- 26 Aralık 2022
- 203
- 61
- 13
- 29
- Konu Sahibi duzelicezins
-
Biz daha başlarken konuştuk tanımadıklarıni eklemesinden rahatsız olabilcegimi belirttim tanımadıklarıni çıkardı hatta sonrasında da eklemedi diye düşünüyorumEvet abarti. Tanimadigi insanlari ekliyor deseydiniz o başka ama liseden universiteden arkadaslari yani ve dekolte giyiyor diye arkadasliktan mi cikartsin.
Benim de liseden erkek arkadaslarim ekli bir kaç. Üstsüz fotograflarini filan da paylasirlar ve sporcular. Napalim? Adam spor yapiyor diye arkadasliktan mi atacagim
İnstadan bulmadigimda da ayniydiSevgilinizi Instagram’dan buldunuz diye mi bu korku?
Ben kimseye güvenmem sorun bu aslında gün içerisinde fotolasiriz iletisimdeyiz ancak ben güvenemiyorum bunu yenemiyorumkıskançlık kendi içinizde olan duygudur ama karsınızdaki insana güvenmek bambaska bişey. sizi sürekli şüphelendiriyorsa içiniz huzursuzsa o ilişkiye devam etmeyin. bende önceden inanılmaz kıskanç biriydim sevdiklerimi paylaşamazdım. ama eşimi tanıdıgım zamandan beri bu huyum hiç kalmadı kendiliginden geçti. karsınızdaki insan size güven ve sadakatini hissettiriyosa kıskanclık sadece ilişkinin tuzu biberi oluyo içinizden gelmiyo bazenbence kendinizden önce bu durumu sorgulamanız laızm
evet aşırı abartı hemde. kimsenin ne giydiğine de karışamayız ama. insanlar istediği gibi giyinebilir sevgilinizi bu sebepten kıskanmanız aşırı saçma.8 aylık bir ilişkimiz var. Ben çok kıskanç biriyim mesela instagraminda dekolteli fazla açık giyinen kızlar var ancak bu kişiler zamanında üniversitesinden lisesinden insanlar fakat çok rahatsızlık duyuyorum sizce bu durum abartı mi daha önce aramızda geçmişti bu konu ancak onlar zamanında sınıf arkadaşımdı demişti ben de ustelemedim
Üstemeleyip kavga çıkarmıyorsan abartılı bir durum değil bence.8 aylık bir ilişkimiz var. Ben çok kıskanç biriyim mesela instagraminda dekolteli fazla açık giyinen kızlar var ancak bu kişiler zamanında üniversitesinden lisesinden insanlar fakat çok rahatsızlık duyuyorum sizce bu durum abartı mi daha önce aramızda geçmişti bu konu ancak onlar zamanında sınıf arkadaşımdı demişti ben de ustelemedim
Arkadaşların hesap bilgilerini alalım lütfenEvet abarti. Tanimadigi insanlari ekliyor deseydiniz o başka ama liseden universiteden arkadaslari yani ve dekolte giyiyor diye arkadasliktan mi cikartsin.
Benim de liseden erkek arkadaslarim ekli bir kaç. Üstsüz fotograflarini filan da paylasirlar ve sporcular. Napalim? Adam spor yapiyor diye arkadasliktan mi atacagim
Ekli olsa ne olmasa ne ,sanki kendinde ekli olmasa girip bakamayacak. Güvenmiyorsanız sorun vardır.Ben kimseye güvenmem sorun bu aslında gün içerisinde fotolasiriz iletisimdeyiz ancak ben güvenemiyorum bunu yenemiyorum
Sorun insanların giyimi değil kimseye düşman da değilim beni ilgi etmiyorlarAy kadın kadının düşmanı. Sizene ya insanların giyiminden. Salın artık salın
Ben kimseye güvenemiyorumEkli olsa ne olmasa ne ,sanki kendinde ekli olmasa girip bakamayacak. Güvenmiyorsanız sorun vardır.
beni ilgi etmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?