Sevgiliye yil donumu hediyesi olarak para vermek?

benim esim de araba hayali kuruyordu, her gun ilanlara bakiyordu. burada da arabalar cok pahali degil, 500 sterlini kucuk oyuncak bir arabaya sardim kurdeleyle bagladim. belki almaya yetmez ama bir miktarini karsilar diye yazdim. kendi de uzerine 500 koyup hemen araba aldi ama bir sene de sen bana para verdin diye dalga gecti

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübu

Esimin yorumu: cok mantikli

Diger arkadaslar karsilarinda bir erkek degil kadin var gibi dusunmusler bence :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Alakası yok ki siz evlisiniz :)
Ben 2 buçuk yıllık sevgilime özel günde al şu harçlığı koy cebine hadi hadi utanma der gibi versem ve yıl dönümünü kutlasam feci içerler, yüzü düşer.

Ama normal günde aşkım bak köşemde şukadar para var benim de çorbada tuzum bulunsun desem düşünceli oluşuma bayılır.

I-ıh yani ayrıca konu sahibi sevgilisiniz adamın az buçuk neyi sevdiğini biliyosundur. En kötü forma al hayat kurtarıcı

İnsan özel günde mantık değil duygusal bi'şey bekliyo.

Son düzenleme:
Valla esime direk konuyu okudum, ben soyle yapsam ne dersin falan demedim ve tepkisini yazdim. Alakasi var yani :) siz konu sahibinin sevgilisinin yerine kendinizi koyuyorsunuz, bir erkek icin empati yapmaya calisiyorsunuz. Onlar da degisik goruslere sahipler ama genel olarak bizden daha pratikler. Eger hayatinizdaki insana bu konuyu oldugu gibi okuyup sadece ne dusunuyorsun diye sorarsaniz ne demek istedigimi anlarsiniz.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ben eşime (nikah oldu ama henüz aynı evde değiliz) son doğum gününde para verdim. Alacak bir şey bulamadım, kendisi de bana "bir şey almış olmak için hediye alma, boşuna para harcama dedi" ve kendisi o paraya ihtiyacı olan bir şey aldı. Ama 5 yıldır ilk defa böyle bir şey yaptım, şahsen kendisi de bana parfümdü, tshirttü gibi klasik şeyler alacaksa para versin işime gelen bir şey alayım daha iyi

aranızdaki münasebet bunu kaldırıyorsa bence hiçte abes bi durum değil
en çok istedigi şey arabadır belkide, bunu en iyi siz bilirsiniz.
yukarda bi arkadaş söylemiş zaten istediği arabanın minisini alıp parayıda ona sıkıştırıp bi not yazabilirsiniz

ay sakın :)
gelecekteki arabası için bişey al bence. madem arabaya bukadar hevesli, ''askım buda benden araban için '' dersin.

bence baya bi abes kaçar..parayı verdiğinizde bu ne der gibisinden uzun süre şaşkınlığını atamayacakdır.ama bana göre para vermek itici bi tavır..neden para vermek yerine alacağı araba için herhangi bi aksesuar almayı denemiyorsunuz?bence bu cok daha güzel..

Daha neler...
O yuz dolar o arabayi alirken ayarlanir ama sizin ona alacaginiz bir hediye yillarca ani olarak kalabilir, ayrica zaman ayirmak kafa yormak zaten isin ozel hissettiren kismi...
Bir daha ki ozel gununuzde de kefil olursunuz oldu olacak, isi gorulsun...:)

Boyle bir sey yanlis olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arabasına koyması için bi süs alın.
O arabanın minyatürü mesela

böyle şeyleri yontulmamış hödük erkekler yapar diye düşünürdüm ama bir bayandan duymak ilginç geldi...

Çok rencide edici bi durum

Yani çok ama cok ayip olmazmi:// eğer been sevgiliniz olsaydim arabamin dikiz aynasina takmam için alacağınız ufacikbir nazar boncugunu 2000dolara tercih ederdimm:-D

telefondan yazıyorum yazım hataları affedile...

Konunuz bana eski sevgilimi hatirlatti Brn de ozel bir günümüzde hediye yerine para vermistim o donem universiteyi yeni bitirmistik meslek kurslarindan birine gitmek istiyordu ben de onun parasini vermistim.. Adama iyi geldi sonra olur olmaz para istemeye başlamıştı ve terketmistim sinirimden.. Simdi tebessumle hatirlasam da cok igrencti para meselesi.. Bence kucukte olsa ozenip birsey al onemli olan senin ona birseyi secip ozenip almandir.

Parayida hediye paketine koy istersen gercekten kotu bir fikir parayi vermek istiyorsan yıl dönümünde degil ona yardimci olmak icin normal bir zamanda vermelisin ufacik birsey alsan bile yeter paradan daha cok değerlidir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…