulamadim siz yardim edin bu akilsiz kiza
işte böyle durumlarda asla yalan söylenmemeli..neden 3 kardeşin olduğunu söylememiş..2 kardeşin olduğunu söylememişki.. gereksiz bir yalan...çıkarsa yalanları ortaya, bu sevgili doğrularıda söylese hayatta ona inanmaz yalancı çoban misali..

Back
X