#SevgiliyeNeAlinmaz ?

ben para bile verdim bana hediye al diye...:9::9::9:

Yahu çok canım çekti anlatmazsam çatlarım, eşimin ilk babalar günü deli gibi heyecanlıyım.
Minicik bebeğimi anneme bırakmışım yarım saatim var, nikaha gideceğiz çorabım yok çorap alacağım bahanesi ile koştur koştur hediye almaya gittim ve ilk bulduğumu aldım çok şık güzel bir gömlekti...
Pazar sabahı oldu heyecandan uyku tutmuyor, yıllarca bebek beklemişiz ya önemsiyorum.
Sabahın körü uyandım,
Gömleği güzelce paketledim, birde not yazdım beşiğe kızımın yanına koydum.

Ben: Tarııık çocuk ağlıyor herhalde baksanaaaa
Tarık: yok ya ne ağlaması uyuyor işte...
Ben: Tarıkk Ahmet uyandı herhalde ses var (arkadaşı bizdeydi, amacım kalkınca kızına bakmaya gider paketi görür diye düşünüyorum.)
Tarık : Yahu yok ses mess uyu....
Ben: Tarık susadım, misafir varya üstüm müsait değil ondan su istiyorum ama niyet aynı kalkınca nasıl olsa kızına bakmadan geri yatmaz.
Tarık kalkar su getirir, tuvalete gider gelir yatar.... :27:
Nihayet kızımız uyanır,

Ben: Tarık bak kızımız uyandı yanımıza alsana sevelim....
Tarık: sen daha yakınsın sen alsana....

Dayanamaz minicik bebeğimin koluna paketi takarım yanımıza alırım.

Tarık: aaa o ne poşet mi takılmış koluna...
Yahu nasıl bir haldir o, nasıl bir mantık... Minicik bebeğin koluna poşet nasıl takılır, beşiğin içinde poşetin ne işi var değil mi?
Dayanamaz patlarım yahu çocuk sana hediye getiriyor be adam diyerek zorla paketi açtırırım.
Aynı gün bebek bekleyen amcaya kızımın kolunda hediye paketi ile gideriz,
Amcadan cevap aa koluna poşet mi takılmış:27:

hahaha var :)
benim tanıdığım mafyavari bi abi vardı.sevgilisi ondan çok korkardı ama herkesin ağır abi diye de tanıdığı biriydi belalı yani.
kızla bigün çok kötü kavga ediyolar.bahsi geçen abinin de hiç öyle gönül alma huyu falan yoktur.
ama keza bu sefer kızın gönlünü almak için bi cenazeden çelenk çalıp kızın kapısının önüne koyuyo :)
kızın da hiç aklına gelmiyo tabi adamın gönlünü almaya çalıştığı.
kapıya gelen çelenkten "bu senin cenaze çelengin olacak" gibi bi anlam çıkarıyo ve
apar topar bi saat sonra ilk otobüs biletiyle şehri terkediyo :))
o olaydan sonra 4 sene dönmemişti kız :))
oğlan ne kadar derdini anlatmaya çalışsa da nafile tabi öyle korkmuş ki garibim
ahahaha
hala aklıma geldikçe gülerim :)
:9::9::9:

Oy gulmekten gozlerimden yas geldi

Yahu çok canım çekti anlatmazsam çatlarım, eşimin ilk babalar günü deli gibi heyecanlıyım.
Minicik bebeğimi anneme bırakmışım yarım saatim var, nikaha gideceğiz çorabım yok çorap alacağım bahanesi ile koştur koştur hediye almaya gittim ve ilk bulduğumu aldım çok şık güzel bir gömlekti...
Pazar sabahı oldu heyecandan uyku tutmuyor, yıllarca bebek beklemişiz ya önemsiyorum.
Sabahın körü uyandım,
Gömleği güzelce paketledim, birde not yazdım beşiğe kızımın yanına koydum.

Ben: Tarııık çocuk ağlıyor herhalde baksanaaaa
Tarık: yok ya ne ağlaması uyuyor işte...
Ben: Tarıkk Ahmet uyandı herhalde ses var (arkadaşı bizdeydi, amacım kalkınca kızına bakmaya gider paketi görür diye düşünüyorum.)
Tarık : Yahu yok ses mess uyu....
Ben: Tarık susadım, misafir varya üstüm müsait değil ondan su istiyorum ama niyet aynı kalkınca nasıl olsa kızına bakmadan geri yatmaz.
Tarık kalkar su getirir, tuvalete gider gelir yatar.... :27:
Nihayet kızımız uyanır,

Ben: Tarık bak kızımız uyandı yanımıza alsana sevelim....
Tarık: sen daha yakınsın sen alsana....

