- 30 Ocak 2014
- 325
- 67
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha mantikli aslinda canim2 kardeşiz demiştim ben dahil 3 diye kıvırsın.
öteki maddi durumu da şimdiden başlayarak az az bahsetsin "sıkıntımız var" gibisinden.. hani sonradan iflas etmişler gibi olsun. utandık, kimseye söyleyemedik, babam çok hassas, bu konuları açmayalım onun yanında diyerek de kendini garantiye alsın. ama pat diye iflas ettik olmaz, mesela bi gün canı sıkkınken çocuk sorunca babamın işleriyle ilgili der. bi ay sonra "borç gelmiş evi satıcaz vs" öyle bişeyler der.
yalanı yalanla kapatmak çok kötü bişey, dürüst olmalı sevdiği kişiye, ama beni terk eder diyosa böyle bişeyler yapacak mecburen.
ben de yalancı oldum iyice ya tövbe tövbe, verdiğim akıllara bak :)
Sende mi kardesini söylemedin yaniayy canım ya o arkadaşına benden söyle .d aynı seyi bende yaptım ama benimki kardeş konusu sadece bi çözüm bulursanız buralardayım
Nasil anlatmayi düşünüyorsun peki :)ya o beni önceden taniyodu ve ablamı bilmiyodu ablam başka sehirde oturuyo konusu hiç açılmadı o yuzden söylemedim :d şimdide bilmiyoo bilerek yapmadım yani ben .d
ya o beni önceden taniyodu ve ablamı bilmiyodu ablam başka sehirde oturuyo konusu hiç açılmadı o yuzden söylemedim :d şimdide bilmiyoo bilerek yapmadım yani ben .d
Basinda hata yapmsaydi surekli yalan söylemek zorunda kalmicakti tabiyalan ; güveni yitiren ilk direktir ..![]()
Basinda hata yapmsaydi surekli yalan söylemek zorunda kalmicakti tabi