sevgiliye yalan söylemenin cezası

Başlıkt dediğiniz gibi aynen svgilisine yalan söylemesinin cezasını çekecek. Yalan söylemesindense itiraf etsin. Çocuk gerçekten seiyosa zaten ilişki böyle pembe yalanlar için bitmeyecektir.

bu ilişki biter.şimdi çocuğun aklına hep takılır acaba bana yine mi yalan söylüyor falan diye.itiraftan sonra devam etse de fazla sürmez gibi.

2 kardeşiz demiştim ben dahil 3 diye kıvırsın.
öteki maddi durumu da şimdiden başlayarak az az bahsetsin "sıkıntımız var" gibisinden.. hani sonradan iflas etmişler gibi olsun. utandık, kimseye söyleyemedik, babam çok hassas, bu konuları açmayalım onun yanında diyerek de kendini garantiye alsın. ama pat diye iflas ettik olmaz, mesela bi gün canı sıkkınken çocuk sorunca babamın işleriyle ilgili der. bi ay sonra "borç gelmiş evi satıcaz vs" öyle bişeyler der.
yalanı yalanla kapatmak çok kötü bişey, dürüst olmalı sevdiği kişiye, ama beni terk eder diyosa böyle bişeyler yapacak mecburen.

ben de yalancı oldum iyice ya tövbe tövbe, verdiğim akıllara bak :)

:KK1:ayy canım ya o arkadaşına benden söyle .d aynı seyi bende yaptım ama benimki kardeş konusu sadece bi çözüm bulursanız buralardayım

2 kardeşiz demiştim ben dahil 3 diye kıvırsın.
öteki maddi durumu da şimdiden başlayarak az az bahsetsin "sıkıntımız var" gibisinden.. hani sonradan iflas etmişler gibi olsun. utandık, kimseye söyleyemedik, babam çok hassas, bu konuları açmayalım onun yanında diyerek de kendini garantiye alsın. ama pat diye iflas ettik olmaz, mesela bi gün canı sıkkınken çocuk sorunca babamın işleriyle ilgili der. bi ay sonra "borç gelmiş evi satıcaz vs" öyle bişeyler der.
yalanı yalanla kapatmak çok kötü bişey, dürüst olmalı sevdiği kişiye, ama beni terk eder diyosa böyle bişeyler yapacak mecburen.

ben de yalancı oldum iyice ya tövbe tövbe, verdiğim akıllara bak :)
Hahaha mantikli aslinda canim

Arkadaslar hepinizin cevaplarina teşekkür ediyorum tek tek cevap yazamiyorum kusura bakmayın lütfen :(

ya o beni önceden taniyodu ve ablamı bilmiyodu ablam başka sehirde oturuyo konusu hiç açılmadı o yuzden söylemedim :d şimdide bilmiyoo bilerek yapmadım yani ben .d

ya o beni önceden taniyodu ve ablamı bilmiyodu ablam başka sehirde oturuyo konusu hiç açılmadı o yuzden söylemedim :d şimdide bilmiyoo bilerek yapmadım yani ben .d

Anlaşılmaz bir durum gerçekten. Nasıl hiç konusu açılmaz. Özellikle söylemek istemediğiniz bir durumu mu var ablanızın?

Yapacak cok sey yok ..

Ya cjkip karsisina ben yalan soyledim dicek ve gercekleri.anlatacak..
Yada sevgilisinden vazgececek , anlamadigim sey neden kardes hakkinda yalan soyluyor ve maddi durumu neden farkli yansitiyor .
3 yil icinde anlamamasida cok tuhaf koskoca 3 yil yani.

:KK45:ececim . bi şekilde anlatıcam ben artık ama sevgilimin kızacagını pek sanmıyorum güler en fazla . ama arkadasına söyle biran evvel söylesin kendisi öğrenirse onun için daha kötü sonuçlar dopğurabilir bilirsin erkekleri geliyo onlara ara ara :d

Yalani yalanla kapatmis kızlar hastayim küçük kardesten parca alinmasi lazim demis özlem den alirlar galiba gibisinden konusmus cocuk sasirmis önce ozlem diye kardesin mi var senin falan diye evet hayatim bahsetmedim mi hic ben sana unuttun galiba falan filan deyip geçiştirmis bisey demedi diyor bence şok gecirdi cocuk sonrada arkadaşım iyi geceler deyip hemen yatmis zaten ogrendikce paylasirim devamini kizlar :)

Back
X