Dayanamaz minicik bebeğimin koluna paketi takarım yanımıza alırım.

Tarık: aaa o ne poşet mi takılmış koluna...
Yahu nasıl bir haldir o, nasıl bir mantık... Minicik bebeğin koluna poşet nasıl takılır, beşiğin içinde poşetin ne işi var değil mi?
Dayanamaz patlarım yahu çocuk sana hediye getiriyor be adam diyerek zorla paketi açtırırım.
Aynı gün bebek bekleyen amcaya kızımın kolunda hediye paketi ile gideriz,
Amcadan cevap aa koluna poşet mi takılmış:27:

yok artk yaa:) çok güldüm analı babalı büyütün bebeğinizi sağlıkla inşaallah

eşim pek romantiktir ayıptır sölemesi o kadr odun ki bana tahta bir duvar saati almıştı geçen sene
:53: tabi tahta odun kütük anımsatan şeyler görünce dayanamaz
bu sene bişey alıcağını sanmıyorum o ara nişanlıydık diye aldı
şimdi evliyiz nasılsın deliye hergün sevgililer günü der sanırım :52:

Eşimin en farklı hediyesi

top şeklinde kolye- hakkaten futbol topuna benziyor taşlı kocaman birşeydi....

birde çanta almıştı. o çantaya bende sığardım kocaman bişiydi... ozamanlar hediye almasını bilmiyordu...

şimdi akşam eve geç geleceğim diyor ne alcak acaba:16:...

Erkeğe de bayana da oyuncak alınmasını hoş bulmuyorum.
Sadece çiçek yollanmasını da sevmiyorum soluyor çünkü.

Benim sevgilim sabah işyerime orkide yollamış.
Bir de çok güzel bir kol çantası ile cüzdan almış.

Benimki benden hevesli :9:

biz sevgililer gününü kutlamıyoruz,belki hediye alır bana diye 14 şubatta ne alacaksın dedim
biz sevgili değiliz deyip kestirip attı :27:
ama istemeye geldiği gün 14 şubattı tevaffuk o gün 14 şubat niyetine
inci kolye almıştı,ben hiç bişey almadım...

eski sevgilimden kocaman taşlı berbat bir ucu olan imitasyon bir kolye almıştım iğrençççtiii yaaa hiç unutmjyorum o hediyeyi aldığım günü :27: yahuu madem alıyorsun imitasyon nedir yaa bir de hadi aldın bari modeli güzel bişi seç hiç beğenmemiştim
sonra takmayınca anladı tabi beğenmedin dimi dedi kırılmasın diye hayır ya beğendim ama ben imitasyon kolye sevmiyorum dedim napim iğrençti diyemezdim yaa

bence erkekler hediye alırken sevgililerine sormalılar ne alayıms ana diye beceremiyorlar işte:27:

Sevgiliye sevgililer gününde hediye alınmaz, kutlanmaz ancak o romantik koca nikah tarihini 14 şubat seçtiği için mecburen o gün iki kat pahalı çiçekler alınır, mecburen evlilik kutlaması yemek, kalpli baloncuklu yerlerde yenilir, bücürüklerin arasında sıkılarak romantizm yaşanmaya çalışılır.. Yaş kemale erdi, sevmiyorum sevgililer günü, sırf bu yüzden evlilik yıldönümlerimiz güme gidiyor :26:

ilk sevgililer günümüzde aldığı hediye geldi aklıma o zaman bekardık ve acayip bozulmuştum. şimdi eve gidicem kardeşlerim sorucak abla ne almış sana diye bunlarımı göstericem :) diye düşünmüştüm. sıkı durun söylüyorum
----yaklaşık 250 tane noel baba kart postalı hepside farklı farklı ve kırmızıbir kurdele ile demet yapılmış
:)
meğer çocukluğundan beri koleksiyon yapıyormuş çok seviyor noal babyı :)
yaaa tamam onun için çok manevi ama ben utandım soranlara söylerken :1:

Şal ve takı artık gına getirdi :120:

Bence alınacaksa bile o kişiye özel onun şahsına birşeyler alınmalı :31:

Back
X